Campagne voor Het beste idee van Stadshagen

Zwolle – Het Cultuurhuis Stadshagen daagt wijkbewoners uit om na te denken over de vraag ‘wat zou jij doen als je een dag gratis gebruik zou mogen maken van het Cultuurhuis’. De gedachte achter deze campagne is, dat het Cultruurhuis er is voor de wijk. Vanuit die gedacht is het logisch om de mensen zelf te vragen om met een plan te komen, om mensen uit de wijk te mobiliseren en om het zelf te gaan regelen.

Voor de campagne Het beste idee van Stadshgen kunnen wijkbewoners denken aan bijvoorbeeld een rommelmark, een dansfeest, een voorstelling of een lezing. Maar het mag natuurlijk nóg leuker en creatiever en out of the box. Ideeën moeten gaan over de wijk en realiseerbaar zijn tussen nu en maart 2013. Mensen moeten het werk zelf doen, met tenminste drie personen en gericht op verschillende doelgroepen. 

Het plan moet duidelijk worden beschreven en kan worden ingeleverd tot 5 oktober. Het prijswinnende idee wordt uitgekozen door een jury van bekende wijkbewoners. De prijs bestaat uit de uitvoering van het plan, met gebruikmaking van de faciliteiten van het Cultuurhuis en ondersteuning van de samenwerkende organisaties in het Cultuurhuis. Plannen kunnen worden aangemeld in het Cultuurhuis.

Voor informatie kan worden gebeld met 038 8515700.

Artikel delen: