Het weer: ruimte voor de zon

Zwolle – Zaterdagmorgen valt lokaal een bui, maar de middag verloopt overal droog met geregeld ruimte voor de zon. Er waait een matige tot aan de noordkust soms krachtige westenwind en het wordt maximaal 15 of 16 graden.

28-09-2012_weerfoto__dijk_langs_de_ijssel_.jpg
IJsseldijk

Zondag schijnt de zon, maar er is ook sluierbewolking die in de middag langzaam dikker wordt. Het blijft droog en de temperatuur stijgt naar 16 of 17 graden. Maandag is de bewolking weer toegenomen. Af en toe breekt de zon door en de neerslag blijft beperkt tot een enkele bui in de kustprovincies. Het wordt 17 of 18 graden. Alleen als de zon wat langer schijnt kan het in het zuiden 19 graden worden. De dagen daarna komen er vaker buien voor. Er staat dan ook meer wind en het wordt iets frisser.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Onderweg naar Henk O. nu. Vrogger zou het mijn moeder kunnen zijn onderwerg naar haar ’s Heerenbroek. Vrees alleen dat het asfalt er toen nog niet lag. De man op de waterkering maakt nogal wat snelheid om de scheiding tussen land, water en lucht over te dalveren. Vind het zelf wandelend mooier. Oom en tante doen het per electrische fiets….ut diekie afwandelen moet nog een keer, maar wanneer?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.