Verkeerscontrole in en rond Zwolle

Zwolle – Donderdagavond 27 september werden vanaf 18.00 uur op verschillende plaatsen in en rond Zwolle verkeerscontroles gehouden. De controles leverden 79 bekeuringen op.

Voor de volgende overtredingen werd een bekeuring uitgeschreven: Verlichting : 61 keer ( fiets / bromfiets / auto ). Snelheid : 2 keer overschrijding maximumsnelheid. Rijbewijs : 1 keer geen geldig rijbewijs. Rood licht : 1 keer voor negeren rode verkeerslicht. Bromfiets : 9 keer voor overschrijden constructiesnelheid. Remmen : 1 keer geen remmen bromfiets. Banden : 1 keer gladde band bromfiets. Gordel : 2 keer niet dragen autogordel. Helm : 1 keer niet dragen helm bromfiets.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Piet ben het met je eens maar dan meer in de wijken waar 30 km zones zijn daar wordt veelal veel te hard gereden .En in deze 30km zones spelen vaak kinderen die een groot gevaar lopen


  ⚠️ Meld

 2. Ik mag binnenkort ook ?? 160,- betalen voor 19 km/uur te snel op de weg naar Wijhe. Dat is jammer van mijn geld, maar er is niets “kassa!” aan! Ik heb zelf te snel gereden!

  En fietsverlichting moeten ze goed blijven controleren! Kan me gelukkig niet eens voorstellen hoe het zou voelen om een fietser die zonder licht fietst aan te rijden!


  ⚠️ Meld

 3. En fietsverlichting moeten ze goed blijven controleren! Kan me gelukkig niet eens voorstellen hoe het zou voelen om een fietser die zonder licht fietst aan te rijden!

  Volgens mij kan ik eerlijk zeggen dat ik nog nooit een autorit in het donker heb gemaakt, zonder een fietser zonder fietsverlichting gezien te hebben. Toen ik zelf nog geen rijbewijs had en dus alles op de fiets deed, was ik ook wel een enkele zo stom om de verlichting niet te checken voor ik van huis ging. Dan was ik ook zo naïef om te denken dat ze je toch wel zien.
  Ja, je ziet ze wel zonder verlichting. Maar meestal net een seconde te laat…


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.