Boek over geschiedenis hockeyclub Tempo ’41

Zwolle – De geschiedenis van de recent opgeheven hockeyclub Tempo ’41 wordt momenteel vastgelegd in een boek. Tempo ’41 is onlangs opgegaan in de nieuwe hockeyclub HCZwolle, samen met het voormalige ZMHC. In Het Boek wordt teruggeblikt op de clubhistorie van Tempo ’41, vanaf het ontstaan in 1941 tot en met het inmiddels afgesloten seizoen 2011-2012.

het_boek.jpg

Gerwout Hovenberg, de laatste voorzitter van Tempo ’41 én huidige voorzitter van HCZwolle: “Het Boek geeft een chronologisch overzicht en is rijk voorzien van fotomateriaal van de meest gezellige hockeyclub van de regio. Althans, dat vinden we zelf natuurlijk. Ook vind je in Het Boek een ludiek overzicht van alle 54 spelende teams uit de competitie 2011-2012, verhalen van en over prominente (oud) Tempo-leden en een overzicht van alle leden, ereleden en leden van verdienste. Verder natuurlijk heerlijke anekdotes en vele hoogtepunten uit het bestaan van deze prachtige club”.

De Tempo ‘41-hockeygeschiedenis mag natuurlijk niet ontbreken in de boekenkast van voormalig Tempo ’41-leden. Maar het is eigenlijk voor iedere hockeyliefhebber een kleurrijk boek over een roemruchte club.

Het Boek kost € 10,- wanneer het vóór 11 november besteld wordt. Daarna is het voor € 19,95 te koop in het clubhuis van HCZwolle aan Het Hoge Laar. Belangstellenden kunnen Het Boek bestellen via de website van HCZwolle (www.hczwolle.nl/hetboek).

Op 9 november wordt Het Boek tijdens de feestelijke opening van het nieuwe complex van HCZwolle aan Het Hoge Laar gepresenteerd en uitgereikt.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Wij hebben boek besteld en betaald. Waren niet in de gelegenheid het op te halen.
    Waar kunnen we dit boek nu ophalen
    Marja Webbink


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.