IC-verpleegkundigen Isala winnaars kennisquiz

Drie intensive care verpleegkundigen van de Isala klinieken Zwolle hebben de eerste prijs behaald tijdens het toonaangevend intensive care congres “VENTICARE 2007”. Het drietal, Karin Steenwijk, Dieuwke Douma en Pauline Breukelman werkzaam op de intensive care afdeling locatie Weezenlanden, namen deel aan de intensive care kennisquiz.

Verpleegkundigen van maar liefst veertien ziekenhuizen, waaronder academische ziekenhuizen, hadden zich ingeschreven voor deze quiz. De spanning liep hoog op, kennis van intensive care bewaking, beademing en ziektebeelden werden uitgebreid getoetst tijdens de voorrondes en de finale. Tot en met de laatste vraag bleef het enorm spannend. Met de eerste prijs, 1000 euro en een prachtige beker keerden het drietal terug naar Zwolle. De medewerkers van Isala zijn enorm trots op deze prestatie en zijn blij dat het met het kennis niveau in de Isala klinieken wel goed zit.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Wij zijn echt super trots op jullie!
    In de Isala klinieken is goed opgeleid personeel werkzaam , personeel wat in de toekomst heel hard nodig is om alles draaiende te houden.


    ⚠️ Meld

  2. Meiden, jullie hebben niet alleen laten zien dat jullie kennisniveau hoog is, jullie hebben ook laten zien dat jullie tijdens spannende momenten het hoofd koel houden. Geweldige prestatie.

    Marja B


    ⚠️ Meld

Reageer