Minister Van der Hoeven aanwezig bij Ballonfiësta

Op vrijdag 22 juni geeft de minister van Economische Zaken Maria van der Hoeven een presentatie op de netwerkbijeenkomst van het Warsteiner Ballonfiësta Overijssel.

Het Warsteiner Ballonfiësta Overijssel wordt dit jaar van woensdag 20 t/m zaterdag 23 juni georganiseerd. De Bedrijvendag op vrijdag 22 juni is altijd een echte happening. Dit jaar staat deze bedrijvendag in het teken van ‘Bedrijfsleven ontmoet Overheid’. De minister van Economische Zaken Maria van der Hoeven verzorgt deze middag een presentatie. Het aspect ‘ruimte voor ondernemerschap’ komt in het regeeraccoord uitgebreid naar voren en zij gaat in haar regeerperiode hier vorm en inhoud aan geven. Tevens richt zij zich op alles wat met ruimte voor ondernemerschap, innovatie en kennisontwikkeling te maken heeft. Op vrijdag 22 juni wordt naast de netwerkbijeenkomst voor bedrijven een compleet programma verzorgd. Tevens kan iedereen ‘s-avonds genieten van alle ballonvaarten.

Deze dag staat in het teken van de vele special shapes die de lucht in gaan. Daarnaast zijn er nog rondvaarten met een luchtschip mogelijk en zijn er tal van kinderactiviteiten. De avond wordt afgesloten met night glowen en een spetterend vuurwerk optreden. Bedrijven kunnen zich nog aanmelden voor de Bedrijvendag. Op www.ballonfiestaoverijssel.nl staat onder arrangement alle informatie. Particulieren die mee willen varen kunnen zich ook aanmelden op de overige dagen. Meer informatie kan opgevraagd worden via VVV Zwolle, 038-4216798.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer