Chat Log 58

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 59 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Naast het Chat Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Artikel delen:
Reacties 561
 1. Vanavond zal de eerste overwinning van PEC Zwolle dit seizoen een feit zijn en, zoals ik reeds eerder memoreerde, het ontslag van Robert Maaskant als trainer van FC Groningen inluiden.
  Op zich is dat jammer voor de beste man, maar na zijn grootse prestatie in Polen met Wis?a Kraków is meneer in Groningen met te veel pretenties binnen gestapt.  ⚠️ Meld

 2. Monsieur Rousseau!

  Hij stapt wel vaker met veel pretenties ergens binnen, op zich niets mis mee, maar het waar te maken is dan toch de kunst. Wellicht dat ik vanmiddag met iets minder pretenties even het gezellige buurtcafe de P opzoek.


  ⚠️ Meld

 3. Monsieur Joppuh.

  Wellicht dat ik ook nog even aan kom waaien in dat gezellige buurtcafeetje als mijn agenda het vandaag toelaat.
  De dienstgebouwen op mijn magnifieke landgoed staan momenteel in de steigers en ik zal moeten toezien op een goede voortgang van deze kosten verslindende werkzaamheden.
  De binnenhuisarchitect komt vanmiddag ook nog langs voor de verdere inrichting en deze dure man is nogal eigenzinnig te noemen, maar zal zich wel naar mijn wensen moeten schikken.
  Ik hoop dat u vanochtend hebt kunnen genieten van Derksen’s playlist?


  ⚠️ Meld

 4. Monsieur Rousseau, Derksen playlist was zeer de moeite waard want tot mijn grote een aangenamen verrassing constateerde ik dat een van mijn oudste favoriete bands “the Who” vanochtend centraal stonden in de uitzending. Dat is een plek die deze legendarische band, waarvan 2 helden ons reeds ontvallen zijn, natuurlijk ruimschoots verdient.
  Ik hoop dat u uw agenda nog weet aan te passen maar zal u niets verwijten als het niet lukt, daar met dergelijke inhuur van externe expertise, zoals door u gememoreerd, een goede begeleiding van de opdrachtgever in casu meer dan gerechtvaardigd is.


  ⚠️ Meld

 5. JeanJacques Rousseau, 13:29

  De binnenhuisarchitect komt vanmiddag ook nog langs voor de verdere inrichting en deze dure man is nogal eigenzinnig te noemen, maar zal zich wel naar mijn wensen moeten schikken.

  Dat is knap. Meestal wint de vriendin.


  ⚠️ Meld

 6. Gamble, ik heb de pot weer gewonnen. Er was verder niemand die een 1-0 ruststand had en een eindstand van 1-2. Dat zal toch ook wel weer een eurootje of 50 opleveren denk ik.:D:D:D Ik loop van het geluk nog een keer onder de trein over de Assendorperstraat,:D:D:D


  ⚠️ Meld

 7. Was monsieur Rousseau nog aanwezig in etablissement de P? Zelf kon ik helaas niet aanwezig zijn omdat ik enkele prominenten ontmoette in cafe S naast de febo! 😉


  ⚠️ Meld

 8. Jazeker Heer Joppuh was mijn grote vriend JeanJacques aanwezig in het pittoreske cafeetje. We hebben samen nog gedineerd en het was er erg gezellig. Ik let er niet meer op maar volgens JeanJacques lopen de wijzers van de Assendorperwoonkerk inmiddels al 5 minuten achter. Die Klokkengelijkzetter heeft denk ik nog steeds vakantie. :(:(


  ⚠️ Meld

 9. Auto rijdt heerlijk. Een beetje wennen, dat wel. Kon ik bij mn vorige auto flink optrekken in de eerste versnelling, met deze auto lukt dat een stuk minder. Dus na een meter of 5 tot 10 vraagt ie al om de tweede versnelling. Das wel wat wennen. Maar verder rijdt ie heerlijk!!!


  ⚠️ Meld

 10. Volgende week hoop ik erbij te zijn in het gezellige buurtcafe, amice Francois. Helaas heeft de houtenpalenclub 2 punten gemorst bij het altijd lastige sc Dedemsvaart hedenmiddag. Het was te danken aan Jeffrey de Nooijer dat een punt werd veilig gesteld door een vlak voor tijd gegeven en door hem benutte strafschop.


  ⚠️ Meld

 11. Dat weet ik ook wel Kippie maar je weet zo onderhand toch wel dat ik een geval apart ben? Tot nu toe heb ik geluk maar weet best wel dat alles heel betrekkelijk is.;)


  ⚠️ Meld

 12. Monsieur Joppuh.

  Gisteren heb ik na gedane arbeid van een welverdiend biertje genoten, met een copieuze maaltijd daarbij, in dat immer gezellige volkscafeetje.
  In een bijzonder aangename sfeer enkele conversaties gevoerd met de daar aanwezigen en hun interesse in de wereld en haar bijkomende problemen, en vooral ook hun probleemoplossende voorstellen, doen mij positief gestemd raken.
  Velen van hen zijn de mening toegedaan dat u voor hen een onuitputtelijke inspiratiebron vormt voor wat betreft de oplossingsgerichtheid in de aanpak van de wereldse problemen.
  Dit doet mij grote deugd om over u te mogen vernemen.
  Graag zou ik dan ook zo spoedig mogelijk met u in contact treden voor een verdere uitwisseling van onze ideeën.


  ⚠️ Meld

 13. Monsieur Rousseau, het genoegen zal geheel aan mijn kant zijn als we in contact kunnen treden, met de bijbehorende prominenten erbij in een fijn sfeervol etablissement. Ik kijk er naar uit en vermoed dat zaterdag as een goede gelegenheid vormt. Tevens kunnen we het dan over onze trip naar Meppen hebben.
  Overigens staat het u natuurlijk vrij om hier even een profiel aan te maken en rechtstreeks elkaar te kunnen berichten. Deze optie heb ik o.a. met amice Francois ingesteld.


  ⚠️ Meld

 14. Hmm, weet niet Drama. Ik denk eerder aan een Basenji. Karakter: zelfstandig, eigenzinnig en nieuwsgierig. De Basenji is erg aanhankelijk naar alle roedelgenoten, zowel mens als dier. Koningin Juliana has zo’n hondje, Zara, dus in goed gezelschap. Groot voordeel, hij blaft niet. De Basenji maakt wel geluid. Dat wordt het best omschreven als een combinatie tussen huilen en jodelen.;)


  ⚠️ Meld

 15. Welsh Corgi Pembroke:
  Het zijn honden die van oorsprong gefokt zijn om hun omgeving te commanderen, een serieuze werker, zeer op de baas gericht.
  En: lievelingshonden van de Engelse koningin (baas boven baas8))


  ⚠️ Meld

 16. Vanavond bij Andere tijden de ‘zaak Finkensieper’, vroeger psychiater in Zetten em beschuldigd van seksueel misbruik. Volgens de voorbeschouwing gaat het over het niet-erkennen van dit soort zaken in de jaren ’70 en ’80. Ik kan me deze zaak nog heel goed herinneren. De man is dan wel niet strafrechtelijk aangepakt, hem werd het leven behoorlijk zuur gemaakt door zijn slachtoffers en anderen die voor hen opkwamen. Zelf bleef hij ontkennen. Dat maakt dit soort zaken ook zo lastig: wie geloof je? Tegenwoordig wordt het ‘slachtoffer’ per definitie geloofd, in die jaren de ‘dader’.


  ⚠️ Meld

 17. Het zijn wel herkenbare jaren-zeventigverhalen in Andere tijden. Macht in combinatie met afhankelijkheid kan tot ernstige misstanden leiden. Waarheidsvinding is ontzettend moeilijk. En in die tijd was de sfeer ten aanzien van seksualiteit wel heel tolerant. Wel wonderlijk dat een groepsleider uit de jaren tachtig zegt van niet geweten te hebben, terwijl deze zaak toen al volop in de publiciteit was. Ik kende het toen althans al. Finkesieper woonde in dezelfde stad als ik en werd daar achtervolgd door vrouwen die zich het lot van de meisjes aantrokken.


  ⚠️ Meld

 18. @Tim, beetje laat maar kan nog gefeliciteerd.
  Vandaag een gezellig dagje gehad met grootste deel van de familie, zijn naar de dierentuin in Arnhem geweest, moet helaas zeggen dat ook hier blijkbaar de recessie toe slaat. Het onderhoud is op een lager niveau dan wat we voor een paar jaar terug hebben gezien. Jammer.
  Daarna heerlijk gegeten bij Trix de Menthenberg, en erg leuk restaurant, goed betaalbaar, leuk personeel. 2ex dat we hier eten, ook al een keer voor dat het afgebrand is. En het is er nog steeds prima vertoeven.


  ⚠️ Meld

 19. Er is daar ook een leuk pannenkoekenhuis, in Schaarsbergen, ook vlakbij. Volgende keer zou je ook het Openluchtmuseum kunnen bezoeken. Is erg leuk met steeds nieuwe objecten. Het laatste is een stukje uit de Jordaan met aan de achterzijde een krotwoning. Je kunt met een tram over het hele terrein.


  ⚠️ Meld

 20. Mooi dat alles goed is met mevr. Hein. Kittig ding ook. Stoer man mortorles: durf ik niet….denk dat ik de uidagingen te groot zie, Bij Blok/Huls? Had je ff korting moeten bedingen als oud buurman van mij….of bij Alex de Weerd? Hot Tim!


  ⚠️ Meld

 21. Niet vreemd

  Autisme is een pervasieve ontwikkelingsstoornis die zich kenmerkt door beperkingen in de sociale interactie, de communicatie en zich steeds herhalend gedrag.

  gezien het probleem met sociale interactie. En erg genoeg lijkte me! Maar waarom er altijd weer naar groepen moeten worden gewezen, die een bepaald (aangepraat) gebrek hebben. Kijk hullie eens! Schijnbaar heeft men het nodig om de grote lijnen te kunnen blijven zien?


  ⚠️ Meld

 22. Autisme is een pervasieve ontwikkelingsstoornis die zich kenmerkt door beperkingen in de sociale interactie, de communicatie en zich steeds herhalend gedrag

  ——————————————————–
  welke autist begint hier steeds weer (herhalend gedrag) over dat overmatig internetgebruik?:o


  ⚠️ Meld

 23. Ja natuurlijk Drama heb ik mijn collega Helligen Hendrik wel ’s ontmoet. Het is geen harde werker want hij leunt bijna de hele dag op de skoffel. Het is nog een kniesoor ook en een kniepkeutel. Ik kan niet goed met hem overweg en ben blij dat ik maar heel weinig te maken heb met dat eigenwijze mannetje. Waar ken jij hem van? 😉


  ⚠️ Meld

 24. Ha die Dick, beetje late reactie, maar werd er net op gewezen dat je eerder een berichtje voor me had achter gelaten.
  Idd was ik dat daar aan de rechterkant;)


  ⚠️ Meld

 25. Hé Gretha, weinig veranderd. Kwam die Pipo van je nog wel tegen in De Vrolijkheid ….2x nogwe. Zit daar super bij Bertus. Of ie ie er al weer klaar en kunnen jullie je op maken voor de reid noodwaarts? Heeft ie nog 1 zo’n snerpende gitaar van Davey Vay (sorry, als ik het verkeerd speld). Trusten alvast!


  ⚠️ Meld

 26. Nee Assie, ik heb Helligen Hendrik nooit mogen ontmoeten. Hij werkt idd bij de plantsoenendienst, maar leunt op de schop, en geeft ook nog leiding aan schoffel-Edje.

  Middels enkele joetjoepfilmpjes heb ik fragmenten van optredens bekeken (idd, Dame a.s. weekend premiere van zijn wereldtoer in Ommen! Wij zijn helaas verhinderd, en de rest van de voorstellingen is de komende maanden uitverkocht!), en ik moet zeggen: Hendrik kan het goed zeggen. Hij draait nergens om heen, noemt de zaken bij naam en is in zijn wereldbeschouwing bijzonder duidelijk en helder.
  Zo stemt hij bij elke verkiezing op basis van zijn katholieke opvoeding steeds op de KVP!

  Tevens bewaakt hij met zijn crew de kwaliteit van schnitzels in de provincie, door regelmatig te testen en verslag te doen.
  Zwolle komt in dat schitzelverhaal nog niet voor.
  Assie, misschien heb je in deze nog een voorstel voor een schnitzeletablissement in Zwolle?


  ⚠️ Meld

 27. @Dick die pipo van mij vermaakt zich heel goed, die kom je volgens mij overal tegen.
  Ja Steve Vai, blijft goed he die man, hoop dat hij weer
  eens deze kant op komt.
  Ik ben bezig met van alles en nog wat zie link agenda krijgskunst:D


  ⚠️ Meld

 28. Begreep dat Larry onder de vleuglen van Bertus zit. Nou…..dan kom’t wel goed. Zit zelf (ook voortreffelijk) bij de buren. Ow wat goedd, nog steeds met die bijzondere sporten bezig. Het is hier een beetje rustig.


  ⚠️ Meld

 29. Al ontdekt: Larry loopt hier zeker nog rond..alleen ik zie hem heel weinig.

  ***Wat natuurlijk nixxx zegt over de mate van hardwerken van de “beantwoorder” nog van de “gezochtte”..

  Sorry voor deze nixxx zeggendheid. Gretha hoor je nog wel eens wat van Jos? Hij verhuist nu in Utreg begreep ik?


  ⚠️ Meld

 30. Bericht door Plantje, op 26 september 2012 om 19:39
  wat is er in zuid bij wijkcentrum sio te doen? Eén en al drukte en een spandoek met “Geen criminelen in zuid. Exit dus”

  Tja Platje, zoals ik al eerder gesteld heb kunnen de lees- en leervermogens door te intensief computer- en internetgebruik drastisch achteruitgaan, want niet alleen op Weblog Zwolle maar ook via andere media is er al uitgebreid aandacht besteed aan dit onderwerp over de mogelijke huisvesting van ex-gedetineerden in Zwolle Zuid en de weerstand daar tegen van omwonenden.
  De prachtige woordspeling ‘Exit dus’ ten opzichte van ‘Exodus’ op dat spandoek had in samenhang met ‘Geen criminelen in zuid’ al een belletje kunnen doen rinkelen.


  ⚠️ Meld

 31. Bericht door bernard, op 22 september 2012 om 19:25
  JeanJacques Rousseau, 13:29

  De binnenhuisarchitect komt vanmiddag ook nog langs voor de verdere inrichting en deze dure man is nogal eigenzinnig te noemen, maar zal zich wel naar mijn wensen moeten schikken.

  Dat is knap. Meestal wint de vriendin.

  Dank u.
  Het kostte nogal wat strijd, maar wie betaalt die bepaalt.
  Ik heb haar voor de keuze gesteld: Aanpassen of ik plant je in een woning in de Muijdermanstraat.
  Exit dus…


  ⚠️ Meld

 32. Tja Platje, zoals ik al eerder gesteld heb kunnen de lees- en leervermogens door te intensief computer- en internetgebruik drastisch achteruitgaan, want niet alleen op Weblog Zwolle maar ook via andere media is er al uitgebreid aandacht besteed aan dit onderwerp over de mogelijke huisvesting van ex-gedetineerden in Zwolle Zuid en de weerstand daar tegen van omwonenden.
  De prachtige woordspeling ‘Exit dus’ ten opzichte van ‘Exodus’ op dat spandoek had in samenhang met ‘Geen criminelen in zuid’ al een belletje kunnen doen rinkelen.

  Briljant in al zijn eenvoud, daar houd ik van!:)


  ⚠️ Meld

 33. Waarom zo briljant? Schijnbaar heb ik juist niet intensief genoeg gebruik gemaakt van mijn computer en internet…dan had ik namelijk de berichten al gelezen.


  ⚠️ Meld

 34. Dat genuil over internet hangt me mijlenver de keel uit. Zoals ik laatst tegen Positievo stelde mag herhaling de kracht van een boodschap zijn, het gaat op den duur enorm vervelen. Die fantasietjes over kerkklokken, sociëteit en koetshuizen zijn nog net te harden vanwege het kinderlijke karakter (“en dan ben ik de vader en jij de moeder”), maar ik mag hopen dat het gez*ik over leesvermogens ophoudt.


  ⚠️ Meld

 35. Kort lontje of gewoon kwestie van smaak?

  Dat genuil over internet hangt me mijlenver de keel uit.

  eens

  gaat op den duur enorm vervelen.

  eens

  Die fantasietjes over kerkklokken, sociëteit en koetshuizen zijn nog net te harden vanwege het kinderlijke karakter (“en dan ben ik de vader en jij de moeder”), maar ik mag hopen dat het gez*ik over leesvermogens ophoudt.

  Eens met dien verstande dat iedereen maar gewoon moet schrijven wat hij of zij goeddunkt. Maar ik sla die bagger oveer, da’s ook mijn goedrecht. Ja, vind het niet erg met een “kort lontje” in verband te worden gebracht. Weet wel beter en lekker belangrijk; zo’n mening. “Eigen mening” vind ik wel belangrijk, lafjes meeslijmen is zo stijlloos.


  ⚠️ Meld

 36. Dit lijkt me juist geen geval van een kort lontje! Het is niet bepaald zo, dat Dame na de eerste opmerking hierover al direct van wal steekt.


  ⚠️ Meld

 37. Iets meer passie mag best….maar zo:

  De Colombiaan Gerardo Bedoya heeft zondag een mijlpaal bereikt. Hij kreeg zijn 41e rode kaart in zijn voetballoopbaan. De 36-jarige middenvelder van het Colombiaanse Santa Fe haalde zijn tegenstander Jhonny Ramirez van de club Millonarios neer. Vervolgens trapte hij zijn slachtoffer tegen het hoofd (zie video). Deze actie leverde hem een boete op en een schorsing van maar liefst 15 wedstrijden.

  Gerardo Bedoya kwam tussen 2001 en 2009 49 keer uit voor de nationale ploeg van Colombia
  Gerardo Bedoya

  Helaas net niet met deze toppert gespeeld

  José René Higuita Zapata (Medellín, 28 augustus 1966) is een voormalige Colombiaanse doelman, die 69 interlands speelde voor het Colombiaanse nationale elftal, waarin hij drie keer scoorde. Higuita staat bekend om zijn excentrieke speelstijl, waarbij hij vaak onnodige risico’s nam en soms zelf mee ten aanval trok. Hierdoor kreeg hij de bijnaam El Loco (de gek).

  Die keepte van 1987-1999 interlands.


  ⚠️ Meld

 38. Dit lijkt me juist geen geval van een kort lontje!

  In het onderhavige geval wel Plantje, daarom gaf ik aan verrast te zijn, daar ze doorgaans niet zo reageert. Dit zit impliciet in mijn statement. Zou het dan toch een kern van waarheid bevatten dat door veelvuldig intern………k etc etc? 😉


  ⚠️ Meld

 39. Nou Dame Plantje bewijst anders wel keer op keer het gelijk van JJR. Zie ook het exodustopic maar eens erop na waar Plantje ook nog eens een rattenverzoek aan de admins doet. JJR is een verrijking voor WLZ en eenverademing. Beter dan dat hysterische geneuzel van sommigen hier.


  ⚠️ Meld

 40. Nou ja…een rattenverzoek? Het lijkt me in meeste gevallen wel raadzaam om te voorkomen dat mensen ongevraagd met naam en toenaam op een weblog genoemd worden.

  Om te bepalen of ik het gelijk van JJR bewijs moet je weten hoe intensief mijn gebruik van computer in internet is. Bovendien moet je vaststellen wat “intensief” is. Tenslotte moet je weten hoe het met mijn leesvaardigheid was vóórdat ik computers en internet ging gebruiken.


  ⚠️ Meld

 41. Bericht door JeanJacques Rousseau, op 27 september 2012 om 06:14

  Heer Assendörper.

  Hebt u de penibele situatie rondom de uit de maat ronddraaiende uurwijzers van de kerkklokken op de Jozefkerk aan de naar u genoemde straat al kunnen oplossen?

  Dat probleem heb ik nog niet op kunnen lossen JeanJacques. Niet alleen de uurwijzers zijn van slag, ook de klokkenluider is van slag. De klokkenluider begint al te slaan voordat de grote wijzer zijn hoogtepunt heeft bereikt. Aan de zuid-, oost en noordzijde is de achterstand van de klok inmiddels opgelopen naar 6 minuten en aan de westzijde 8 minuten. Zou het niet door de vleermuizen kunnen komen?


  ⚠️ Meld

 42. Heer Assendörper.

  Uw punctuele beschrijving van de situatie rondom de uit de pas lopende uurwijzers en de klokkenluider van de klokken van de Jozefkerk aan de naar u vernoemde straat is werkelijk fenomenaal te noemen.
  Trekt u zich vooral niets aan van de onterechte betichting over een kinderlijk karakter hiervan, want uw inspanningen om een juiste tijdsaanduiding te bewerkstelligen zijn van een essentieel maatschappelijke betekenis.
  Denk daarbij vooral ook aan de talloze kinderen die op die uurwijzers kijken om maar niet te laat thuis te komen.
  Ook hun ouders zullen u dankbaar zijn, aangezien zij zich aldus minder ongerust hoeven te maken waar hun kroost blijft.


  ⚠️ Meld

 43. @Admins: kunnen we ervoor zorgen, dat een eventueel antwoord op bovenstaande vraag direct verwijderd wordt? Het lijkt me niet relevant en niet de bedoeling om hier op basis van roddels en geruchten namen van advocaten te plaatsen.

  Dit is een mening die @Plantje ventileerd, dat mag toch. En JJR komt terug met een tegenreactie, waarom moet er dan hier zo op gereageerd worden.

  Tja Platje, zoals ik al eerder gesteld heb kunnen de lees- en leervermogens door te intensief computer- en internetgebruik drastisch achteruitgaan, want niet alleen op Weblog Zwolle maar ook via andere media is er al uitgebreid aandacht besteed aan dit onderwerp over de mogelijke huisvesting van ex-gedetineerden in Zwolle Zuid en de weerstand daar tegen van omwonenden.
  De prachtige woordspeling ‘Exit dus’ ten opzichte van ‘Exodus’ op dat spandoek had in samenhang met ‘Geen criminelen in zuid’ al een belletje kunnen doen rinkelen.

  En wat is hier nou steeds de bedoeling van JJR. Zo kinderachtig.
  Sluit me aan bij de reactie van @Dame.

  Bericht door Dame, op 27 september 2012 om 08:02
  Dat genuil over internet hangt me mijlenver de keel uit. Zoals ik laatst tegen Positievo stelde mag herhaling de kracht van een boodschap zijn, het gaat op den duur enorm vervelen. Die fantasietjes over kerkklokken, sociëteit en koetshuizen zijn nog net te harden vanwege het kinderlijke karakter (“en dan ben ik de vader en jij de moeder”), maar ik mag hopen dat het gez*ik over leesvermogens ophoudt.  ⚠️ Meld

 44. Och JeanJacques, eigenlijk is het maar gewoon een kwestie van goed opletten. Ik denk niet alleen aan de kinderen en hun ouders, maar ook aan de Assendörper middenstand. Het is me opgevallen dat de klok de laatste tijd veel bekijks trekt en daar zal onze middenstand ongetwijfeld van profiteren.


  ⚠️ Meld

 45. @Ingrid.

  Ik dacht dat jij de plechtige belofte had gedaan om niet meer op mij te reageren?
  Maar omdat je klaarblijkelijk toch niet zonder contact met mijn persoontje kunt, wil ik gerust even een reactie geven.
  Plantje dacht mij met zijn oproep aan de admins een hak te kunnen zetten, maar was dusdanig geobsedeerd daardoor dat hij niet in de gaten had dat in dat topic de namen van de advocaten al genoemd waren door ‘Jumparound’.
  Ik vind dat ik volledig in mijn recht sta om aan die Jumparound een nadere verklaring te vragen, aangezien ik graag wil weten of hij zich baseert op geruchten of dat er inderdaad een spelletje gespeeld wordt door die advocaten ten koste van de bewoners van de Muijdermanstraat.
  En het feit dat de gemeenteraad hier ook over gaat beslissen is genoeg om beroep te kunnen doen op de Wet Openbaarheid Bestuur.
  Indien die advocaten daadwerkelijk aan belangenverstrengeling doen, dan dienen onze vertegenwoordigers in de gemeenteraad dit te weten.
  En indien Jumparound ten onrechte die uitlatingen deed, dan moet dat ook duidelijk zijn om de discussie zuiver te kunnen houden.


  ⚠️ Meld

 46. Heer Assendörper.

  Ik ben blij te vernemen dat u ook aan de middenstanders denkt en zo de lokale economie een oppepper weet te geven.
  Uw instelling zou navolging moeten verdienen, maar liever blijven sommigen hangen in hysterisch geneuzel en kinderachtige aantijgingen zonder zich eerst goed in te lezen.
  En u weet waarschijnlijk al wat er nu gaat volgen… te intensief computer- en internetgebruik kan leiden tot een ernstige achteruitgang van de lees- en leervermogens.
  Zoals nu wel weer blijkt.


  ⚠️ Meld

 47. @Ingrid.

  Om je even op weg te helpen:

  Bericht door Jumparound, op 26 september 2012 om 23:52
  Dommerholt en van Dijk zorgt weer goed voor zichzelf door deze belangenverstrengeling, de ene advocaat die in de raad van toewijzing zit speelt de andere een leuk baantje toe in de raad van bestuur in de stichting Exodus,.
  De intentieverklaring voor de aankoop van het huis is al getekend, de wethouder heeft zich buitenspel laten zetten door leuke onderonsjes van betrokken partijen.
  Hoe kun je hierin nou vertrouwen hebben? De bewoners zitten hierdoor met de gebakken peren, wat een farce!

  Bericht door JeanJacques Rousseau, op 27 september 2012 om 06:31
  @Jumparound, op 26 september 2012 om 23:52

  Kun je ook nader verklaren hoe dat zit met die advocaten die elkaar de bal toespelen, inclusief namen en hun posities binnen welke organisaties?

  Bericht door Plantje, op 27 september 2012 om 06:54

  @Admins: kunnen we ervoor zorgen, dat een eventueel antwoord op bovenstaande vraag direct verwijderd wordt? Het lijkt me niet relevant en niet de bedoeling om hier op basis van roddels en geruchten namen van advocaten te plaatsen.

  Het lijkt mij kinderlijk eenvoudig om te begrijpen.


  ⚠️ Meld

 48. Nou Dame, van jou had ik zo’n kort lontje echt niet verwacht

  Ochtendhumeurtje Dame?

  De kruik gaat net zoland te water tot die barst, Joppuh. Nee, ik heb geen kort lontje en had geen ochtendhumeur, Assie. Integendeel. Maar als ik sinds medio juli zo’n ca 25 keer hetzelfde verhaal lees, dan word ik er flauw van. En Zeepkist, dat wil voor mij niet zeggen dat iemand Plantje of een ander niet van repliek mag dienen. Gaat mij om het irritante repeterende verhaal. Dat hangt me onderhand de neus uit.
  Zoals in dezelfde posting al genoemd heb ik eenzelfde reactie richting Positievo gegeven over zijn “worsten”-postings. Wat mij “verrast” is dat Joppuh noch Assie toen niet de behoefte voelden om naar mijn humeur te vragen. 😉


  ⚠️ Meld

 49. Plantje dacht mij met zijn oproep aan de admins een hak te kunnen zetten, maar was dusdanig geobsedeerd daardoor dat hij niet in de gaten had dat in dat topic de namen van de advocaten al genoemd waren door ‘Jumparound’.

  Kun je ook nader verklaren hoe dat zit met die advocaten die elkaar de bal toespelen, inclusief namen en hun posities binnen welke organisaties?

  Het lijkt mij kinderlijk eenvoudig om te begrijpen.

  Het is kennelijk te lang geleden dat ik kind was, want ik begrijp de kinderlijke spelletjes niet en dit ook niet. Want waarom vragen naar “namen” en “advocatenkantoren” waar die eerder al zijn genoemd?


  ⚠️ Meld

 50. Als die namen al genoemd zijn, waarom vraag je er dan nog naar JJR? Misschien te veel zitten internetten? Waardoor je niet meer goed kunt lezen? 😉

  Waarom denk je dat ik je een hak probeer te zetten? Ik heb wel betere dingen te doen!
  Het leek me oprecht beter daar niet door te gaan op wie deze personen zijn en wat hun positie binnen de betreffende advocatenkantoren is.


  ⚠️ Meld

 51. Bericht door Dame, op 27 september 2012 om 22:06

  Het is kennelijk te lang geleden dat ik kind was, want ik begrijp de kinderlijke spelletjes niet en dit ook niet.

  Dat komt waarschijnlijk door te intensief computer- en internetgebruik, want dat kan de lees- en leervermogens ernstig aantasten.

  Want waarom vragen naar “namen” en “advocatenkantoren” waar die eerder al zijn genoemd?

  Ik vroeg hoe dat zit met die advocaten die elkaar de bal toespelen, inclusief namen en hun posities binnen welke organisaties.
  Het gaat erom wélke advocaten binnen het kantoor van Dommerholt en van Dijk.
  Er werken er namelijk meerdere.
  En welke posities zij precies innemen binnen welke organisaties.
  Kinderlijk eenvoudig uitgelegd en hopelijk ook kinderlijk eenvoudig te begrijpen.
  Anders moet je mijn schrijven aan Ingrid van 21:04 nog maar eens rustig door lezen.
  En het zal mij verder worst wezen of je dit kinderachtige gedram verder wenst door te zetten.


  ⚠️ Meld

 52. Dame, moet het niet zijn de neus uitkomen of de keel uithangen? Heb jij je misschien vergist door een te intensief computer- en internetgebruik?:D

  Wat mij “verrast” is dat Joppuh noch Assie toen niet de behoefte voelden om naar mijn humeur te vragen.

  Die posting was veel minder venijnig.


  ⚠️ Meld

 53. @JJR, je hebt helemaal gelijk. Moet ik eigenlijk ook niet doen. Maar soms…….. heb ik moeite et kinderachtig gedrag. Meestal denk ik laat gaaaaaaaaaan. Ga ik nu maar weer doen.


  ⚠️ Meld

 54. Ik vroeg hoe dat zit met die advocaten die elkaar de bal toespelen, inclusief namen en hun posities binnen welke organisaties.
  Het gaat erom wélke advocaten binnen het kantoor van Dommerholt en van Dijk.
  Er werken er namelijk meerdere.

  Dan was de reactie van Plantje dus wel degelijk to the point.

  Het lijkt mij kinderlijk eenvoudig om te begrijpen  ⚠️ Meld

 55. Die posting was veel minder venijnig.

  Daar denkt Positievo wellicht anders over. Maar denk je wel eens na over het venijn dat uit dat geneuzel over “intensief internetgebruik” spreekt? Of valt dat onder de categorie “humor”. Wat ik heb willen aangeven is dat ík het niet leuk vind. Het is saai, het is beledigend (bedoeld), het is op een slecht “onderzoek” gestoeld (op de vraag daarover heb ik nooit antwoord gehad), het is arrogant en zo kan ik doorgaan. Ik heb een tijd gedacht dat het vanzelf wel zou ophouden, maar kennelijk is er geen rem. Doe ermee wat je wilt, ik scroll wel wat vaker.8)
  En overigens vind ik dat Carthago verwoest moet worden.


  ⚠️ Meld

 56. Wat mij “verrast” is dat Joppuh noch Assie toen niet de behoefte voelden om naar mijn humeur te vragen.

  @Dame, amice Francois en ondergetekende zitten wel vaker op de zelfde lijn.

  Een welgemeende, hartelijke groet,
  Joppuh


  ⚠️ Meld

 57. ’t Is bijna weekend mensen, gaan we nog wat leuks doen? Ik ga morgen de houten palen club maar ’s met een bezoekje vereren. Aansluitend wellicht een bezoekje aan het veelgeroemde etablissement de P.? Hoop daar nog enkele prominenten te treffen!


  ⚠️ Meld

 58. @Zeepkist, hoewel je interpretatie van JJR gedeeld wordt door mij vind ik niet dat Dame deze toon verdient, ook al ben ik het ook niet met haar eens en ben ik verrast door het reageren op elkaar (zo ken ik Dame eigenlijk niet). Maar dat je het opneemt voor JJRsteun ik.  ⚠️ Meld

 59. Ik bedoel dat het gewoon niet leuk is om elkaar zo af te fikken ook al kan actie wel ’s reactie uitlokken. En…. laten we met ’n goed gevoel het weekend in gaan.


  ⚠️ Meld

 60. Ik doe mijn best Ingrid, maar ik ben ook maar ’n mens, het lukt mij ook niet altijd even goed tot 10 te tellen, maar hier op t log kan men toch overdenken wat men schrijft en vervolgens al dan niet plaatst? Dat zou het tot 10 tellen wel moeten vergemakkelijken.


  ⚠️ Meld

 61. door Dame, op 27 september 2012 om 23:40
  Doe ermee wat je wilt, ik scroll wel wat vaker.

  Zal ik doen Dame. Afgelopen nacht goed geslapen?:)


  ⚠️ Meld

 62. Nou, ik geloof dat ik wel wat heb aangesticht.:) Wat een woorden allemaal. Mijn insteek was dat ik het lang niet altijd meer “aangename conversatie” vind hier, vooral door het keer op keer mensen met dezelfde woorden neerzetten als dom of achtergebleven. Ik zal er verder maar niets meer over zeggen, want het ene woord lokt het andere uit en daar zijn woorden bij die op andere draadjes gewoon zijn, maar die ik hier niet of zelden tref.


  ⚠️ Meld

 63. Inderdaad Heer Doeksuh, wat interesseert het mij nou naar welke muziek iemand aan het luisteren is. Dat gezeik heb ik hier al jarenlang gelezen en vraag me af wat daar de bedoeling van is. Dat geneuzel begint me ook knap de keel uit te hangen.

  Even iets serieuzer: vandaag heb ik een biologische bloemkool gekocht en wist niet dat die krengen zo duur zijn.;D


  ⚠️ Meld

 64. Bericht door Dame, op 28 september 2012 om 16:10
  Wat een woorden allemaal. Mijn insteek was dat ik het lang niet altijd meer “aangename conversatie” vind hier

  Ik ben het met de woorden van Joppuh 13:40 uur eens. Dame, jouw insteek heb ik wel begrepen maar niet elke conversatie is altijd aangenaam.


  ⚠️ Meld

 65. Ik begrijp je pointe niet, Assie. Het doel van het Chatlog is een “aangename conversatie”. Voor de rest vormvrij. Het chtalog bestaat uit geklets van allerlei soort, over voetbal, over recepten, afspraken die mensen maken, vragen die mensen stellen, uitwisseling van persoonlijke nieuwtjes etc. Onschuldig vermaak. Dat is veranderd en daar was ik spuugzat van.
  Dat Doeksen en jij je storen aan de playlist van Joppuh, het zal, maar dat begrijp ik dan weer niet. Daar beledigt hij immers niemand mee en hij doet er enkelen een plezier mee. Maar goed, ieder zijn opvatting.


  ⚠️ Meld

 66. Gisteren een feestje met zn 3-tjes en trakteren op school. Zondag feest met familie en “ooms en tantes”. Maandag trakteren op de bso en vrijdag een kinderfeestje met waarschijnlijk 5 klasgenootjes. Druk, druk, druk. Vooral voor haar.


  ⚠️ Meld

 67. verkeerd dame,vriend dick vind dat wel erg vaak leuk om te vertellen wat voor zeik liedje de dijk speelt
  dit gaat niet over VRIEND joppeh


  ⚠️ Meld

 68. Het Chatlog is misschien wat veranderd doordat er nu enkele anderen aanwezig zijn. Het is nog niet zo heel lang geleden dat het Chatlog vol werd gekwakt met postings van een persoon waarvan het merendeel van die postings mij helemaal niet konden boeien. Het doel van het Chatlog is niet alleen een “aangename conversatie”. Er staat ook duidelijk dat bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt en dus heb ik er ook helemaal niks op tegen dat er andere (on)gein op het log wordt gekwakt . Waar heb ik geschreven dat ik mij stoor aan de playlist van Joppuh die slechts eenmaal per week verschijnt? Heb jij je misschien weer vergist door een te intensief computer- en internetgebruik. 😀


  ⚠️ Meld

 69. Het ene liedje is kennelijk het andere liedje niet, Doeksen.;D al ik je dan ook nog maar eens een beetje (of nog meer) ergeren? 😉

  ik doe niks en ik doe niks
  ik hang alleen maar rond
  ik kijk eens door de ramen

  en ik krab wat aan mijn hond
  ik zie niks en ik hoor niks
  mijn hoofd zit vol met smart
  ik voel alleen het bloeden
  het bloeden van mijn hart  ⚠️ Meld

 70. Idd bernard, het is niet mijn muziek maar die meid kan zingen. Wat is Twan ook weer een charmant en inlevend presentator. Ze kijken hier naar die veelbekeken reclameshow met draaistoelenmuziek. Hoorde net dat zélfs een maat er naar kijkt. Zonde van de tijd. Vond The Kick in DWDD wel leuk. Binnenkort in “Spijkers met Koppen”. Morgen van Velzen trouwens. Ach, ieder zijn/haar ding.


  ⚠️ Meld

 71. JanD, wanneer gaan we een keer naar de Skeele in Kampen? Bijna elke zondagochtend leg ik daar een kaartje. Hartstikke gezellig daar op de zondagochtend/middag.


  ⚠️ Meld

 72. Nu het toch eens over muziek gaat zonder uber-overkill en VI-dictator Johan (3) D. de man die nota bene Jan M. naar de troon gaat steken. Een U2-tje

  Is it getting better?
  Or do you feel the same?
  Will it make it easier on you now?
  You got someone to blame
  You say

  One love
  One life
  When it’s one need
  In the night
  One love
  We get to share it
  Leaves you baby if you
  Don’t care for it

  Did I disappoint you?
  Or leave a bad taste in your mouth?
  You act like you never had love
  And you want me to go without
  Well it’s

  Too late
  Tonight
  To drag the past out into the light
  We’re one, but we’re not the same
  We get to
  Carry each other
  Carry each other
  One

  Have you come here for forgiveness?
  Have you come to raise the dead?
  Have you come here to play Jesus?
  To the lepers in your head

  Did I ask too much?
  More than a lot.
  You gave me nothing,
  Now it’s all I got
  We’re one
  But we’re not the same
  Well we
  Hurt each other
  Then we do it again
  You say
  Love is a temple
  Love a higher law
  Love is a temple
  Love the higher law
  You ask me to enter
  But then you make me crawl
  And I can’t be holding on
  To what you got
  When all you got is hurt

  One love
  One blood
  One life
  You got to do what you should
  One life
  With each other
  Sisters
  Brothers
  One life
  But we’re not the same
  We get to
  Carry each other
  Carry each other

  One

  One

  (Ach, alle teksten van “veruit de beste band ter wereld” zijn goed)

  Hoop wel dat Youp morgen weer iets van zijn vorm van vorige week heeft. Daarvoor was het een heel stuk minder. Heb op vakantie een boekje van Youp gekregegen van WK 90…..heerlijk terug te lezen. Avec Don Leo.


  ⚠️ Meld

 73. Met goed weer ga ik de heenreis op de snorfiets JanD en de terugreis zit ik met mijn snorfiets in de trein. Ben heel zuinig op die mooie snorfiets.:)


  ⚠️ Meld

 74. Bericht door Dame, op 28 september 2012 om 21:29

  Assie, hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Je hebt mijn cri de coeur heus wel begrepen, neem ik aan.

  Ja, Ma.;D


  ⚠️ Meld

 75. dat bedoelen we nou dick……………..kan ik allemaal op internet vinden die teksten hoor

  poe hé……morgen weer gezeik van poep op het hek


  ⚠️ Meld

 76. @ bernard, klopt raakte door de war van de andere artistieke uitspattingen in 21:16. Het is idd niet mijn muziek, maar een vriendin van dochter kan het heel goed spelen.


  ⚠️ Meld

 77. Een U2-tje

  Is it getting better?
  Or do you feel the same?
  Will it make it easier on you now?
  You got someone to blame
  You say

  One love

  Dick, ik prefereer de uitvoering van wijlen de heer John Contant dan wel Johnny Cash ten tijde van zijn American Recordings label, daar staan covers op die, in alle bescheidnheid geconcludeerd, vaak het origineel overtreffen. In dit verband mag ook “Solitary man”, niet onvermelld blijven. Even googlen op muziek, of youtube zou ik zeggen!


  ⚠️ Meld

 78. “Est-ce que” zo op zichzelf staand is toch enkel van toepassing als begin van een vraag?

  En welke kat is er dan van huis dat de muizen dansen?


  ⚠️ Meld

 79. Goedenmorgen! 8)

  TITEL ARTIEST
  I’ll remember you Jimmy Lafave
  What’cha gonna do about it Small Faces
  Wishin’and hopin’ Nancy Sinatra
  Sha-la-la-lee Small Faces
  Miner’s refrain Gillian Welch
  Hey girl Small Faces
  Life is hard Twelve Bar Blues Band
  You better believe it Small Faces
  The weight Jackie DeShannon
  Sorry she’s mine Small Faces
  I love you more than you’ll ever know Oli Brown
  All or nothing Small Faces
  Home to me Simon McBride
  My mind’s eye Small Faces
  Pray for me Bellamy Brothers
  I can’t make it Small Faces
  Me and the devil blues Twelve Bar Blues Band
  Baby don’t you do it Small Faces
  Oh no, not my baby Linda Ronstadt
  Here comes the nice Small Faces
  Lucinda Brian Webb
  Itchycoo Park Small Faces
  The 90 and the 9 Ry Cooder
  I’m only dreaming Small Faces
  Harder Box of Frogs
  Tin Soldier Small Faces
  Heartache Chris Watson
  Lazy Sunday Small Faces
  Old love Twelve Bar Blues Band
  Mad John Small Faces
  That’s allright Juke Joint Jonny
  Wham bam, thank you mam Small Faces
  Singing another blues song Roy Roberts
  The autumn stone Small Faces
  American people Tail Dragger

  Hijsfijn!


  ⚠️ Meld

 80. Ik dacht 15.00 JanD, ivm 3 thuis wedstrijden vandaag! Maar 14.30 is ook oke, dan kunnen we in elk geval maar vast in de kantine gaan zitten.


  ⚠️ Meld

 81. kumpan Dick!

  Bivakmutsrisico

  Een meneer in de Amerikaanse staat Connecticut zag zijn vijftienjarige zoon aan voor een inbreker en heeft hem afgeknald. Het mannetje droeg een bivakmuts. Volgens Fredje Teeven vroeg hij er om. ⤽at is het bivakmutsrisico⤝, zei de bewindsman gisteren op de radio en dat is natuurlijk ook zo. Als je als puber met een bivakmuts op loopt en je bent ook nog eens in het zwart gehuld en je vader heeft een wapen en je loopt door zijn tuin, dan heeft die vader het recht om je neer te knallen. Dat zal zo??n jongen leren. Hij is nu dood dus voor hem is het te laat, maar voor zijn vriendjes is het een wijze les: je kan op vele manieren naar een gemaskerd bal, maar niet met een bivakmuts op. Batman is trouwens ook geen aanrader. Was hij onderweg naar een gemaskerd bal? Dat staat niet in het artikel. Zou zomaar kunnen. En het zou ook wel leuk zijn. Dat hij zich verkleed had voor een gemaskerd bal een paar dorpen verderop. Een feestje dat hij gevonden had op Facebook. Een party die eigenlijk privé was, maar de organisator had dat vergeten aan te vinken. En dat is dom van de organisator. Dan is het openbaar. Dan mag iedereen er heen. En iedereen mag dan lekker rellen natuurlijk. Ik ken wel meer zaken die niet volkomen privé zijn. Wat te denken van crematies en begrafenissen? Vaak staan die alleen in de krant aangekondigd. Er staat zelden expliciet bij dat het privé is. Iedereen heeft het recht om er heen te gaan. Maar kunnen rouwende families binnenkort hordes hooligans en verveelde scholieren verwachten? Een tegen zerken zeikende menigte die de begrafenisauto slopen en de volgauto??s op hun kant leggen? Mij zal het niet verbazen. Hoe erg is het met je gesteld als je een avondje gaat rellen in een villawijkje in Haren? Ik weet het: we missen een oorlog, hebben geen honger en vervelen ons massaal de tyfus. Maar is dat een reden om met zijn allen lantaarnpalen te knakken, verkeersborden uit de grond te trekken, supermarkten te plunderen en van alles in de hens te steken? Ik dacht dat dat alleen bij voetbalclubliefde hoorde. Ik ben mijn eigen jeugd nog niet vergeten, hield ook van een verzetje en mocht graag een beetje buiten de lijntjes kleuren, maar volgens mij waren wij wel wat creatiever dan de types die ik afgelopen zaterdag bezig zag. Heeft u trouwens ook zo gelachen om die bloedserieuze praatprogrammadiscussies na afloop. Deskundigen over de vraag wiens schuld het was? De blinde burgemeester? De dove politie? De ophitsende media? Niemand weet het en niemand kan er iets aan doen. Leukste vond ik de journalisten, die ook een klein klapje met een gummiknuppel hadden gehad en meteen een klacht hebben ingediend. Ze hadden nog wel zo overduidelijk een blauw mediahesje aan. Dat had de ME-er moeten zien! Ik denk dan: zo??n rammende politieman heeft toch wel iets anders aan zijn hoofd dan de zendermicrofoon van Radio Drenthe te ontzien? Daarbij: wie luistert er naar radio Drenthe? De moeder van de journalist vrees ik, maar verder echt niemand. Het is maar goed dat die gozer van Radio Drenthe niet voor Radio Damascus werkt. Ik denk dat daar niemand op de blauwe hesjes let. Of heeft de minister van Oorlog het daar later over het blauwe hesjesrisico? Ik vrees van niet. Soms is de chaos onbegrijpelijk. Hoe leg je iemand uit wat er in Haren is gebeurd? En vooral waarom het in Haren is gebeurd? En hoe vertel je als boekhouder van de VU en het AMC dat je miljoenen verspeeld hebt met derivaten? Ongelooflijk toch? Daar moet de VU eens een paar camera??s op zetten. Als ik die boekhouder was zou ik me een tijdje niet durven vertonen. Uitsluitend met een bivakmuts over straat. Hoewel? Is dat wijsheid?  ⚠️ Meld

 82. Bericht door doeksen, op 28 september 2012 om 19:05
  da wel weer even internetten…………

  Bericht door doeksen, op 28 september 2012 om 19:06
  da is ga

  Heer Doeksen toch…

  Hoe vaak moet ik nu nog waarschuwen tegen te intensief computer- en internetgebruik en welke gevolgen dat kan hebben?  ⚠️ Meld

 83. 😮 Dame, Jean vermoed nogal nietwat

  Het is een vrij chatlog, maar je maakt naar mijn idee hier wel duidelijk mee dat de conversaties gevoerd dienen te worden naar de wensen en eisen van enkelen.

  Zou Jean stiekum zelf lid van de “WLZ-polizei und alte frau dem es fur die centen macht-sturungseinheid” wohlen sein 🙁


  ⚠️ Meld

 84. Monsieur Joppuh.

  Dank u voor die prachtige foto van de kerk met de uit de pas lopende uurwijzers aan de naar de heer Assendörper vernoemde winkelstraat.
  Gezien uw vele reacties rond dat tijdstip van plaatsen was ik even door de angst bevangen dat u aan dickofilie begon te lijden.
  Gelukkig is die angst ongegrond gebleken.
  Ik weet vrijwel zeker dat wij vanmiddag elkaar de hand zullen schudden en zie daar dan ook zeer naar uit.


  ⚠️ Meld

 85. Monsieur Jean Jacques, dit bericht stond off topic bij het “groene”artikel over de partnerstad L?nen. Derhalve plaats ik het hier nog even in de hoop dat het niet aan uw aandacht ontsnapt!

  “Monsieur Jean Jacques, een uitstekend idee, maar het mogen ook zilverkleurige blikjes met een groen logo van een brouwerij in het oosten des lands zijn hoor! Overinges zal ik proberen hedenmiddag het geroemde etablissement café de P. te bezoeken, gelegen op de grens van de eveneens pittoreske wijken Pierik en Assendorp.”


  ⚠️ Meld

 86. 😀 Ben weer genoemd door Jean. Hoe weet ik niet maar zag dickoffline oid staan tijdens een spoed scan. Ga het ook niet lezen, maar misschien is een cursusje positief en minder frustatief denken wat voor Jean: sterkte jongen.


  ⚠️ Meld

 87. Monsieur Jean Jacques, de door u vermeende “Dickologie” had meer te maken met mijn onvermogen op dat moment de foto geplaatst te krijgen en de daaruit voortvloeiende frustratie dan het daadwerkelijk de behoefte te voelen een adhd-achtige hoeveelheid postings te plaatsen. Ik hoop hiermee mij afdoende verklaard te hebben.

  Ik verheug mij op vanmiddag, ik vermoed tegen 18.00 uur daar te zijn.


  ⚠️ Meld

 88. Deel 2 van de Zaterdag staat bijna te beginnen. God wat moet je elke weekendseconde wel 3x omdraaien. Zoiets moois gaat véé te snel. Nog ff de Blof vertaling….in beeld & geluid voor Doeksen.

  Op hun eigen festival….moe’k toch zeker eens kijken…..een festival, biertje, zonnetje, Nederlandsche zee en strand en Blof lief meegeklapt ook


  ⚠️ Meld

 89. Beste Jean, Dank daarvoor (11:54) 🙂 Die smile probeer ik mee te nemen naar de woensdagmiddag. Als jij dat nou ook doet. Komt het vast dit weekend wel goed. Gun iedereen namelijk het beste, misschien zijn die 2 dames ook nog wel in café de Pierik en waar is Koko toch? Staat daar nog op de foto.


  ⚠️ Meld

 90. Op hun eigen festival….moe’k toch zeker eens kijken…..een festival, biertje, zonnetje, Nederlandsche zee en strand

  Dick, ga eens een keer mee naar het Kaaystooter festival !!;D


  ⚠️ Meld

 91. Lijkt me gezellig Jan KSfestival! Maar er zijn al zoveel leuke dingen. Nu mis ik bijvoorbeeld toch de begintune van Spijkers met Koppen. Ben weg…..later. Oh, nog iene.


  ⚠️ Meld

 92. Bericht door JeanJacques Rousseau, op 29 september 2012 om 11:53

  Bericht door dick, op 29 september 2012 om 11:42

  Zou Jean stiekum zelf lid van de “WLZ-polizei und alte frau dem es fur die centen macht-sturungseinheid” wohlen sein

  Wat kan ik me dat voorstellen. Bedoelde: “WLZ-polizei und alte frau dem es fur die centen macht-sturungseinheid”

  WLZ politie/en ouweho*er-sturingseenheid


  ⚠️ Meld

 93. Zo, voorlopig weer genoeg geweest hier, want er moeten nog enkele bomen gerooid worden op mijn oogstrelende landgoed, waarna heer Assendörper zijn talenten op het gebied van landschapsbeheer weer verder tentoon kan gaan spreiden.


  ⚠️ Meld

 94. Uw off-topic reacties vielen op bij de nieuwsberichtgeving.
  Hier zien we termen en uitspraken die we liever niet zien op onze website.

  Zie onze spelregels!


  ⚠️ Meld

 95. Welke termen en uitspraken doelt u precies op?
  Dan kan ik daar rekening mee houden.
  In dit chatlog is een reactie verwijderd waarin ik keurig antwoord gaf op een reactie van Dame.

  In het artikel van GroenLinks ben ik naar mijn mening niet offtopic gegaan, maar zorgde er juist voor dat dat artikel onder de aandacht bleef.
  Aandacht die de stedenband ook verdient.
  Net zoals de supportersgroepen uit beide steden de aandacht op de stedenband, in tegenstelling tot de Zwolse politici, levend hielden.
  Daar is toch niks mis mee?


  ⚠️ Meld

 96. Inderdaad, als het over het groene artikel gaat is het nuttig de band tussen de partnersteden onder de aandacht te brengen. En hoewel ik off topic ben gegaan mbt het te plannen uitje naar SV Meppen en de vermeende groene blikjes bier voor onderweg meen ik oprecht dat er geen onvertogen woord is gevallen in de reacties, Admin, of zie ik iets over het hoofd?

  Zou het dan toch zijn dat ik ook aangetast ben in mijn leesvermogens door veelvuldig … 😉 etc etc.?


  ⚠️ Meld

 97. Als het gaat over Meppen, bierblikjes en onderlinge afspraken is dat off-topic. Berichten zijn daar niet verwijderd, alleen aangepast en een ‘slotje’ erop.

  Uitspraken die we hier liever niet zien betrof dit Chat Log. Ze waren o.a. Duits getint en anderzijds TE persoonlijk van aard, en betrof ook andere bezoekers. Eén daarvan kreeg voor opruiing een zogenaamde IP-ban.

  Dit is jullie Chat Log. Hou het leuk en gezellig!!

  That’s it 😉


  ⚠️ Meld

 98. Wat was het vanmiddag gezellig toeven op het pittoreske sportpark van Edon, de roemruchte houten palen club, alwaar de thuisclub goede zaken deed tegen het altijd lastige Wilsum. Maar minstens zo leuk was het dat uw scribent in deze enkele prominenten mocht begroeten naderhand in het sfeervolle café de P! Eindelijk in levende lijve monsieur Jean Jacques Rousseau onmoet en wat ik vermoedde aan de hand van de diverse lezenswaardige postings bleek maar al te waar, Jean Jacques is een zeer erudiet man die zich niet laat voorstaan op zijn materiele welbevinden, maar geestelijk over een grote rijkdom blijkt te beschikken. Enigszins verward door het overvloedig schuimende gerstenat begaf ik mij huiswaarts met het stellige voornemen om morgen een uitgebreider verslag te doen van de bezienswaaridge wedstrijd van de Edonnezen tegen Wilsum!


  ⚠️ Meld

 99. @Assie, woordenboek ingeslikt. Was vast ouderwets gezellig. Te gek dat Edon het zo goed doet. Ze hebben we wat “aankopen”voor moeten doen. Maar toch, klasse.


  ⚠️ Meld

 100. Gisterenmiddag hebben de toeschouwers, genietend van een heerlijk herfstzonnetje, kunnen constateren dat de houten palen club Edon wederom een opponent aan de zegekar wisten te binden. De gasten uit Wilsum, het ander Oranje, verzetten zich hevig en wisten met enkele goed uitgevoerde counters gevaar te stichten in de Zwolse afweer.

  Daartegenover wist Edon qua veldspel nog niet te overtuigen zodat de brilstand pas na een klein half uur doorbroken werd.
  Het was middenvelde Mahsum Yakar die met een mooi strak dwarrelschot van buiten de 16 meter de keeper wist te verrassen in de lange hoek.

  Toen vlak daarna Jeffrey de Nooijer op zijn specifieke wijze een cadeautje van een strafschop dankbaar uitpakte en diezelfde de Nooijer op slag van rust het eindstation van een prachtige aanval was, leek het pleit met deze 3-0 stand reeds bij rust beslecht.

  Hoe bedrogen kwamen de Edonners na rust uit. De toeschouwers waren nog maar net van hun kantine bezoek naar het veld terug gekeerd en wreven zich eens flink in de ogen want laconiek spel van Edon leidde al gauw tot een fraaie ere treffer van Wilsum. En toen even later datzelfde Wilsum een met een prachtig hoog schot de aansluitingstreffer liet noteren sloop er frustratie en verkramptheid in het spel van de thuisclub.

  Desondanks wist na enige schermutselingen en andersoortige uitingen van onvrede jegens elkaar en de arbiter, die overigens bewaam floot, de thuisclub zich te herpakken en hun eigen geliefde combinatiespel weer op te pakken.

  Er was wel de hulp van de keeper van Wilsum voor nodig, hij ging onder een hoge bal door en het was de lange Tim Benes die met het onverwachte geschenk wel raad wist en de bevrijdende 4-2 liet aantekenen.

  Hiermee was het verzet van Wilsum definitief gebroken. Het geloof in minimaal een punt verdween als sneeuw voor de zon. Het vertoonde spel kreeg de diepgang van een badeend in een pierebadje en doelman Kist kreeg nauwelijks meer iets te doen. Hij mocht rustig toekijken hoe Maikel (Julio Ricardo) Kroes op fraaie wijze als een hinde door de Wilsummer defensie sneed en na een prachtige solo, inclusief de keeper omspeeld te hebben, de bal op meesterlijke wijze in de lege schuur schoof.

  Daarmee werd een fraaie 5-2 eindstand genoteerd en staat Edon achter topfavoriet Storica op een fraaie 2e plaats!

  De diverse prominenten konden hun hart ophalen aan het vertoonde spel en onder het genot van de diverse alcoholische versnaperingen werd er nog lang en gezellig nagepraat, zowel in het gezellige sfeervolle Edon clubhuis, dan wel daarna in het minstens zo pittoreske café de P, gelegen op de grens van de mooie Zwolse wijken Pierik en Assendorp.
  De statistieken:
  Mahsum Yakar ’24 1 – 0
  Jeffrey de Nooijer (pen) ’36 2 – 0
  Jeffrey de Nooijer ’45 3 – 0
  3 – 1 ’48 Onbekend
  3 – 2 ’52 Onbekend
  Tim Benes ’74 4 – 2
  Maikel Kroes ’85 5 ?? 2  ⚠️ Meld

 101. Monsieur Joppuh.

  U bent een zeer begenadigd schrijver en ondanks dat u enigszins in verwarde staat door het overvloedig schuimende gerstenat verkeerde is dat niet aan uw bijdrage van gisterenavond te vernemen.
  Ik dank u oprecht voor uw flatteuze woorden over mijn persoontje.
  Het was gisteren inderdaad een mooie wedstrijd van de club met de houten vierkante doelpalen en ook de aftermatch mag enerverend genoemd worden.
  Ik had het genoegen om een keurig gesoigneerde en modieus geklede heer met een deksels fraaie hoed in u aan te mogen treffen.
  De conversaties waren van een uiterst hoog niveau en uw opvattingen over al de aangesneden onderwerpen hebben een aangenaam verfrissende uitwerking op mijn denk- en zienswijze.
  Verder zal ik het voor nu kort houden, want ik zal zo dadelijk mijn stalen ros richting de Agnietenberg wenden om daar de superstreekmarkt met een bezoekje te vereren en te proeven van al die zaligheden die onze omgeving ons te bieden heeft: manger sur le pouce.  ⚠️ Meld

 102. Monsieur Rousseau, u vliet mij met uw complimenten, ik word er verelgen van. Ik vond en vind het een grote eer om met u van gedachten gewisseld te mogen hebben over diverse uiteenlopende interessante zaken welke zich voordoen in de hedendaagse maatschappij. Kortom, het genoegen was geheel en al aan mijn kant. Voorts deed het mij deug dat amice Francois zich een bijzonder aimable mens (wist ik al) en kundig gastheer toonde! Voorwaar, geconcludeerd mag worden dat deze bijeenkomst aleszins de moeite waard was en voor vele herhalingen vatbaar!


  ⚠️ Meld

 103. Vergeeft men mij de typefouten, ik was hedenmiddag op de Nieuwe Markt, het plein wat tegenwoordig met veel allure omgeven is sinds de nieuwe reconstructie. Hedenmiddag speelde er een interessante bigband “Joint Venture” genaamd, zij speelden (niet verrassend) bidband muziek, maar wel zodanig dat er blues/jazz invloeden a la Robben Ford vertegenwoordigd werden en waarbij de degelijke blazerssectie zich terdege liet gelden. Niet onvermeld mag blijven dat, zeer tot mijn grote, trotse, en aangename verrassing, mijn oudste broer Wim zich danig inzette om met name deze blazerssectie levendig ten gehore te brengen, derhalve op adequate wijze de trommelvliezen van het select op gekomen publiek van fijnproevers te strelen.


  ⚠️ Meld

 104. Kortom, een lust voor het oor en aangezien ik mij bevond op het terras van de Brasserie Jansen, hetwelk zich in korte tijd onder de bezielende leiding van de uiterst charmante vakvrouw Andrea Jansen, (geboren de Lange) een uitstekende naam heeft weten te verwerven, zijn ook de smaakpapillen op een uiterst verfijnde wijze verwend en niets tekort gekomen.


  ⚠️ Meld

 105. Vandaag in het verbouwde “Witte Peerd” te Nieuwleusen als toeschouwer en deelnemer genoten tijdens een “harmonica/accordeon-treffen”.
  Met een fiks contingent trekzakkers in de benedenzaal, dankbaar ondersteund door Jan en zijn drumstel, werd een groot aantal levensliederen ten gehore gebracht, waarbij de vele toeschouwers zich niet onbetuigd lieten met hun medezang. Nummers als “het meisje”, “blinde ogen”, “tabé tabé” en vele andere passeerden de revue.
  In de bovenzaal voerden de accordeons de boventoon op het podium. Ook hier was veel publiek op afgekomen.
  Op het nieuwe terras, aan de achterzijde, was een drietal accordeonspelers met aanhang neergestreken. In het zonnetje was het hier goed toeven, en kon je genieten van een zeer gevarieerd, spontaan accordeonspel, waarbij vooral de virtuositeit opviel van een (misschien voor sommigen hier bekende) zwolse speler, die zijn instrument “andersom” bespeelde, nl. het klavier aan de linker-, en de baskant aan de rechterkant (oftewel ondersteboven).


  ⚠️ Meld

 106. tissum idd Joppuh. Breur G. niet gezien. Muzikale familie. Vader ooit op een miniatuur mondharmonica horen spelen. Deed ie ook niet voor het eerst….


  ⚠️ Meld

 107. Klopt, en zien breur Willy dan, die speult ook lekkere muziek en hij componeert zelf ook nog wel s mooie liedjes. Gerard zingt zelf niet onverdienstelijk, t is een muzikale familie inderdaad!


  ⚠️ Meld

 108. @Monsieur Rousseau, hoe staat het met het koetshuis, de hoofdgebouwen en de omringende, lommerrijke landerijen? Van wat mij ter ore komt moet dit welhaast een klein paradijs op aarde zijn. Amice Francois kan er zijn hart aan ophalen.:)


  ⚠️ Meld

 109. Het leek wel zomer,
  toch was het pas eind mei.
  zo’n dag waar van je denkt die gaat niet meer voorbij.
  Mijn vrienden kwamen langs, maar ik wilde alleen,
  Aan het strand wat wandelen, zomaar nergens heen.

  Toen zag ik jou, je riep me met je ogen.
  Ik keek je aan, en kreeg een vreemd gevoel.
  Want ik begreep wat jij me wilde vragen , kom dichter bij me.
  Ik was 16 en jij was 28, en van de liefde wist ik nog niet veel,
  maar ik begreep wat jij me wilde zeggen, ik was geen kind meer, en t’werd zomer …

  Je was nog vrij , ik vond het eerst een beetje raar.
  Je droeg niets anders dan je lange blonde haar.
  Ik was verlegen en wist niet wat te doen, ik stond daar maar te kijken, oh wat voelde ik me groen.
  Ik begrijp het , hoorde ik je zeggen,
  je bent zo jong nog , en weet niet wat je moet.
  Wees maar niet bang , de nacht zal het je leren.
  Kom dichter bij me …

  We liepen samen, verder langs het strand, en als een jongen
  pakte ik je hand.
  Maar als een man zag ik de zon weer opgaan, en het werd zomer (zomer)

  het werd zomer ….

  Het werd zomer voor t’eerst in heel men leven,
  het werd zomer de alleer eerste keer ,
  En ik was een man, toen de zon weer opkwam,
  Het werd zomer, en het werd zomer.
  toen was het zomer


  ⚠️ Meld

 110. zomer? juffrouw Zomer?

  De buren waren grimmig, zijn ouders diep gegriefd.
  En onder zijn collega’s was hij ook al niet geliefd.
  De oude juffrouw Zomer, baas Voorjaar, meester Herfst.
  Ze riepen driewerf schande, juffrouw Zomer het driewerfst”


  ⚠️ Meld

 111. daar ging het over, Assie:

  Zijn naam is Friso Winter. Hij heeft al in zijn jeugd
  Tot wanhoop van zijn keurige familie niet gedeugd
  En menig buurtbewoner sprak hem bestraffend aan
  Als hij weer eens een zware overtreding had begaan

  Winter, Winter, zo komt er niets van jou terecht
  Dat werd een tijd geleden, Winter, al door Sinterklaas gezegd

  Men hoopte op zijn inkeer, dat heeft niet lang geduurd
  De jongen groeide op en werd de gesel van de buurt
  ’t Is meer dan eens gebleken, dat Friso ongevraagd
  Het aantal graden Celsius aanzienlijk had verlaagd

  Winter, Winter, zo riep het hele wooncomplex
  Wie kan er nu zo laag zijn, Winter, wie verzint er zo iets geks

  De buren waren grimmig, zijn ouders diep gegriefd
  En onder zijn collega’s was hij ook al niet geliefd
  De oude juffrouw Zomer, baas Voorjaar, meester Herfst
  Ze riepen driewerf schande, juffrouw Zomer het driewerfst

  Winter, Winter, waarom heb jij het weer gedaan
  Je moet dat nu eens laten, Winter, niemand vindt er iets meer aan

  Maar Friso was onstuitbaar op weg naar galg en rad
  Hij strooide nu eens vlokken, maakte dan weer straten glad
  En bevend van de koude, van boosheid en degout
  Zei iedereen: ’t Is Winter weer! En schreeuwde men hem toe

  Winter, Winter, je foto is al aangeplakt
  Je wordt vandaag of morgen, Winter, wel door Interpol gepakt

  U ziet dat Friso Winter het lelijk heeft verbruid
  Maar blijft u even zitten, het verhaal is nog niet uit
  De schurk werd ondanks alles nog niet gearresteerd
  En onlangs is hij zelfs weer in ons land teruggekeerd

  Winter, Winter, en toch ontloop je niet je straf
  Al ben je nog zo’n goede sprinter
  Eens zullen we je hier of ginter
  Verdelgen tot de laatste splinter
  Wacht maar af, Winter
  Wacht maar af…

  met dank aan drs.P


  ⚠️ Meld

 112. PEC Zwolle – Heracles Almeloooooo

  Joppuh 2-0 (denktie)
  drama 1-0
  Ingrid 1-1
  Bernard 1-3 (Hopelijk niet waar)
  Wichert 3-0
  JanD 0-2
  ja-tja 2-1


  ⚠️ Meld

 113. Monsieur Joppuh.

  Zoals het er nu naar uitziet kunnen wij op 14 oktober waarschijnlijk afreizen naar Meppen om daar de plaatselijke SV tegen VfB L?beck te aanschouwen.
  http://www.transfermarkt.de/de/regionalliga-nord/spielplan/wettbewerb_RLN3.html

  Wellicht zijn er meer gegadigden om mee te gaan: Feel free to join in.
  De transportwijze zullen we nog nader moeten uitzoeken en is vooral afhankelijk van het aantal deelnemers aan deze bijzondere voetbaltrip.
  Hoe meer zielen hoe meer vreugd.


  ⚠️ Meld

 114. @monsiuer Rousseau,
  Volgaarne ga ik de 14e oktober mee naar SV meppen. Het wordt so wie so een bezet weekend want van 12 tot 13 oktober zit ik op Texel, bluesfestival in den Burg. de 13e ben ik zaterdags weer in Zwolle dus de 14e is geen probleem, temeer dar ik niets van feyenoord hoef te missen daar er dat weekend interland voetbal is en derhalve geen Eredivisie programma, krtom, monsieur Rousseau, hulde voor deze timing! 🙂

  Ik hoop dat enkele prominenten zoals JanD, de bootwerker en amice Francois zich zullen melden voor deze trip!


  ⚠️ Meld

 115. ingrid dan is het blad ook weg toch,het wordt al wat rustiger.morgen hopelijk ook kleinzoon al om 8.30 voetballen en dan kantinedienst WVF,jij ook nog steeds naar de voetbal neem ik aan


  ⚠️ Meld

 116. @Wichert, nee het blad is nog te groen, om al heel veel naar beneden te komen.
  Ja, nog steeds naar de voetbal bij beide zonen, maar beiden pas rond 14.30 uur. Maar hoor ook al geluiden over afgelasten. Dus het moet niet meer te veel regenen.


  ⚠️ Meld

 117. Bericht door Joppuh, op 4 oktober 2012 om 20:41

  Ik hoop dat enkele prominenten zoals JanD, de bootwerker en amice Francois zich zullen melden voor deze trip!

  Joppuh, van de partij !!!


  ⚠️ Meld

 118. Daar reken ik op JanD! Eerst morgen Derksen luisteren…en het leuke is, ik heb een laptop met hdmi aangeschaft zodat ik het nu over de v Bijsterveld boxen kan luisteren, hmmmm, nòg lekkerder! 🙂


  ⚠️ Meld

 119. Heer Joppuh, ik vind het wel fijn dat u aan mij heeft gedacht om eens een wedstrijd te gaan bezoeken van dat SV Meppen, maar u denkt toch niet dat amice Francois warm gaat lopen voor een wedstrijd van dat onderaanstaande ploegje in een of andere regionale Duitse competitie? Het voetbal is ongeveer van hetzelfde niveau als dat van die “roemrijke” club aan de Langeleegte in ons dun bevolkte Noord-Nederland. Die paar potten bier met braadworsten kan ik hier ook wel kopen en ga er geen twee uur voor reizen. Waarvan akte.:)


  ⚠️ Meld

 120. Dat kan wel zo zijn JanD maar vraag me wel af waar je mij betrapt hebt. Na de introductie van het bokbier heb ik altijd de gewoonte om de dag erna meerdere etablissementen te bezoeken om het lekkere bokbier te proeven.


  ⚠️ Meld

 121. Amice Francois, een vergelijkend waren onderzoek zou u goed doen en tevens uw blik verrruimen. Ik wil u in alle bescheidenheid adviseren eens de gelegenheid te baat te nemen. En zo niet …. sans rancune!  ⚠️ Meld

 122. nu heb ik via via gehoord dat VRIEND jan d reeds in het bezit is van een duitsche vlag,joppeh is het een idee om hem mee te nemen


  ⚠️ Meld

 123. Heb ik al gedaan Heer Joppuh en die braadworsten en bier smaken me hier ook uitstekend. Zo ken ik u weer Heer Joppuh: sans rancune en dat doet mij deugd. Tot mörg’n Vriend.:)


  ⚠️ Meld

 124. Bericht door Assendörper, op 5 oktober 2012 om 22:49
  Doeksie, je kunt die vlag wel meenemen maar het lijkt me wel verstandig om die DJan thuis te laten

  Hou jij niet van mijn muziek Assendörper ?:(


  ⚠️ Meld

 125. Goedenmorgen JanD, ben je dr klaar voor, ik heb nog geen playlist gezien maar heb nu n fijne laptop met hdmi kabel aan de stero geknupt zodat ik mooi over de v Bijsterveld boxen kan luisteren.


  ⚠️ Meld

 126. Youp had al genoeg inspiratie voor de sappers ging draaien. Bravo!

  Klein Gelik

  Dus toch maar even naar http://www.foppenpalingenzalm.nl gesurft en op het blokje aktueel gedrukt. Volgens de firma Foppen zijn er geen recente nieuwsberichten. Vind ik grappig. Daarna naar http://www.ajax.nl om te kijken wat de mening van de goddelijke JC was op het resultaat van zijn cluppie tegen Real Madrid. Geen letter van de voetbalgoeroe, die toch een geheel nieuwe koers bij de club afdwong. Of zal hij komende maandag via zijn spreekstalmeester Jaap de Groot in de Telegraaf vertellen waarom de kloof met de Koninklijken nog breder is geworden? Wat kan zwijgen toch geestig zijn. Toen maar even naar http://www.laurentiuswonen.nl en daar lees ik: Laurentius is een sociaal betrokken woningcorporatie in Breda. Van oudsher richt Laurentius zich vooral op het bouwen van betaalbare huurwoningen. Tegenwoordig leggen wij het accent ook sterk op leefbare wijken, duurzaamheid en seniorenhuisvesting. Als dit geen humor is? Niet dat ik verwacht had dat de directie zou schrijven dat de corporatie volledig is leeg getrokken door een clubje plaatselijke maffiosi, dat jarenlang met niets anders bezig was dan het vullen van elkaars zakken. Zelfs de plaatselijke notaris deed mee en binnenkort komen ze ongetwijfeld met zijn allen in een extra uitzending van College Tour. Mooi toeval in dit geval is dat de interviewer van dat programma Huys heet. Steeds vaker hoor je zogenaamde communicatiedeskundigen wauwelen over een stukje transparantie naar buiten, maar als er kilo??s stront aan de knikkers zit dan vinden al die organisaties het toch beter om te zwijgen. Zwijgen als de graven van de slachtoffers van ene Willem H. Ik raad de Bredase vastgoedmaffia niet aan om Bram Moszkowicz als advocaat te nemen. Niet omdat hij te duur zou zijn en bij voorkeur contant betaald wil worden. Bij de broer van de Laurentius-directeur werd een koffer met 700.000 euro in contanten in beslag genomen, dus dat kan het probleem niet zijn. Nee, ze moeten Brammetje niet nemen omdat hij, als het echt moeilijk wordt, nog wel eens niet wil komen opdagen bij de rechtbank. Zevenhonderdduizend euro is een bedrag waar de medewerkers van C1000 in Gieten, Leeuwarden en Steenwijk keihard om lachen. Ik ook trouwens. Er lag voor een miljoen aan coke tussen de Max Havelaarbananen. Las nog niet zo lang geleden allerlei interviews met de acteur Jack Wouterse, die tegenwoordig reclame maakt voor de supermarktketen, en daarin vertelde hij dat hij jarenlang een serieuze cokeverslaving had. Maar dat hij nu al een tijdje schoon is. Maar drugsverslaafden liegen altijd over hun gebruik. Als ze zeggen dat ze clean zijn dan weet je eigenlijk zeker??..Ik zeg niks, maar ik zou als ik het bij C1000 voor het zeggen had, toch maar weer die brave Tineke Schouten van stal halen. Of er in elk geval iets over op mijn website zetten. Wat ik deze week echt jammer vond is dat het pornotennis bij de dames stopt. Ze mogen van de bond niet meer orgastisch kreunen op de baan en zelfs Sjarapova legt zich hier bij neer. Dus het wordt stil. Hoorde laatst dat ook op de amateurbanen in het Gooi en Wassenaar allerlei kakkersteefjes hetzelfde gilgedrag vertonen. ⤽Ze krijsen de implantaten uit hun tieten⤝, vertrouwde een vriend mij laatst toe. Vooral het hete aardappeltje in de keelklank deed hem goed. Hij mag het graag nadoen. Maar nu wordt het dus stil. Want als de topdames het niet meer doen dan doe jij het ook niet meer. Leven is zo simpel. Over porno gesproken. Deze week verschijnt mijn nieuwe bundel Klein Gelijk en vlak voor het boek naar de drukker ging zag een attente medewerker van de uitgeverij dat er Klein Gelik op de rug van het boek stond. Het is nog net op het allerlaatste moment verbeterd. En dat vind ik zo jammer. Was zo graag de beetje vieze auteur van het boekje Klein Gelik geweest. Heerlijke titel. Boekje over damestennis.  ⚠️ Meld

 127. Maar liefst twee gouden kalveren voor de geweldige serie Overspel! Rifka Lodeizen voor haar rol als Elsie en een gouden kalf voor Overspel als beste televisiedrama. Wij kunnen niet wachten op het tweede seizoen….Kees geen kalf 😮


  ⚠️ Meld

 128. Berkum wint in de hoofdklasse met 4-1 en komt ook op 11. Alleen de nr 1 & 2 hebben met 11 punten een wedstrijd minder gespeeld. De stemming daar volgende week maar eens peilen.

  Opvallend in de Topklasse: de lage klassering van Spakenburg, IJsselmeervogels en ook Gaelemuud’n!


  ⚠️ Meld

 129. Ziet er toch wel geweldig uit op tv de stentor tribune. Voorwaarde is wel een goede bezetting van de tribune.
  Nu het resultaat nog!!!! Come on PEC.


  ⚠️ Meld

 130. @Ingrid (19:22) Ik denk dat je die hier niet meer weer ziet. Er zijn vorige week persoonlijke gegevens van Dame hier op het log geplaatst. De admin heeft het wel weer weggehaald, maar het kan zo weer gebeuren. Zie ook het bericht door Admin., op 29 september 2012 om 14:39.


  ⚠️ Meld

 131. @bernard, ik begreep dat bericht al niet. Heb er dan ook niet van mee gekregen. Maar wat een piep streek. Zal even contact met haar op nemen. Dacht misschien een weekje vakantie of i.d..


  ⚠️ Meld

 132. Dame is lief en sympathiek, ook al reageert ze wel s kort voor de kont, het maakt mij niets uit. Maar ik maak me wel zorgen als ze weinig post! Hoop dat alles goed gaat met haar! Dikke knuffff


  ⚠️ Meld

 133. Als iemand als Dame, die enige pittigheid soms zelf niet vreemd is, al vindt, dat de reacties op dit log soms VEEL te pittig zijn, dat zij daarbij nu een grens lijkt te trekken, dan mogen we daar met zn allen eens heel goed over nadenken…


  ⚠️ Meld

 134. Wie kaatst kan de bal verwachten.
  In een topic over het Exodushuis gebeurde het volgende:

  Bericht door Plantje, op 27 september 2012 om 06:54

  Bericht door JeanJacques Rousseau, op 27 september 2012 om 06:31
  @Jumparound, op 26 september 2012 om 23:52
  Kun je ook nader verklaren hoe dat zit met die advocaten die elkaar de bal toespelen, inclusief namen en hun posities binnen welke organisaties?

  @Admins: kunnen we ervoor zorgen, dat een eventueel antwoord op bovenstaande vraag direct verwijderd wordt? Het lijkt me niet relevant en niet de bedoeling om hier op basis van roddels en geruchten namen van advocaten te plaatsen.

  Naar aanleiding daarvan meende Dame dat zij, zonder zich waarschijnlijk verder verdiept te hebben, Plantje te moeten steunen in deze verkapte opdracht aan de redactie van WLZ.
  Want een verzoek kan men dit niet noemen en Plantje vergeet hierbij ook dat de redactie capabel genoeg is om zelf te kunnen bepalen wat geoorloofd is of niet.
  Nogmaals: als er dergelijke zaken spelen waarin een buurt een dergelijk huis door de strot geduwd krijgt door een onderling opzetje van advocaten, dan is het in het kader van transparantie gerechtvaardigd om te weten te komen wie deze advocaten zijn.
  Als daarna Dame meent mij ook nog een zeer venijnige sneer te moeten geven, dan kan men een reactie van mij verwachten.
  Het staat mij daarbij vrij om informatie en feiten te gebruiken die eenvoudig te filteren waren uit haar eigen bijdragen en die van andere debaters tijdens discussies op de politieke en algemene logs door de jaren heen.
  Het feit dat mijn bijdrage met de gebruikte informatie verwijderd is geeft al aan dat ik op het juiste spoor zat, dan wel juist gegokt had.

  Er zijn hier meerdere mensen die zeer veel informatie over zichzelf vrijgeven soms tot op het onvoorzichtige af.
  Een voorbeeld: kortgeleden klaagde Plantje dat hij een keer telefonisch bedreigd zou zijn naar aanleiding van zijn aanwezigheid op WLZ.
  Maar voorheen gebruikte hij de website van zijn band in zijn nickname met daarbij allerlei contactgegevens.
  Als je dan ook nog eens veelvuldig de namen van je vrouw en kind hier neerzet, en zelfs de straatnaam, dan moet je toch niet verbaasd of zelfs verontwaardigd zijn dat daar negatieve gevolgen aan vast kunnen zitten.
  Let wel: ik keur dergelijke bedreigingen ten zeerste af.
  Maar internet houdt alles vast wat je erop zet ook al wordt dat binnen no time verwijderd, want een printscreen is zo gemaakt en kan dan verder over het wereldwijde web gaan zwerven.
  En zo is er over nog meer mensen hier op WLZ allerlei persoonlijke informatie te achterhalen.

  Dit alles neemt niet weg dat het niet mijn intentie was om Dame te doen besluiten hier niet meer te verschijnen en zou het ook jammer vinden als zij weg zou blijven.


  ⚠️ Meld

 135. Canvas 07-10-2012 18:00 – 19:00

  Panorama

  Duidingsmagazine met vandaag een eigen reportage. Www is oppermachtig aan het worden, maar niemand weet wie het stuur in handen heeft. Hackers kunnen bij bedrijven zo ongeveer alle informatie wegkapen die ze willen, of productieprocessen in de war sturen. Er worden ook regelrechte oorlogen uitgevochten tussen staten. Geheime diensten zijn in staat van op afstand het Iraanse kernprogramma een serieuze klap toe te brengen. Zover gaat Panorama niet, maar onze reporter blijkt toch een verbazend snelle leerling in Cyberspace.  ⚠️ Meld

 136. @JJR ; Wat een onzin: “Het staat mij daarbij vrij om informatie en feiten te gebruiken die eenvoudig te filteren waren uit haar eigen bijdragen en die van andere debaters tijdens discussies op de politieke en algemene logs door de jaren heen.
  Het feit dat mijn bijdrage met de gebruikte informatie verwijderd is geeft al aan dat ik op het juiste spoor zat, dan wel juist gegokt had”

  Ook ik volg WLZ al enkele jaren, en doe net zo lang ook mijn postings. Sommige medeloggers weten wie drama is; anderen hebben geen idee. Dat is inherent aan het deelnemen op een log. Soms laat ik wel eens iets persoonlijks vallen, en ik weet idd wat daarmee kan gebeuren. Ook heb ik door de jaren heen van sommige deelnemers een bepaald beeld gekregen doordat zij ook wel eens iets in de privésfeer vertelden. Daarnaast spreek ik ook wel eens medeloggers buiten dit log om, en dan pik ik ook informatie op. Het prettige van WLZ vind ik, dat niemand hier de privézaken van anderen post, waarvan je weet! dat dit niet gewenst is. Dat heeft te maken met het karakter van dit log, waarbij je soms het woord “vertrouwen” zelfs mag vermelden; geschreven en ongeschreven “wetten”. Admin doet hier haar best om dit, voor een weblog grote goed, te handhaven.

  En dus verwacht ik zeker niet van een medelogger (vertrouwen!), dat deze als reactie op een “sneer”, privézaken op dit log gaat vermelden waarvan hij zeker weet (door het jarenlang volgen van dit log) dat die persoon in kwestie dit niet wil!

  Het feit dat admin jouw betreffende posting heeft verwijderd, zegt in deze genoeg.

  dus: jouw verhaal:
  “Het staat mij daarbij vrij om informatie en feiten te gebruiken die eenvoudig te filteren waren uit haar eigen bijdragen en die van andere debaters tijdens discussies op de politieke en algemene logs door de jaren heen.” DAT STAAT JE DUS NIET VRIJ!

  jouw verhaal:
  “Het feit dat mijn bijdrage met de gebruikte informatie verwijderd is geeft al aan dat ik op het juiste spoor zat, dan wel juist gegokt had”

  Als jij zo graag in andermans privézaken wil zitten te pulken (juist of gegokt): ’t is niet mijn stijl, maar jij moet zelf weten of je je daarmee pleziert, MAAR DOE DAT NIET OP WLZ!  ⚠️ Meld

 137. @Drama.

  Laat duidelijk zijn dat ik géén persoonlijke gegevens van Dame hier op het log geplaatst heb, maar een verhulde verwijzing.
  Wat dat precies geweest is zal ik om begrijpelijke redenen niet herhalen.
  Ik heb haar in keurige bewoordingen van repliek gediend na haar minder fraaie uitval in mijn richting.
  Het staat, in het algemeen, een ieder vrij om (her)gebruik te maken van dat wat hier op WLZ geplaatst wordt.
  Indien iemand, wederom in het algemeen, dit niet wil, dan zal die zelf dergelijke informatie niet moeten prijsgeven.
  Maar kennelijk is het van repliek dienen alleen voorbehouden aan enkelen…  ⚠️ Meld

 138. Ik weet het niet. Heb niet zo’n verstand van woningen. Maar volgens Stadshagen Totaal zullen sociale huurwoningen dus per definitie lelijk zijn ook al zijn ze de tekentafel nog niet eens gepasseerd. Ik had het nog nooit bedacht.

  Zit ook even hun site te lezen. Valt me op onder het kopje ‘natuur’:

  Stadshagen Totaal werkt aan een project ?? ??Laat duizend bomen bloeien?? ?? dat ons stadsdeel een groener en vriendelijker karakter moet geven en de natuur de wijk in trekt.

  Gaan m’n haren weer recht overeind staan. De Mastenbroekerpolder wás een prachtig stukje natuur met een grote verscheidenheid aan weidevogels, waar je heerlijk kon fietsen. Daar had nooit zo’n wijk gebouwd mogen worden! Raar eigenlijk. Hoelang bestaat die wijk nu al en dat ik er nog steeds niet aan gewend ben en die polder nog steeds mis.


  ⚠️ Meld

 139. @JJR ; ook verhulde verwijzingen in de privésfeer blijven arbitrair, en zou je op dit log niet willen gebruiken.

  “Het staat, in het algemeen, een ieder vrij om (her)gebruik te maken van dat wat hier op WLZ geplaatst wordt.” Ook hier mis je weer de nuance, zoals ik in mijn vorige posting heb geprobeerd duidelijk te maken. Maar dat wil je dus niet begrijpen.

  “Indien iemand, wederom in het algemeen, dit niet wil, dan zal die zelf dergelijke informatie niet moeten prijsgeven.” Ook hier draai je de zaken weer om. Het is me duidelijk dat jij de sfeer van WLZ hiermee
  ondergraaft.

  “Maar kennelijk is het van repliek dienen alleen voorbehouden aan enkelen… ” Kinderachtige, suggestieve flauwekul, en je weet het!


  ⚠️ Meld

 140. Mannen met een kaal hoofd kiezen (volgens Sander de Heer) Nu….

  voor

  Sultans of swing Dire Straits :D:D:D En al een deftig nr. ner in de auto, tel er een hele mooie (door collega ontdekte) verschijning bij op…..kom maar op met die week 🙂


  ⚠️ Meld

 141. Goals Messi en Ronaldo houden El Clásico in evenwicht

  Real Madrid heeft het verschil op de Spaanse ranglijst met Barcelona niet kunnen verkleinen. Dankzij twee doelpunten van zowel Lionel Messi als Cristiano Ronaldo bleef El Clásico onbeslist.

  (Bron: DD -van D-3 voor voetballers)


  ⚠️ Meld

 142. Zijn (nu onder de Stones-Cover of the night: gister op Ned 2. de special over “slapen” gezien?) de 1e kritieken op deel 1 (van de 7) op “Barslet” NOG niet binnen 😮


  ⚠️ Meld

 143. Zijn (nu onder de Stones-Cover of the night: gister op Ned 2. de special over “slapen” gezien?) de 1e kritieken op deel 1 (van de 7) op “Barsl et” NOG niet binnen 😮


  ⚠️ Meld

 144. 8 redenen om alcohol te drinken
  maandag 8 oktober 2012

  WEL.nl Door : Marlies van Cleeff
  Categorie: Gezond

  Drank maakt meer kapot dan je lief is. Toch zitten er ook wetenschappelijk onderbouwde gezondheidsvoordelen in het matig drinken van alcoholhoudende dranken. Medici adviseren dat mannen niet meer dan 2 tot 3 glazen per dag drinken. Voor vrouwen is dat maximaal 1 tot 2 glazen. Acht gezondheidsvoordelen van alcohol:

  1. Antioxidanten in bier en wijn beschermen je tegen hart- en vaatziekten.
  2. Het bevordert de aanmaak van goed cholesterol. Bloedplaatjes klonteren minder snel, waardoor er minder kans is op stolsels.
  3. Het helpt bij een slechte adem. Alcohol doodt de bacteriën in de mond.
  4. Het houdt onze hersenen scherp en beschermt je tegen ziekten als Alzheimer.
  5. Het maakt je creatief.
  6. Het gorgelen van wat whiskey helpt goed tegen keelpijn.
  7. Het geeft ons meer zelfvertrouwen.
  8. Het helpt een verkoudheid te voorkomen.

  Natuurlijk van de site van de tortelduifjes van voormalig-Breekijzer en Nina Brinkijzer http://nl.wikipedia.org/wiki/Nina_Storms  ⚠️ Meld

 145. Schokkend allemaal. Zo daags na de verschrikkelijke cijfers over kindermisbruik in NL…Zou de link bij het 1e geval zijn, dat je (door die jeugd) zo’n haat tegen de wereld krijgt, dat je dan maar als een gek gaat moorden?


  ⚠️ Meld

 146. Lieve Sint,

  Mijn wens voor dit jaar is een dikke vette bankrekening
  en een slank lichaam.
  Het zou fijn zijn als u deze 2 niet door elkaar zou halen,
  zoals vorig jaar.


  ⚠️ Meld

 147. Youp en ik vroegen ons hier al af wat JC over AJAX-RM te melden had…welnu (pak gerust de degens op Johan-3, Jaap de G etc) om dit te verdedigen

  http://www.powned.tv/nieuws/sport/2012/10/cruijff_verschil_met_real_over.html

  Cruijff: “Verschil met Real overbrugbaar”

  Johan Cruijff denkt dat het verschil tussen Ajax en Europese topclubs als Real Madrid “overbrugbaar” is. Dat zei de voetballegende vandaag tegen RTV Noord Holland.

  “Natuurlijk is dat het. Maar je praat wel over één van de twee beste teams van Europa.” aldus Cruijff. “We hebben in het duel tegen Real te veel fouten gemaakt. Bedenk wel dat het één van de twee grootste ploegen van de wereld is. Maar aan het eind van de rit is het elf tegen elf op het veld. Wij moeten zorgen dat we goeie spelers hebben.”

  Cruijff was vandaag op sportcomplex “De Toekomst” om de praten met het technisch hart van Ajax. “Het gaat uitstekend met de club, we gaan stapje voor stapje vooruit”, zei Cruijff na de meeting.  ⚠️ Meld

 148. 😮 Moeders; dochters te lang buiten laten spelen >:(>:(>:(

  Ruud Gullit is weer verliefd (foto??s op wel.nl)
  woensdag 10 oktober 2012
  Door : Lynn Brand
  Categorie: Beroemd
  En dit maal is hij op Margaritha. Woensdagochtend zette Ruud foto??s van z??n nieuwe liefje op internet.

  Straks gaat die Xander ook weer vreemd met 2 dames, komt er nog een basterd-kind van Benno bovenwater en gaat Edje Davids weer van zich af meppen.
  Wordt dochter Vanessa vriendin met dochter Patty B en dochter Curry en vechten ze samen om de rijkste jongen van ut Gooi. Oh wat errrug allemaal! 😮


  ⚠️ Meld

 149. Ik maar denken dat er een luie hondeneigenaar z’n hond uitliet op ons achterpad en daar het vertikte de drollen op te ruimen. Nou KAN dat nog altijd het geval zijn maar zeker is in ieder geval dat we ook een debiele kat in de buurt hebben. Dat beest zat zojuist gewoon een enorme drol neer te leggen op straat. Hoezo katten begraven altijd netjes hun schijt?


  ⚠️ Meld

 150. Wat doet de Haagse-dame verkeerd?

  In Den Haag is een politieman meters meegesleurd door een woedende automobiliste die net een bekeuring had gekregen. De agent raakte lichtgewond.

  Hij had haar gistermiddag aangehouden omdat ze achter het stuur zat te bellen. Ze kreeg een bekeuring, waarna ze bij het wegrijden tegen een geparkeerde auto botste. Toen de agent haar daarvoor opnieuw wilde laten stoppen, reed de vrouw hard door terwijl de politieman aan haar portier hing.

  De agent liet zich uiteindelijk vallen. Volgens de politie heeft hij schaafwonden en blauwe plekken aan de valpartij overgehouden. Een automobilist die net voorbij reed en alles zag gebeuren, dwong de vrouw uiteindelijk te stoppen. Ze is aangehouden en zit vast.  ⚠️ Meld

 151. Ow….The Police was een Engelse rockband gevormd in Londen in 1977.

  Roderick David (Rod) Stewart (Londen, 10 januari 1945) is een Britse rockzanger bekend om zijn rauwe bluesy stem. Hij wordt de witte met de zwarte stem genoemd of ook wel eens de laatste “song and dance man” vanwege zijn podiumpersoonlijkheid. Er zijn ruim 250 miljoen platen van hem verkocht.

  Zijn contract hield in dat alle rechten op zijn songs totaal in eigen handen bleven, Warner streek enkel procenten op voor de verkoop van platen en niet voor auteursrechten, waardoor Warner zich natuurlijk dubbel zo hard inspande voor de promotie van zijn platen. Sailing uit Atlantic Crossings (1975), en Tonight’s The Night uit A Night On The Town, dat zestien weken op nummer 1 stond in de Amerikaanse Billboard in 1976. Uit Footloose And Fancy Free (1977) stamt de rocker Hot Legs.

  Hot Legs ook gewoon van de ?70?s 😮


  ⚠️ Meld

 152. Uiterst matig hoe ze die 2-0 naar de rust slepen!
  Matig ook hoe lauw ons publiek achter de groep staat.

  Met Hunter en Vaart, zo’n tegenstand en zulke voorzetten….MOET er meer te halen zijn >:(


  ⚠️ Meld

 153. Lieke van Lexmond geeft toe dat ze ontzettend ijdel is. ⤽Ik besteed veel tijd aan mijn uiterlijk. Een man mag zeker niet langer voor de spiegel staan dan ik.⤝

  Dat ben ik niet met Lieke eens.:)


  ⚠️ Meld

 154. @ Assie, goh die Lieke van jou is niet de enige vrouwelijke ijdeltuit….In onze Terschellingtijd stonden overigens al KERELS (zonder kloten natuurlijk) hun wenkbrauwen te opleuken in het skijthuis. We konden het altijd af met “Westerlingen zeker?…!”. Beetje zonde van de tijd wel…voor de spiegel staan, al zouden meer mensen er eens in moeten kijken. Al betrof het maar “de spiegel van de kapper”.

  Die playlist van Joppuh? Sorry, nooit serieus bekeken. Oeps, wel in de tijd dat ie bij Stappie ook voor WLZ draaide!


  ⚠️ Meld

 155. Johan V., alias De Hakkelaar, blijft de komende 2 weken vastzitten. Een woordvoerder van het landelijk parket van het Openbaar Ministerie (OM) meldde dat vrijdag nadat V. aan de onderzoeksrechter was voorgeleid. Drugscrimineel De Hakkelaar werd eerder deze week aangehouden voor witwassen.


  ⚠️ Meld

 156. Kourtney Kardashian werkte samen met haar zussen aan een fotoshoot in Miami en droeg voor de gelegenheid een geel rokje en wit topje. Toen ze met haar zus Khloe ging dansen op het balkon, kwam de wind onder haar rokje en werden haar billen onthuld. De oudste zus van de Kardashians leek niet te erg van slag door het voorval, de realityster fatsoeneerde haar rokje en deed alsof er niets aan de hand was.


  ⚠️ Meld

 157. W Assie, grote dank voor de gele rokje/witte topje info. Wie de dame ook is; heb er al een beeld bij 8) Zelfs van die onthulde billen: wowwwww :-*

  Was haar ster ff real.


  ⚠️ Meld

 158. dick de ex ajaksieden waren lekker bezig,huntelaar,v.d vaart,bijde intikkertjes
  er was er maar 1 een keer de echte uitblinker……..dat was(ex ajaks)stekelenburg…………top wedstrijd  ⚠️ Meld