Het weer: zonnig

Zwolle – Zaterdag zijn er flinke perioden met zon en valt er een enkele regenbui. Dat lijkt een prima dag voor het buitenevenement Woefstok. Er waait een matige noordwestelijke wind die aan de noorkust bij tijden vrij krachtig kan zijn. De maxima varieren tussen 14 en 16 graden, en dat is vrij fris voor de tijd van het jaar In de avond klaart het op en dat leidt tot een kille nacht.

21-09-2012_weerfoto__twistvlietbrug.jpg
Twistvlietbrug

Zondag is er veel sluierbewolking. Af en toe is de zon te zien, maar vanuit het zuidwesten wordt de bewolking langzaam dikker en in de loop van de middag kan in het zuiden en westen wat lichte regen vallen. Er staat een overwegend matige oostenwind en het wordt een graadje frisser dan op zaterdag. In de avond breidt de neerslag zich langzaam uit en kan er wat meer neerslag vallen. Maandag ziet er bewolkt en regenachtig uit. Maar in de late middag wordt het vanuit het zuidwesten wat droger en breekt regelmatig de zon door. De temperatuur kan dan stijgen naar ongeveer 17 graden, maar in de regen is het gevoelig frisser. De dagen daarna valt er elke dag wel wat regen. Alleen tijdelijk breekt de zon door en het wordt ongeveer even warm.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Klein, levend wezen. Vliegt tussen logge en lompe constructies door. Omdat ie wil zijn waar ie wil zijn, misschien wel puur op instinct. Nu even zitten en genieten van mooi Stadshagen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.