IJsselhallen Zwolle presenteert Stars of Holland

Zwolle – IJsselhallen Zwolle presenteert op 16 november Stars of Holland. Geniet een avond lang live van oer-Hollandse hits van eigen bodem. IJsselhallen Zwolle wordt ombouwd tot een Hollandse tempel, waar een heerlijk gezellig feestje gebouwd wordt.

De IJsselhallen veranderen voor 1 avond in een reusachtige Hollandse kroeg waar je meezingt met de grootste Hollandse hits. U kunt dus een lekker avondje uit en los op herkenbare nummers! Van ‘een bossie rode rozen’ tot ‘Lieveling’…alle hits komen voorbij! De volgende artiesten zult u bij Stars of Holland in IJsselhallen Zwolle op het podium treffen: Frans Duijts, Jannes, Peter Beense, Bouke, Alex, Jordy van den Boer, Rogier & Co. De presentatie is in handen van Rogier van Oosterhout, alias DJ Coenio.

Openingstijden 19.00-02.00 uur

Prijzen € 32,30 (excl. fee). Rolstoelers zijn welkom, maar er is helaas geen apart vak voor hen.

Tickets bestelt u HIER.

http://www.starsofholland.nl/

Artikel delen:
Reacties 3
  1. ik vindt de intree prijs erg hoog voor zo iets dan ben je er nog niet de drank bonnen komen er nog bij en die zijn denk geen 2,- pst en de vorige keer moest ook dubbel betalen voor een wijntje ,nee ik ga er niet heen moet wel leuk en betaalbaar blijven !!!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.