Doorgereden na aanrijding met gewonde

Zwolle – Dinsdagmiddag 25 september, tussen 16:15 en 16:30 is op de Assendorperstraat een 58-jarige vrouw uit Zwolle gewond geraakt bij een verkeersongeval. Daarbij reed de bestuurster na het ongeval weg, zonder haar identiteit bekend te maken. Het slachtoffer bleek later hierbij een gebroken voet te hebben opgelopen.

De vrouw stond op straat en werd aangereden door een wegrijdende auto. Ze werd geraakt door een buitenspiegel en kwam met een voet onder een wiel. De bestuurster van deze donkere, wat grotere type auto keek nog even naar het slachtoffer en ging er daarna vandoor. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met dit voorval wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem met Bel M. via 0800-7000. Dat geldt uiteraard ook voor de weggereden bestuurster. Naar het ongeval wordt een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Wat doen die auto”s daar nog. Vreselijk gevaarlijk, stopt werkelijk bijna niemand voor het zebrapad, rijden allemaal harder dan 30, parkeren op de stoep enz enz.


  ⚠️ Meld

 2. Zou fijn zijn als de politie daar meer zou controleren
  Sommige auto’s en scooters rijden als idioten daar en is het erg gevaarlijk elke middag bijna
  Hopelijk wordt die bestuurster opgepakt..


  ⚠️ Meld

 3. Br jij hebt het over dat de politie daar meer moet controleren .Nou ik ben het helemaal met je eens alleen vraag ik mij vaak af waar zitten die agenten ergens .Dagelijk wordt er hier in Zwolle zuid in het winkelcentrum dat voetgangersgebied is mensen van de sokken gereden door de fietsers en bromfietsers.Maar oom agent zie je er sporadisch die zitten heerlijk warm binnen achter hun bureautje op met hun tweeën de ronde van Zwolle te rijden in hun dienstauto.Op de punten in de wijken waar ze nodig zijn zie je ze niet.Vroeger gingen ze op de fiets door alle straten in de wijk ,wordt hoog tijd dat dit eens weer wordt gedaan dan heb je misschien kans dat de criminaliteit in de wijken ook afneemt


  ⚠️ Meld

 4. @Pieters,

  Vroeger gingen ze op de fiets door alle straten in de wijk ,wordt hoog tijd dat dit eens weer wordt gedaan

  dan komen ze nog niet in het WKC, ze mogen daar immers niet fietsen, en ze zijn vast te lui om te lopen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.