Circus Herman Renz is in de stad

Zwolle – Circus Herman Renz is in de stad! Tot en met zondag is het bekende Nederlandse circus op Park de Wezenlanden met een explosie aan overweldigende circusacts! Circus Herman Renz brengt met de nieuwe en zinderende show ‘SENSATIONS’ een topproductie naar Zwolle. Dinsdagavond was de Zwolse première, en Weblog Zwolle was erbij! Met waaghalzerij op het Rad des Doods, Arabische hengsten in volle galop, razendsnelle jonglage, verleidelijke luchtacrobatiek, een spectaculair roofdierennummer, komische clowns, adembenemende luchtacrobatiek op de hoge draad en veel meer! Internationale topacts komen samen in een 2,5 uur durend circus spektakel.

circus_renz_2.jpg

Nooit eerder waren in één show tegelijk zo veel bekroonde acts in of boven een circuspiste te bewonderen. Waaghalzerij voert de boventoon! Bij binnenkomst in de prachtige theatertent van Circus Herman Renz wordt het publiek ondergedompeld in een pure circussfeer met kroonluchters, rood fluweel en de geur van zand en zaagsel. Wanneer het live circusorkest inzet en de piste gevuld wordt met het licht van de spotlights komen de sensaties tot leven en begint een waar circusavontuur. Het Duo Axt brengt een origineel jongleernummer. Zittend op een éénwieler vliegen keulen en ringen rakelings langs elkaar door de lucht, om daarna weer keurig opgevangen te worden. Minstens zo verrassend is de act van het Duo Lumei uit Italië. Met hun omkleednummer laten ze zien dat het razendsnel verwisselen van kleding ware circuskunst is.

circus_renz_10.jpg

circus_renz_7.jpg

circus_renz_4.jpg

Via Lees verder meer nieuws en foto’s…

The Skating Jasters hebben van hun act ook kunst gemaakt. Razendsnel draait dit Italiaanse rolschaatsduo op een tafel rond, terwijl ze een aantal moeilijke trics uitvoeren. Michel Jarz brengt een unieke paardenvrijheid. Wanneer zes witte Arabische hengsten uit de rook opdoemen ontstaat er een onvervalst circusbeeld. Een klein steigerpaardje en een hogeschoolpaard maken de act compleet. Kleiner, maar minstens zo bijzonder zijn de dieren van Andrejs Fjodorovs. De duivenfluisteraar -die eerder te zien was op het circusfestival van Monte Carlo- laat zien hoe verrassend eigentijds een act met duiven kan zijn. Uniek dit jaar is het gemengde roofdierennummer van Tom Dieck Jr. Witte leeuwen, tijgers en ligers (een kruising tussen leeuw en tijger) betreden de piste en zijn het stralende middelpunt.

circus_herman_renz_-_zwolle2012.jpg
Eigen foto

In een groot zijden doek laat Susan Jasters u genieten van een romantisch tissuenummer, terwijl Costin Pity juist zorgt voor een uitbundige lach! De komiek laat zien dat je op een trampoline een ware slapstickact kunt opvoeren. Voor de gulle lach zorgen uiteraard ook de welbekende clowns Milko & Frenky, die dit jaar als rode draad in de voorstelling verweven zijn. Elizabeth Axt laat met haar handstandequilibre zien dat ze over een absolute lichaamsbeheersing beschikt en de absolute thriller tijdens SENSATIONS is het Colombiaanse gezelschap van Carlos Camadi. Zij zorgen voor waaghalzerij op grote hoogte. Op een strakke draad 10 meter boven de piste beheersen zij de kunst van het koorddansen en met het ‘rad des doods’ zorgen ze voor een spectaculaire afsluiter van de show. In en op de grote metalen constructie draaien de heren salto’s, maken ze imponerende sprongen en tarten ze de zwaartekracht.

Tijdens de ‘grande finale’ komen alle artiesten nog eenmaal de piste in, om -omlijst door swingende en kleurrijk licht- het publiek te bedanken voor hun komst. SENSATIONS is een circusshow voor jong én oud. Beleef ook de magie van het circus!

Wanneer: Van dinsdag 25 september tot en met zondag 30 september
Waar: Park de Wezenlanden Wethouder Alferinkweg

Speeltijden:

WOENSDAG 26 september 15.00 uur & 20.00 uur
DONDERDAG 27 september 16.30 uur* & 20.00 uur*
VRIJDAG 28 september 16.30 uur & 20.00 uur
ZATERDAG 29 september 20.00 uur
ZONDAG 30 september 14.00 uur

Prijzen: Volwassenen €17 – €25 – €30 – €35 , Kinderen €12 – €20 – €25 – €30

*LET OP! Vandaag is het ‘FAMILYDAG!’ Met de ‘FAMILYTICKET’ kost een luxe tribuneplaats slechts € 10,- p.p. en een luxe logeplaats slechts € 15,-p.p. (ongeacht volw. of kind, geldig tijdens beide voorstellingen)

Reserveren: Kaarten zijn op 3 manieren te bestellen.

Online via: www.hermanrenz.nl Telefonisch: Reserveerlijn 0909-5030060 (€ 0,45 p.m.) tijdens kantooruren. Circuskassa: Op speeldagen van 11.00 – 17.00 uur en van 19.00 – 20.15 uur. Op de website met uitgebreide informatie: www.hermanrenz.nl.

circus_renz_3.jpg

circus_renz_5.jpg

circus_renz_1.jpg

circus_renz_6.jpg

circus_renz_9.jpg

circus_renz_8.jpg

circus_renz_11.jpg

circus_renz_12.jpg

circus_renz_14.jpg

circus_renz_15.jpg

circus_renz_16.jpg

circus_renz_13.jpg

 

Artikel delen:
Reacties 8

Reacties zijn gesloten.