Jongeren en ouderen bij High Tea in Twistvlietpark

Zwolle – In het Twistvlietpark van Stadshagen vond zondagmiddag een High Tea plaats. Het was een uitnodiging van de jongeren van jongerencentrum Level Z aan de buurtgenoten van het wijkpark in de het kader van Burendag.

23-09-2012_levelz_burendagstadshagen_13.jpg

Jongeren wilden contact zoeken met bewoners rond het park, het winkelcentrum en de Wade om meer onderling begrip te laten ontstaan. In een recent verleden waren er nog wel eens klachten van de directe omgeving over de jongeren in het Twistvlietaprk. De wijkagent moest er geregeld een kijkje gaan nemen. Een nadere kennismaking zou mogelijk veel goeds kunnen doen. Met hulp van Level Z organiseerden de jongeren daarom hun eigen High Tea. De opkomst was goed!

23-09-2012_levelz_burendagstadshagen_12.jpg

23-09-2012_levelz_burendagstadshagen_15.jpg

23-09-2012_levelz_burendagstadshagen_14.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

23-09-2012_levelz_burendagstadshagen_11.jpg

23-09-2012_levelz_burendagstadshagen_10.jpg

Artikel delen:
Reacties 4
 1. “Goed nieuws is geen nieuws.”
  Remco Campert

  Heel typisch, als er slecht nieuws is over (hang)jongeren heeft iedereen er een mening over, is er goed nieuws dan doet iedereen net alsof er niks gebeurd is..


  ⚠️ Meld

 2. Ik denk dat er meer goed nieuws als nieuws gebracht moet worden Michel. Echt een goed, leuk en positief initiatief van de jongeren. Ik vind wel dat de fotograaf ook foto’s had moeten (laten) plaatsen van ouderen die met jongeren in gesprek zijn. We krijgen nu weer plaatjes te zien van ouderen en jongeren apart. Een gemiste kans, want ik denk dat er ook gesprekken tussen deze beide groepen zijn geweest,


  ⚠️ Meld

 3. Goed initiatief maar….

  Jongeren wilden contact zoeken met bewoners rond het park, het winkelcentrum en de Wade om meer onderling begrip te laten ontstaan.

  De foto’s laten mij dat niet zien. Je ziet grotendeels ‘ouderen’ bij ‘ouderen’ en jongeren bij jongeren maar niet jongeren bij ouderen. Contact?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.