Open Dag manege De Haerst

Zwolle – Bij Hippisch Centrum de Haerst stonden zondagmiddag de staldeuren open. Kinderen en volwassenen waren welkom om kennis te maken met manege de Haerst, pony- en paardrijden of een van de vele extra activiteiten. Vanaf het middaguur was er een programma voor kinderen, jeugd en volwassenen en is er een FNRS-dressuurwedstrijd. Er kwamen veel geïnteresseerden naar de Haersterveerweg.

haerst_7.jpg

Deze middag liet de Haerst zien welke mogelijkheden er zijn om in Zwolle de paardrijsport te beoefenen. In de binnenhal kon iedereen een kijkje nemen bij de onderlinge dressuurwedstrijd van Rijvereniging de Haerst. Er was verder een demo carousselrijden. Naast het kijken was er ook veel te doen voor het hele gezin; kinderen konden meedoen met activiteiten rondom het ponyrijden, zoals het raden van het gewicht van een pony, demonstraties en een springkussen. En natuurlijk kijken naar de andere kinderen die aan de wedstrijd meededen. Ook volwassenen konden natuurlijk kennismaken met het aanbod van de Haerst.

haerst_4.jpg

haerst_2.jpg

haerst_10.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

De Haerst heeft als FNRS Ruitersportcentrum de klant veel te bieden: het ruiterpaspoort, lessen, gegeven door ervaren en goed opgeleide instructeurs, instructrices en niet te vergeten manegepaarden en –pony’s. Ruiteropleidingen die ervoor zorgen dat iedereen stap voor stap veilig en met plezier het paardrijden onder de knie kan krijgen.

Informatie
Meer informatie is te vinden op http://www.dehaerst.nl/.

haerst_1.jpg

haerst_3.jpg

haerst_5.jpg

haerst_6.jpg

haerst_8.jpg

haerst_9.jpg

haerst_11.jpg

haerst_12.jpg

haerst_13.jpg

Artikel delen: