Feestbeest Festival Aa-landen uitgesteld

Zwolle – Aanstaande vrijdag (21 september) zou op het pleintje naast wijkcentrum Aa- landen en de Bibliotheek aan de Dobbe het Feestbeest Festival worden gehouden ten bate van de opvang van zwerfkatten door de dierenbescherming. Dit gaat voorlopig niet door!

De organisatoren, de uitbaters van café en cafetaria het Dobbertje die zich de afgelopen zomer over een zwerfkat ontfermden , hebben in verband met het wisselvallige weer dat vrijdag wordt verwacht besloten het festival voor enige tijd uit te stellen. Men gaat overleggen met het wijkcentrum om het festival eventueel op korte termijn daar “onderdak” te brengen.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. @vdberg. Wat heeft dit nu met watjes te maken. Ze willen een zo groot mogelijke opbrengst voor een goed doel. En dat zien ze door het verwachtte weer in het water vallen.
  Ik vind het een verstandige keuze, waar ze op tijd mee naar buiten komen.


  ⚠️ Meld

 2. Woefstok is een nieuw groot buitenevenement bij de Wijthmenerplas. De vraag was serieus, wordt dit nu ook uitgesteld vanwege het slechte weer?


  ⚠️ Meld

 3. Denk dat je deze vraag bij de organisatie van Woefstok moet stellen, als je dat serieus bedoeld. En je begon te zeggen dat het uitstellen van dit festival, blijkbaar watjes gedrag vind.
  Of probeer je, je er onder uit te kletsen. Was je van plan zaterdag naar de wythemerplas te gaan?


  ⚠️ Meld

 4. Zaterdag wordt het mooi weer. Er is geen reden om welk evenement dan af te gelasten. Ik zit dan de hele dag buiten op het kerkplein in Meppel te snelschaken[/url]. En nee, dat toernooi is nog nooit afgelast vanwege slecht weer.

  Maar zoals Ingrid al uitlegt, dat Feestbeest festival is een ander verhaal (en op vrijdag).


  ⚠️ Meld

 5. Het is jammer dat het weer roet in het eten gooit. Maar het is begrijpelijk dat men het festival aflast. Het zo ook sneu zijn als de opkomst laag is vanwege het weer . Voor de organisatie zou dit een domper zijn want artiesten en organisatie doen dit belangeloos. Dus hopelijk vinden ze een ander alternatief voor dit goede doel.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.