Laatste namen voor Let’s Get Lost Festival bekend

Zwolle – De organisatie van het Let’s Get Lost festival dat op 27 oktober plaatsvindt in de Zwolse binnenstad hebben vandaag de laatste vier namen aan de line up toegevoegd. Met 19 namen is de eerste editie van het nieuwe Zwolse festival compleet. Naast de reeds bekend gemaakte namen komen ook SX (BE), Oscar & The Wolf (BE), Jacco Gardner en Man From The South naar het festival.

Het Gentse Oscar And The Wolf grossiert in melancholische liedjes. Vorig jaar verrasten ze de wereld met hun eerste EP Imagine Mountains en dit jaar verscheen het sterke EP Summer Skin, vijf traag meanderende New Wave aandoende pareltjes die doen verlangen naar meer. Het gaat goed met de band. Ze speelden al door heel Europa met onder andere Warpaint en Lou Reed en nu dus op het Let’s Get Lost festival. Jacco Gardner is een 24 jarige multi-instrumentalist en producer. Inspiratiebronnen voor zijn "neo-psych baroque pop" zijn helden als Syd Barrett, Brian Wilson, The Zombies en andere pioniers op het gebied van studioproductie en songwriting uit de jaren 60. Internationaal is Jacco Gardner niet onopgemerkt gebleven.Zo is de band The Horrors groot fan en dat steken deze Britten niet onder stoelen of banken.

Ook verschenen songs van Jacco op verschillende compilaties waaronder de Mixed Tape compilatie van Mercedes-Benz.Man From The South is Paul van Hulten. Deze week verscheen zijn debuutalbum Koblenz in de stijl van Tallest Man On Earth en Bruce Springsteen. Tenslotte is SX toegevoegd toegevoegd aan de line up. In oktober verschijnt het debuut van dit Belgische duo. Belgenpop in de stijl van The Xx, Beach House en Yeasayer.

Eerder werden Anne Soldaat, Charlie Jones’ Big Band, Creature with the Atom Brain, Deepsea Diver, Echo Lake, Isbells, Mozes & the Firstborn, Oh Burgundy, Peter Katz, Rats On Rafts, Still Corners, The Horse Company, The Me In You, We Were Evergreen en Westkust aangekondigd.

Kaarten kosten €17,50 en zijn online te bestellen op www.hedonzwolle.nl en via de fysieke verkooppunten Plato en VVV Zwolle.

LET’S GET LOST FESTIVAL

Locatie : Hedon, Popfront, Theater Young Ones en De Verhalenboot (Zwolle)

Wanneer : Zaterdag 27 oktober

Open : 18:00 uur

Aanvang : 18:00 uur

Entree : € 17,50 (excl. € 1,00 sevicekosten)

Partners van het festival zijn, naast de genoemde locaties o.a. Buro Ruis, BeoPlayground, Kicking The Habit, Plato en Pinguin Radio.

Artikel delen: