Hotspot Special

Dit is een zogenaamde Hotspot Special. Een Hotspot waarmee een prijs valt te winnen. De komende periode zullen meer Hotspots gekoppeld worden aan entreekaartjes voor het evenement Generation Classics Party. Dit keer wint degene die het juiste antwoord geeft twee vrijkaartjes voor de discoparty Generation Classics Party dat 30 juni 2007 plaats zal vinden in de WRZV-hal in Zwolle.

Op welke plaats in Zwolle is deze foto gemaakt ?

HINT:

Deze:

Artikel delen:
Reacties 85
 1. @Wilbert, ja, dat was toch best slim bedacht van ons; restaurant Poppe was vroeger een hoefsmederij (dus daar zou best een paardenhoofd kunnen hangen, of is het toch een eenhoorn…). Maar helaas was het fout, en ik heb geen idee waar ik verder moet zoeken. Maar morgen is er weer een dag….

 2. Grrr, ik kan er niet van slapen…. 🙂 Waar is dat paardenhoofd toch te vinden? Mag ik al om een tip vragen? Of ligt iedereen al te slapen….
  ===================
  Is het wel een paard…. 😉

 3. Ik kwam er achter dat er op Roggestraat 15 een eenhoorn op de gevel moet zitten, maar dat is hem dus ook niet… 😉

  Ik ga inmiddels toch voor een geit of eenhoorn of iets dergelijks… Het bovenste stukje zal er wel niet voor niks afgesneden zijn.

 4. Nou lekker weer…. ;D
  Het zit in Zwolle…..

  Aan een gevel…

  Goed zichtbaar, als je iets hoger kijkt dan normaal.

  En….hij staat niet bij gevelstenen.nl

  Niet in een buitenwijk

  EN..het is geen paard!

  Kunnen jullie er wat mee??

 5. Ik had inderdaad op gevelstenen.nl gekeken, maar zonder resultaat. Net een uitgebreide omweg door de binnenstad gefietst op weg naar huis (was weer een gevaar op de weg, steeds maar naar boven kijkend en niet voor me 🙂 ), maar ook dat zonder resultaat. Maar ik geef niet op….

 6. Jee Marleen, je hebt wel een moeilijke hotspot verzonnen. Je zit je vast te verkneukelen achter de computer dat niemand erachter kan komen ;D
  (zou ik wel doen)
  Petje af! Maar nu heb ik dus weer een slapeloze nacht omdat ik niet weet wat het is…. 🙁

 7. Ben de hele dag weg geweest, en nog is er geen oplossing… Hoewel ik denk dat Jonhny Rebel wel gelijk zal hebben.
  Marleen, gefeliciteerd met deze super hotspot! Hopelijk is je sollicitatiegesprek ook goed gegaan!

 8. Nou blijkt het dus notabene een pand te zijn waar ik om de hoek werk, niet te geloven! En ik maar als een kip zonder kop de Sassenpoorterbrug overfietsen om in de binnenstad op zoek te gaan…
  Maar wat betreft de kaarten voor de party; er is toch nog wel tijd voor een nieuwe hotspot? De admin's hebben er vast nog wel een op de plank liggen. Trouwens…. Johnny Rabel had er toch ook nog een? Of is die al geweest?
  Niet dat ik die kaartjes wil winnen, want ik kan helemaal niet. Maar de hotspot raden… dat wil ik! ;D

 9. Johnny,

  Hardstikke bedankt. Hier ben ik erg blij mee.
  Ga gauw mijn adres doorgeven.
  ==========
  Ahum, is het nu Gerrit of Wilma die de kaarten krijgt ?
  Gerrit heeft zijn adres reeds doorgegeven…

 10. Het is dus Gerrit die ze krijgt. Ik ben zijn moeder en omdat zoon lief werkt en de komende tijd weinig achter zijn pc zit heb ik even voor hem gereageerd. Sorry dat dit wat verwarring gaf.

Reageer