Duurzame dates op Doepark Nooterhof

Zwolle – Loopt u rond met een duurzaam initiatief en/of idee, en kunt u daarbij hulp gebruiken? Meldt u dan aan voor de Duurzame Dates. Natuur en Milieu Overijssel en GreenWish organiseren Duurzame Dates tijdens de Dag van de Duurzaamheid. De dates vinden plaats op woensdagmiddag 10 oktober in Doepark De Nooterhof te Zwolle.

Veel mensen lopen rond met een goed idee of initiatief dat bijdraagt aan een duurzame samenleving. Heel vaak blijft het daarbij, terwijl andere mensen of bedrijven u graag willen helpen bij de realisatie van uw idee. Tijdens de Dag van de Duurzaamheid organiseren Natuur en Milieu Overijssel en GreenWish Duurzame Dates, om duurzame initiatieven te helpen realiseren. Personen en bedrijven uit Zwolle en omgeving worden uitgenodigd om hun idee of initiatief voor het voetlicht te brengen. Alle ideeën die bijdragen aan een duurzame en sociale samenleving zijn welkom: van nestkastjes ophangen in de wijk, plannen voor een tijdelijk braakliggend terrein, minder auto’s in de stad maar ook technische oplossingen die bijdragen aan energiebesparing of afvalvermindering. Tijdens de middag brengen wij u in contact met mensen en/of bedrijven die u adviseren.

Meer weten?Heeft u belangstelling voor een Duurzame Date? Neem dan voor 3 oktober a.s. contact op met Loet van der Heijden van Natuur en Milieu Overijssel, tel. (038) 425 09 78 of mail naar heijden@natuurenmilieuoverijssel.nl

Artikel delen: