Ondernemers rennen Marathon Zwolle voor IntermeZZo

Zwolle – Zondag 30 september vindt de eerste editie van Marathon Zwolle plaats. De opbrengst van dit fantastische loopevenement gaat naar drie goede doelen. Eén van de doelen is nazorgcentrum IntermeZZo.

teamintermezzo.jpg

IntermeZZo is het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten. Zij helpen mensen met kanker en hun naasten de regie en levensvreugde terug te vinden, bieden professionele activiteiten en voorlichting in een laagdrempelige ontmoetingsruimte en nemen de verantwoordelijkheid om de verbinding te leggen tussen gezondheidszorg en privé domein. Om aandacht te vragen voor het goede doel zullen er drie teams meelopen op de Quatro Marathon. De teams bestaan uit vier hardlopers die elk 10,5 kilometer zullen lopen. De hardlopers en hun begeleiders zijn ondernemers uit Zwolle die elke vrijdagochtend samen trainen. De hardlopers ondersteunen zo Corine den Hollander en Jacqueline Jorink, beiden verbonden aan IntermeZZo.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Hulde voor de lopers. IntermeZZo is een heeeel goed doel. Voor alle klagers over de foto, verdiep je eens in, wat IntermeZZo bied. Hulde voor deze “ondernemende” lopers is op z’n plaats.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.