Nieuw netwerkevenement in Zwolle: Businesspanna!

Zwolle – Op vrijdag 2 november vindt in Zwolle voor het eerst het businesspanna toernooi plaats. Een nieuw netwerkevenement. Bedrijven kunnen zich inschrijven om met een team collega’s te voetballen, te netwerken en te ontspannen. Wat is er nu leuker dan het combineren van netwerken en sporten. En daarbij ook nog eens een sportieve kans om samen met jouw collega’s te voetballen voor een prachtig doel. De opbrengst van Businesspanna komt namelijk volledig ten goede aan stichting YFC Zwolle. Deze stichting zet zich, onder andere met de pannakooi, in om met jongeren in de wijk Dieze Oost in contact te komen en deze jongeren een plek te geven.

Pannavoetbal speel je in een ronde metalen kooi met een doorsnede van ongeveer 6 meter. Bij Businesspanna speel je twee tegen twee en maximaal 3 minuten. Omdat er veel gewisseld wordt is er tussentijds veel mogelijkheid om zakelijk te ontmoeten en contacten te leggen. Businesspanna vindt plaats op een overdekte locatie aan de Paxtonstraat 10 in Zwolle. Om 16.00 uur wordt ieder team ontvangen met een drankje. Wij zijn erg trots dat Joshua Agteres bereid is om een optreden te geven. Dit zal rond 16.30 uur zijn. De wedstrijden zullen tot ongeveer 18.30 uur zijn waarna het toernooi wordt afgesloten met een buffet. Sportiviteit, netwerken en ontspanning worden zo gecombineerd.

Om mee te doen als bedrijf/organisatie is een team van 2 tot 4 mensen nodig. De kosten zijn € 200,- per team. Dit is inclusief het buffet voor max. 4 personen.

Opgeven kan door te mailen naar andre@businesspanna.nl. Meer informatie over het businesspannatoernooi is ook te vinden op www.businesspanna.nl.

Artikel delen: