Publiek keert zich bij aanhouding tegen de politie

Op de Grote Markt zijn zaterdagnacht 3 juni drie mannen (27, 27 en 33) uit Raalte aangehouden en ingesloten voor mishandeling, verzet tegen de politie en weigering te vertrekken.

Een 27-jarige man uit Raalte had een nog onbekend gebleven man van buitenlandse afkomst mishandeld. Het slachtoffer ging er hardlopend vandoor in de richting van de Voorstraat. Hierop werd de Raaltenaar aangehouden. Daarbij verzette hij zich hevig en sloeg wild om zich heen, waarop pepperspray en extra politiepersoneel werd ingezet. Hierop bemoeiden de twee andere Raaltenaren (27 en 34) zich met de aanhouding. Op vordering van de politie weigerden zij te vertrekken. Hierop werden ook deze beide mannen aangehouden. Vervolgens keerden nog meer mensen uit het publiek zich tegen de aanwezige politiemensen, waarop diensthonden werden ingezet om de situatie in bedwang te houden. Tegen de aangehouden mannen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. gericht schieten hoeft van mij NOOIT maar met verfkogels?!

    Op vordering van de politie weigerden zij te vertrekken. Hierop werden ook deze beide mannen aangehouden. Vervolgens keerden nog meer mensen uit het publiek zich tegen de aanwezige politiemensen, waarop diensthonden werden ingezet om de situatie in bedwang te houden. Tegen de aangehouden mannen wordt proces-verbaal opgemaakt

    Niemand uit het (waarschijnlijk zwaar beschonken en of gedrogeerde) publiek aangehouden zeker. Jammer dat dat niet mogelijk lijkt, omdat dan waarschijnlijk het hele stapvolk zich op de agenten stort. Wat is dit toch voor bezopen KUDDEGEDRAG gatverdamme!!


    ⚠️ Meld

Reageer