Kroegentocht Zwolle

Zwolle – Vanaf dit weekend is het elke donderdag, vrijdag en zaterdag mogelijk om ’s avonds een kroegentocht te lopen langs verschillende cafés in de binnenstad van Zwolle. Het betreft een initiatief van Kroegentocht Nederland, dat samenwerkt met zeven Zwolse cafés. Leuk voor inwoners van Zwolle, maar vooral ook een mooie manier om mensen buiten Zwolle kennis te laten maken met de gezelligheid van deze stad.

Voor € 15,50 per persoon krijgen deelnemers een welkomstborrel, een plattegrond en in totaal zeven bier, fris of wijn. De kroegentocht is ieder weekend te lopen. Er gaat geen gids mee, waardoor mensen gezellig met hun eigen groep in hun eigen tempo de cafés kunnen ontdekken. Starten kan tussen 20.30 – 22.00 uur. De Belgische Keizer is in Zwolle het startcafé. Verder doen The Livingroon, Café De Beurs, De Gezelligheid, ’t Proeflokaal, Café De Abdij en Het Swolsch Café mee. Kroegentocht Nederland bood al kroegentochten aan in Eindhoven, Breda, Tilburg, Den Bosch, Helmond, Maastricht, Valkenburg, Groningen, Leiden, Haarlem, Rotterdam en Nijmegen. De kroegentocht is eenvoudig online te boeken via Eerste Rondje.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Het is nogal gezellig in het weekend de kroegentocht elke week na het weekend lees je weer in de krant wat voor incidenten zich hebben voorgedaan.Het is week op week raak met ruzies en toestanden van mensen met teveel drank op


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.