Zwarte kat vermist in Stadshagen

Zwolle – Sinds zondag mist Charissa haar zwarte kat in de wijk Stadshagen in Zwolle. Hij luistert naar de naam Pumba.

pumba.jpg

Hij is zwart van kleur, maar afhankelijk hoe het licht er op valt lijkt het soms ook heel donkerbruin. Hij heeft een verkorte staart en een hangbuikje. Tevens heeft hij op zijn buik tussen de achterpoten een witte vlek zitten. Hij is zondag rond een uur of 11.00 voor het laatst gezien in de achtertuin van Charissa. Daarna ontbreekt elk spoor van hem. Hij kan heel aanhankelijk zijn, maar ook zeer schichtig. Hebt u de kat gezien, mail dan snel naar chaky.b@gmail.com.

Artikel delen:
Reacties 31
 1. Wat maakt deze kat zo bijzonder? ik zie bijna elke week wel weer papiertjes hangen van alweer een kat die zijn wereld wat vergroot heeft. Al die andere katten komen toch (hopelijk) ook niet op dit weblog terecht?


  ⚠️ Meld

 2. Mensen, vooral niet reageren op wlansink, de persoon reageert overwegend negatief naar alles en iedereen.

  Charissa, veel succes met je zoekactie hoor! Sterkte ermee!


  ⚠️ Meld

 3. Mensen als Charissa gaan een stapje verder Mariane, en dat stel ik op prijs. Maar, ik zou het ook op prijs stellen dat wanneer de kat gevonden wordt of is, dat hier ook te melden.

  Hoop dat jouw kat snel thuiskomt.


  ⚠️ Meld

 4. Van mij mag dit op dit log. En al die andere katten ook, hoor. Je vergroot er de kans mee dat je het beestje weer terug vindt.

  Maar neem mij niet kwalijk dat ik in eerste instantie ook even dacht: “O jee, een zwarte kat. Vandaag misschien maar even binnen blijven.”;)


  ⚠️ Meld

 5. Ik hoop voor je, dat je de kat snel terug hebt! Ik woon dan wel in Zwolle Zuid, maar ik zal toch even opletten.

  En dan natuurlijk een beetje op de deuren in huis letten zodat hij niet nog een keer kan ontsnappen!


  ⚠️ Meld

 6. @wlansink ik heb een mail gestuurd en gewoon gevraagd of het kon. Ben juist blij dat ik ook dit medium kan gebruiken om te kijken of ik hem zo terug kan krijgen.


  ⚠️ Meld

 7. ik hoop dat, als @wlansink ook eens een nood oproep moet plaatsen, wat het ook mag zijn, hij net zoveel negative reacties krijgt. wat een negative man zeg.Charissa ik hoop dat het beestje snel terug komt sterkte


  ⚠️ Meld

 8. Wat een onzin die negativiteit, als je het niet wil lezen scrowl je er gewoon voorbij.
  Ik moet in verschillende wijken zijn en zal uitkijken naar de kat.


  ⚠️ Meld

 9. @stien, in deze ben ik het eens met Hooke dat dit geval onder huishoudelijk leed valt, en absoluut geen noodgeval is. Ik lees iig nergens dat deze kat medicijnen oid nodig heeft. Misschien is hij wel een tijdje aan het ronddwalen en komt hij over een paar dagen gewoon weer aanlopen. Ik zie ook niet waar ik negatief ben geweest. Ik vroeg me serieus af wat deze kat nu bijzonderder maakt dan al die anderen maar naast het feit dat niemand daar antwoord op heeft weten te geven, mag een dergelijke kritische vraag blijkbaar niet gesteld worden.


  ⚠️ Meld

 10. @wlansink, volgens mij is deze kat niets meer bijzonder, dan welke andere kat, die wanneer hij weggelopen is, en door de eigenaar gemist wordt.
  Maar in dit geval heeft de eigenaar dit medium “gebruikt”om de kat op te sporen. En een ieder mag dit doen.


  ⚠️ Meld

 11. Bericht door wlansink, op 21 september 2012 om 13:34
  Ik vroeg me serieus af wat deze kat nu bijzonderder maakt dan al die anderen maar naast het feit dat niemand daar antwoord op heeft weten te geven, mag een dergelijke kritische vraag blijkbaar niet gesteld worden.

  Charissa geeft jou in onderstaande reactie (direct onder jouw initiële vraag) een prima antwoord!

  Bericht door Charissa, op 20 september 2012 om 15:14
  @wlansink ik heb een mail gestuurd en gewoon gevraagd of het kon. Ben juist blij dat ik ook dit medium kan gebruiken om te kijken of ik hem zo terug kan krijgen.

  Het is dus heel simpel: Charissa heeft het gewoon geprobeerd en haar oproep werd geplaatst. Daarmee is helemaal niet gezegd, dat deze kat specialer is dan een andere!


  ⚠️ Meld

 12. Mijn laatste reactie op dit bericht:
  Ik hoop dat de kat weer terecht is, maar ik lees deze site niet om dit soort berichten te lezen. Als weblogzwolle er voor kiest om dit berichten vaker te plaatsen, ben ik “bang” dat ik hier afhaak.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.