Boekenmarkt Zwolle

Boeken, boeken en nog eens boeken. Op zondag stond de binnenstad van Zwolle er vol mee. Boekenliefhebbers en nieuwsgierigen konden genieten van een enorme hoeveelheid mooie, dure, goedkope, maar vooral tweedehands boeken.

De organisatie was in handen van de Stichting Zwolse Boekenmarkt. Het evenement geniet landelijke bekendheid. Duizenden boekenliefhebbers waren deze zondag in het centrum van Zwolle te vinden. Voor de fanatieke verzamelaar is de Zwolse Boekenmarkt een verplicht uitstapje. Maar ook voor een groter publiek heeft de markt veel te bieden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Boekenmarkt Zwolle”

  1. Ik heb weer wat leesvoer ;D
    Maar de prijzen voor tweedehands boeken zijn belachelijk. 😮
    Het zijn veelal ook (internet)winkeltjes die er staan.

  2. Ja, het is idd belachelijk. Ik zag er een boek (De Vliegenier) dat nieuw 10 euro kost, en op de boekenmarkt vroegen ze 12 euro! :-
    Maar het was toch wel weer heerlijk om daar rond te struinen. Ben erg blij met mijn nieuwe aanwinsten.

  3. Waren ook normale prijzen!!!
    Zo stond er een kraam op de melkmarkt die 2 euro vroeg voor de “dikke” boeken en 1,5 voor de dunnere.
    En daar zaten best leuke boeken tussen……

  4. In vergelijk met andere jaren was het wel heel rustig. Jammer genoeg was er geen digitale lijst met handelaren vooraf beschikbaar. Heb er nog een in mailtje naar gevraagd. Hopelijk krijg ik volgend jaar een antwoord hierop.
    Gelukkig ken ik enkele handelaren zodat ik mijn collectie weer wat heb kunnen aan vullen. Verder valt mij inderdaad op dat het niet de mooiste boeken zijn.

  5. Boeken
    Beste boekenliefhebbers
    De voorbereidingen zijn in volle gang en wij willen u graag onder de aandacht brengen onze jubileumbeurs 20- 21 maart 2009. De beurs waar u kunt ruilen, kopen en verkopen. Ansichtkaarten, postzegels, munten. Wij trachten daarnaast collectoritems te hebben zoals porseleinservies en/ of poppen, oude speelgoedtreinen, houten speelgoed. In ieder geval het gaat om zaken die de titel verdienen collectors-item. Daarnaast is er ruimte voor tweede hands boeken. Veel tweedehandsboeken!!!
    Wilt u meedoen aan dit weekend dan vragen wij u uw agenda er op na te slaan. Wilt u zich nu reeds aanmelden dan stellen wij u in de gelegenheid om als eerste, uw voorkeur standplaats aan te geven.
    De prijzen
    ?? 35,00/2 dagen per 4 meter
    ?? 25,00/1 dag – per 4 meter

    ⤢ De Collectie beschikt over extra borden om de routing naar de boekenmarkt,verzamelbeurs aan te geven.
    ⤢ PR activiteiten zijn gestart.

    ⤢ Wij staan reeds vermeld op http://www.hollandsemarkten.nl in de kalender van maart 2009

    Op de markt is op gezette tijden een taxateur antiquariaat, boekbinder en muntslager aanwezig

    Heeft u, adressen van geïnteresseerde verzamelaars aarzel dan niet om het e mailadres ansdepooter@zeelandnet.nl door te geven voor meer informatie.
    Wij streven er naar de beurs te laten plaatsvinden met een interessant aanbod!

    Vriendelijke groet namens het bestuur, Ans de Pooter

    SLUISSE Vereniging van VERZAMELAARS

Reacties zijn gesloten.