Zwolle viert dag van het verzet tegen de armoede

Zwolle –  Op 17 oktober viert Zwolle de internationale dag van het verzet tegen de armoede. De viering vindt plaats in de eetzaal van de WRZV hallen en begint om 14:00 uur.

Iedereen die armoede kent of gekend heeft is van harte welkom om samen met hoopvol realisme naar de toekomst te kijken. Dit doet de organisatie met muziek, een grap en gezellig samenzijn. De dag wordt georganiseerd door de Verrijzeniskerk en het platform Armoede raakt ons Allemaal in nauwe samenwerking met de Joseph Wresinski Cultuur Stichting, Joop van Ommen en het eetcafé van de WRZV hallen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het platform Armoede raakt ons Allemaal – arminarm@live.nl of 0683970970.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Armoede waar heeft men het over .De gasten die bij Joop in de tent komen is grotensdeels liever lui dan moe of zijn verslaafd aan drugs of drank.Als die gasten eens eerlijk achter werk aan gaan kunnen ze net als de meeste mensen in hun eigen onderhoud voorzien .En niet van de gemeenschap profiteren.Als je armoede wil zien moet je in de droogtegebieden van Afrika gaan kijken waar de kindertjes verhongeren .Daarbij vergeleken hebben de gasten van Joop een luxe leven .Het enige verzet tegen de armoede ligt bij deze mensen zelf ze moeten hun eigen mentaliteit veranderen en een baan gaan zoeken voor het geld

Reageer