Wijkplatform Aa-landen bij HC Zwolle

Zwolle – Wijkwethouder Gerrit Piek nodigt bewoners van de Aa-landen uit voor het wijkplatform Aa-landen op woensdag 3 oktober 2012. De bijeenkomst vindt plaats in clubgebouw Hockey Club Zwolle, Luttekeweg 5 en begint om 19.30 uur.

Tijdens het wijkplatform wordt een presentatie gegeven over het werk van het CJG Zwolle en over “De week van de opvoeding”. Een aantal bewoners vertelt over hun kunstproject “bewoners als kunstenaars”. Verder wordt de herinrichting van het Sportpark Het Hoge Laar besproken en geeft de Hockey Club Zwolle een presentatie over de plannen van de nieuwe hockeyvereniging. Van 19.00 uur tot 19.30 uur is er gelegenheid voor individueel contact met wijkwethouder Gerrit Piek. Na afloop van de bijeenkomst kunt u tijdens het informele gedeelte in gesprek gaan met de wijkwethouder, de wijkagent en medewerkers van de gemeente.

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert minimaal één keer per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Het verslag is te vinden op www.zwolle.nl/zwolsewijken.

Wilt u de uitnodigingen en de verslagen digitaal ontvangen? Meldt u dan aan via www.zwolle.nl/inloggen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.