Medewerkers openbare ruimte in ROVA kleding

Zwolle – Deze week krijgen alle 80 medewerkers die in Zwolle werkzaam zijn in de openbare ruimte hun nieuwe bedrijfskleding uitgereikt. Vanaf dit moment zijn ze allemaal herkenbaar als medewerkers van ROVA. Sinds juli van dit jaar voert ROVA de uitvoering van het beheer van de openbare ruimte uit voor de gemeente Zwolle. De medewerkers traden daarvoor bij in dienst bij  de gemeentelijke organisatie.

medewerkersrovakleding.jpg

De bedrijfskleding van ROVA kenmerkt zich door goede zichtbaarheid. Dit is niet voor niets, want veruit de meeste medewerkers doen hun werk in de openbare ruimte en op straat. Goed gezien worden door andere weggebruikers is voor hen van levensbelang.  Daarnaast straalt de bedrijfsleiding professionaliteit uit en is het goed herkenbaar, waardoor het een visitekaartje voor ROVA is.

Goede verdeling van takenDe gemeente Zwolle houdt de regie over het groen- en serviceonderhoud. Inwoners kunnen nog steeds hun melding bij de gemeente doen via telefoonnummer 14038. ROVA zorgt voor de organisatie en uitvoering. Dit betekent dat de mensen van de gemeente en van Wezo hetzelfde werk uitvoeren, maar dat ze de werkkleding van ROVA dragen. Ook het wagenpark krijgt de herkenbare ROVA huisstijl. Alle uitvoerende werkzaamheden in de openbare ruimte van de gemeente komen zo in één organisatie en zijn als één geheel herkenbaar.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. En nu ook nog in de openbare ruimten de rotzooi professioneel opruimen en daar bedoel ik mee alle vuil wat langs de weg en in de plantsoenen ligt.En niet met de blazers onder de struiken blazen maar afvoeren.En laat de Rova ook de openbare plantsoenen eens mooi kant afwerken vooral in zuid bij het warepark en de Pol . Daar groeien de grasranden over de paden en stoepranden heen.Vroeger zag het er mooi kant uit dus wens de heren veel succes in hun nieuwe kleding


    ⚠️ Meld

  2. Iets anders, in holtenbroek staan allemaal mooie gekleurde grote afvalbakken, dat zou in en rond de binnenstad ook wel mogen. Die kleine bakjes voor zoveel inwoners en bezoekers voldoen niet meer aan de eisen van de tijd.
    De rommel gaat er naast omdat er niets meer in kan vooral na de koopavond en andere drukke dagen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.