Internationaal dansen met Debka

Zwolle – Heb je zin om te bewegen op muziek en kennis te maken met vele culturen? Kom naar de beginnerscursus internationaal dansen van Debka op donderdag 27 september. De eerste les kan je gewoon meedoen of kijken. De lessen zijn in basisschool De Toonladder aan de Bachlaan 158 in Zwolle.

De danslessen zijn van 19.00 uur tot 19.45 op donderdagavond en worden gegeven door Saskia Reinders. De cursus start op 27 en bestaat uit 11 lessen tot en met 10 januari 2013. Dansvereniging Debka biedt haar leden een gevarieerde mix van internationale dansvormen. Het aanbod bestaat onder andere uit Scandinavische parendansen, de oudere Israëlische dansen, de swingende Amerikaanse en de sierlijke Armeense danssoorten niet vergeten worden. En… dit is nog maar een greep uit het totale aanbod.  Dansen is een gezonde, afwisselende en veelzijdige bezigheid. Lichaamsbeweging, conditieverbetering, ontspanning, tot rust komen, afwisselende ritmes en kennis maken met andere culturen en muziek. Dat alles hand in hand met gezelligheid. Dat is dansen bij Debka, meer dan lessen alleen.

Dit jaar viert Debka haar jubileum met de vereniging Ralda uit Raalte. Ralda bestaat 40 jaar. Samen zijn er al diverse feestelijke activiteiten georganiseerd van flashmob tot een dansfestival. Op 6 oktober is er een dansworkshop feestdansen met Tanja de Jager! 

Heb je vragen dan kun je meer informatie vinden op onze website www.debka.nl of mail naar info@debka.nl of bel Alien ter Burg 038 4661564. Debka bestaat dit jaar al 45 jaar!

Artikel delen: