New Wind Orchestra zoekt muzikaal talent

Zwolle – In samenwerking met MEProductions en Glimlach Producties organiseert Kunst & Cultuur Overijssel het tijdelijke Overijsselse harmonieorkest New Wind Orchestra. De lichte muziek die speciaal voor dit projectorkest is gearrangeerd bestaat uit nummers van Erwin Nyhoff en Esther Groenenberg. Voor dit orkest worden speciaal geselecteerde talenten afkomstig uit HAFABRA of van muziekscholen gezocht.

Het bijzondere van het New Wind Orchestra is dat het orkest de hoofdrol speelt en dat het begeleid wordt door Esther en Erwin in plaats van vice versa. HAFABRA staat voor harmonie-, fanfare- en brass. Doel van het orkest is om HAFABRA’s in Overijssel te helpen met verjonging en om lichte muziek op een originele manier te laten klinken. De muziek die geschreven wordt voor het New Wind Orchestra komt voor de deelnemende HAFABRA’s beschikbaar. Muzikaal talent tot 35 jaar uit Overijssel kan zich tot 1 oktober 2012 aanmelden via de website www.newwindorchestra.nl . Ook de deelnamevoorwaarden en overige informatie staan op deze site vermeld.    Concerten

Samen met Erwin Nyhoff en Esther Groenenberg geeft het New Wind Orchestra drie concerten in Overijssel op 7, 8 en 9 december 2012. Locatie en tijden worden later bekend gemaakt.

Artikel delen: