Dame met losse handjes aangehouden in Zwolle

Zwolle- Een 21-jarige vrouw uit Zwolle is in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 september op de Jufferenwal aangehouden voor mishandeling.

De politie kreeg een melding van een vechtpartij op de Jufferenwal. Ter plaatse was een grote groep aanwezig en in het midden van de groep lagen twee vrouwen op de grond. De agenten zagen dat de verdachte bovenop de andere vrouw zat en hardhandig aan haar haar trok. Toen de agenten de vrouw wilden ontzetten verzette de verdachte zich heftig. Uiteindelijk lukte het. Toen de vrouw werd overgedragen aan collega’s om haar over te brengen naar het bureau bleef ze zich verzetten en wist een agente aan haar haren te trekken. De vrouw is voor onderzoek ingesloten. De andere vrouw, 29 jaar uit Zwolle, deed aangifte van mishandeling. De aanleiding voor de ruzie is nog onduidelijk.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Moet dat op de Jufferenwal?
  Pas maar op madammeke dat jij binnenkort niet een pak rammel krijgt:)
  Ach, zal wel het het zelfde zooitje zijn die altijd bonje heeft.;););););)


  ⚠️ Meld

 2. Het had ook in de roggenstraat gekund, daar werkt het ” slachtoffer ” en daar jat ze de hele winkel leeg! Always a reason. Ik heb dus geen meelij!


  ⚠️ Meld

 3. Die vrouwen worden steeds erger zeg he, laaste dagen hoor je alleen maar dat de vrouwen opgepakt zijn, zijn net kerels die alleen maar op vechten uit zijn…


  ⚠️ Meld

 4. Ze nemen geen slag om de arm,
  zijn veelal niet door een ringetje te halen,
  losse handjes,
  vingervlug,
  als een dief, hoeft ze niet eens meer, in de nacht te zijn.
  Noch hoeft de gelegenheid de dief te scheppen….beetje dief pakt elke gelegenheid,
  de moraal wel behoorlijk gekneusd.
  Slaan op zich al, is nogal een zwaktebod.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.