How to throw a Christmas party naar Zwolle

Zwolle – Na de zegetocht langs Neêrlands popzalen eind 2011, zet How to throw a Christmas party ook dit jaar de juiste toon bij het kerstfeest. Met nieuwe liedjes, kersvers enthousiasme en de vertrouwde mix van sfeervol eerbetoon aan een eeuwenoud verhaal en die aanstekelijke explosie van engelenhaar, kerststalgadgets en sprankelend feest. Het Kerstspektakel doet dit jaar ook Zwolle aan, op donderdag 13 december in de Grote Kerk van Zwolle.

 

httacp.jpg

 

De opmars van How to throw a Christmas party was in 2011 niet te stuiten. Een uitverkocht Tivoli, optredens bij De Wereld Draait Door, 3fm, het Glazen Huis en drukbezochte shows in het hele land. Het idee van frontvrouw Lydia van Maurik om indiepopband Brown Feather Sparrow te beëindigen met een kerstplaat, ontpopte zich tot dit zinderende collectief. De nieuwe tour biedt een verrassende mix van nieuw werk, de bekende prachtliedjes en visueel spektakel dat recht doet aan al je kerstverwachtingen. Glinsterpop met een goeie dosis folk en als donkerrode draad het verhaal van de geboorte van een klein jochie onder barre omstandigheden. How to throw a Christmas party staat op de barricaden voor kinderen en grote mensen in soortgelijke situaties. In de fuifconfetti tekent zich een groot vraagteken af achter het credo ‘Vrede op aarde’.

De Leeuwarder Courant vorig jaar: ‘De kitsch van kerst recht uit het hart.’ ‘Een gevoel van loutering dat past bij deze dagen vlak voor de Kerst’, zo bestempelde de Volkskrant de belevenis. Sneeuw is nog nooit zo warm en memorabel geweest. How to throw a Christmas party 2012 wil je voor geen goud, wierook en mirre missen!

Josef, Maria, de herders, koningen engelen en ezels bezoeken dit jaar kerststallen in Zwolle, Nijmegen, Rotterdam, Leeuwarden, Utrecht en Middelburg.

Grote of St. Michaëlskerk 13 december 2012

Prijs: €14,-

Deuren open: 20.30 uur

Aanvang: 21.00 uur

De voorverkoop start op woensdag 19 september via de websites van de zalen. Kijk op howtothrowachristmasparty.nl voor meer informatie.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.