PEC Zwolle bekert tegen RKC Waalwijk

Zwolle – PEC Zwolle heeft voor de volgende ronde van de KNVB Beker tegen RKC Waalwijk geloot. Dat is donderdagavond op tv bekend geworden. Het speelt uit in Waalwijk. Speeldata: 30, 31 oktober of 1 november.

PEC Zwolle bereikte deze week de derde ronde van de KNVB Beker door een fraaie zege op Roda JC. Zwolle werd vorig jaar op 25 oktober in het Oosterenkstadion door RKC uit het bekertoernooi geknikkerd. De Waalwijkers wonnen toen met 0-1 door een laat doelpunt van Roald van Hout. De recente overwinning op Roda JC biedt daadwerkelijk hoop voor een goed resultaat in Waalwijk.

Loting derde ronde KNVB-beker

FC Twente – FC Den Bosch
Vitesse – Staphorst
SWZ Sneek – AZ
Xerxes DZB – Feyenoord
ONS Sneek – Ajax
SC Heerenveen – Hollandia
PSV – EHC
RKC Waalwijk – PEC Zwolle
ADO ’20 – FC Eindhoven
SC Cambuur – Telstar
De Graafschap – Go Ahead Eagles
FC Dordrecht – Scheveningen
FC Groningen – ADO Den Haag
Rijnsburgse Boys – FC Emmen
Heracles Almelo – Sparta Rotterdam
NAC Breda – HBS

In twee wedstrijden spelen Eredivisieclubs tegen elkaar:

FC Groningen – ADO Den Haag en RKC Waalwijk – PEC Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “PEC Zwolle bekert tegen RKC Waalwijk”

  1. Trotse Zwollenaar wat zit je nu te zeuren om liever een amateurclub te hebben .Je wil toch PEC op Eredivisie niveau hebben dan moet je genoegen nemen met RKC.Trouwens wie zegt jou dat het zeker is dat ze van een amateur winnen.Deze bekerronde heeft PSV ook maar amper gewonnen van een amateur.En bij PSV hebben ze betere profs als bij pec

  2. het valt me wel op dat de zogenaamde grote clubs uit de eredivisie allemaal tegen een amateurclub spelen. verloopt de loting wel eerlijk? ik heb zo mijn twijfels.de competitie is voor pec natuurlijk belangrijker, maar ik had toch liever dat pec bijvoorbeeld tegen staphorst had geloot, mooi voor de regio. tegen rkc kunnen ze overigens wel gewoon winnen. succes pec.

Reacties zijn gesloten.