Openingsfeest wijkboerderij De Klooienberg

Zwolle – Op zaterdag 13 oktober 2012 van 14.00 uur tot 17.00 uur organiseren Doomijn en Travers Welzijn het openingsfeest op De Klooienberg. Het belooft een middag vol activiteiten te worden, zoals de officiële openingshandeling van Filip van As en de bouw van een heus insectenhotel waar kinderen en wijkbewoners hun steentje bij mogen dragen.

schapen_scheren_1.jpg

Tijdens de verbouwing was er maar één doel: van de boerderij een bruisend middelpunt maken waar mensen de hele dag welkom zijn. Het is de ideale groene kinderopvanglocatie en een natuurlijke ontmoetingsplek voor inwoners van Zwolle. Kinderen van Doomijn bso De Klooienberg ontdekken in het groen en op het kinderdagverblijf genieten de kinderen van de rust van de natuur en kunnen zij zelfs de dieren voeden op de boerderij. De wijkbewoners speelden een belangrijke rol in de verbouwing van de wijkboerderij. De bewoners mochten namelijk zelf bedenken wat er op verschillende locaties wilden hebben. Zij mochten zelf helpen met ideeën, financiën en de uitvoering van de plannen. En niet alleen de wijkbewoners hielpen mee, maar ook leerlingen van het Deltion College hebben hun steentje bijgedragen.

Kom naar de opening van De Klooienberg en neem deel aan de bouw van het insectenhotel of andere activiteiten in en rondom de boerderij en de kinderopvanglocatie. Kijk voor meer informatie op www.traverswelzijn.nl/deklooienberg of www.doomijn.nl.

Artikel delen: