Vrachtwagenchauffeur parkeert combinatie in berm

Zwolle – Van een Litouwse vrachtwagenchauffeur is in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 september het rijbewijs ingevorderd.

De politie kreeg de melding dat bij het tankstation Haerst aan de A28 een vrachtwagenchauffeur wilde wegrijden die onder invloed was. Toen de politie ter plaatse kwam bleek dat de man al had willen wegrijden, maar dat hij daarbij in de berm van de parkeerplaats terecht was gekomen. Toen de agenten hem aanspraken was duidelijk dat hij onder invloed was. De ademanalyse op het bureau gaf een uitslag van 990 ug/l. Daarop werd het rijbewijs van de man ingevorderd.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Steeds meer van de oostblok chauffeurs onder invloed achter het stuur van een vrachtwagen levensgevaarlijk.Al deze transporteurs uit het oostblok bij het binnenrijden van de Nederlandse grens controleren want anders gaat het geheid een keer goed mis


  ⚠️ Meld

 2. 990 ug/l is ook niet bepaald gering!

  Pieters, veel van de chauffeurs uit het oostblok werken gewoon voor Nederlandse transportbedrijven. Die chauffeurs zijn namelijk heel wat goedkoper!


  ⚠️ Meld

 3. Eens met Plantje.

  Lekker goedkoop. Als wij ons de naad uit de broek moesten werken in Polen zopen wij waarschijnlijk ook zoveel. Ik wil hiermee niet zeggen dat ik dat zuipen als je de weg op moet toe sta.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.