Mathieu Bootsveld ontvangt Schoolleider – Pluim

Zwolle – Op 26 september 2012 is de Schoolleider van het Jaar-Pluim uitgereikt aan Mathieu Bootsveld van de speciale basisschool Facet in Zwolle. Dit gebeurde op de Dag van de Schoolleider, een initiatief van het Onderwijsbureau Meppel.

uitreiking20pluim-2012.jpg 
Uitreiking van de Pluim door de heer Toine van de Velde aan de Schoolleider van het Jaar (2012): Mathieu Bootsveld.

De uitreiking van de Pluim vond plaats op de school zelf. Mathieu Bootsveld is voorgedragen voor de Pluim door ouders en teamleden. Op deze manier zetten zij hem in het zonnetje voor het werk dat hij doet. Mathieu heeft oog voor de belangen van ouders en kinderen en is een goede coach voor zijn teamleden. Hij is gemakkelijk toegankelijk en draagt zorg voor een veilige, gezellige en huiselijke omgeving. Mathieu straalt plezier uit in zijn werk. Van de uitreiking is een feestje gemaakt. Het theater Pluim gaf een sprankelende voorstelling voor alle kinderen. Het hoogtepunt van het feest was de uitreiking van de Schoolleider van het Jaar-Pluim 2012.

Mathieu Bootsveld kreeg de zilveren Pluim opgespeld door jurylid Toine van de Velde, oud-directeur van de Katholieke Pabo Zwolle. Mathieu werd ook nog toegesproken door Kete Kervezee, de voorzitter van de PO-Raad, de sectororganisatie voor primair onderwijs. Zij feliciteerde hem in een videoboodschap. De leerlingen van de school maakten met zelfgemaakte pluimen een erehaag voor ‘hun’ meester Mathieu. Het feest was compleet met gebak voor alle aanwezigen! Voor Mathieu waren er ook nog bloemen, een certificaat, een Pluim-bon en een geheel georganiseerde ouderavond.

Artikel delen: