Laatste startplekken Ronald McDonald Rally 2012

Zwolle – Op 18 oktober aanstaande wordt de tweede editie van de Ronald McDonald Rally gereden. Er is plek voor 70 equipes in het deelnemersveld. De organisatie weet trots te melden dat er nog slechts 10 vrije plekken zijn.

Liefhebbers van klassieke rally’s die nog mee willen doen, moeten dus opschieten. De opbrengsten van de rally gaan volledig naar het Ronald McDonald Huis Zwolle. De start vindt dit jaar op spectaculaire wijze plaats bij hoofdsponsor Pouw in Zwolle. Ook over de finishlocatie doet de organisatie niet geheimzinnig. Die is dit jaar bij Hotel Lumen. Daar maken aan het einde van de dag ook Piet Paulusma en wethouder Philip van As hun opwachting. Zij vlaggen de eerste auto’s af die over de streep komen.

Meer informatie over de rally is te vinden op www.ronaldmcdonaldrally.nl. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook inschrijven en zo de laatste startplekken vullen.

Over het Ronald McDonald Huis Zwolle

Een Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen, vlak bij het (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum. In het Ronald McDonald Huis Zwolle kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren van zieke kinderen die worden behandeld in de Isala Klinieken. Voor het zieke kind is het een veilig gevoel de ouders in de buurt te hebben. In het Ronald McDonald Huis Zwolle kan het leven, ondanks alles, toch een beetje doorgaan.

Artikel delen: