PEC Zwolle start eigen uitzendbureau

Zwolle – PEC Zwolle laat al tientallen jaren menig hart sneller kloppen. Vele duizenden mensen, bedrijven en instellingen in de regio Zwolle voelen zich verbonden met deze topclub. En andersom ook! PEC Zwolle ervaart deze maatschappelijke betrokkenheid en wil hier met overtuiging ook praktisch inhoud aan geven. Voetbal inspireert en motiveert. Voetbal verbindt en geeft nieuwe kansen.

In het verlengde daarvan gaat ‘PEC Zwolle Werkt’ aan de slag. PEC Zwolle Werkt is het uitzendbureau die deze verbinding door en met de club als geen ander kan leggen. PEC Zwolle Werkt (PZW) verbindt mensen, bedrijven en instellingen met elkaar. PZW is het uitzendbureau die primair als doel heeft invulling te geven aan de maatschappelijke betrokkenheid van PEC Zwolle. Bijzonder is dat maar liefst 50% van de winst rechtstreeks ten goede komt aan de activiteiten van PEC Zwolle. Je vindt de beste banen via PZW. Bedrijven vinden de beste medewerkers via PEC Zwolle Werkt en je eigen club profiteert nog mee ook! Zo bouwen we samen aan een nog sterker PEC Zwolle. PEC ZWOLLE WERKT staat voor kwaliteit. Werk is belangrijk voor mensen en mensen zijn van doorslaggevend belang voor bedrijven. We gaan hier vanzelfsprekend zeer serieus mee om. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn we lid van de Algemene Bond voor Uitzendondernemingen (ABU) en hebben we het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Dit keurmerk is gebaseerd op de NEN-4400 certificering. Om deze hoog gestelde normen in de praktijk te verwezenlijken kijken we positief kritisch naar zowel onze opdrachtgevers als werkzoekenden. Motivatie, mentaliteit, afspraak = afspraak, duidelijkheid, betrouwbaarheid zijn de basis onder onze dienstverlening. We verwachten van zowel onze opdrachtgevers als ook de werkzoekenden maximale inzet om iedere dag invulling aan deze waarden en normen te geven. Zo zijn we samen in staat kwaliteit te waarborgen en verwachtingen te overtreffen. Dat is het doel!

Artikel delen:
Reacties 15
 1. @sPECky,
  Maar de kaartjes van de noodtribune zullen dan wel weer betaalbaarder worden ipv die schunnige 22,50 die die klote Stentor er voor durft te vragen.:(


  ⚠️ Meld

 2. Ik denk dat de noodtribune dan niet meer nodig is.
  Laat ze hem er eerst maar eens een keer neer zetten…
  Waar blijft dat ding toch?!  ⚠️ Meld

 3. Kalm aan met het verketteren van de Stentor ! Wellicht bieden ze een leren stoel met armleuning en een kopje koffie gratis in de pauze en allemaal gelokaliseerd op de eerste rang /stalles : de allerbeste plaatsen van het hele stadion. M’n beste wat wil je nog meer.
  Maar de simpele mens wil altijd voor een dubbeltje op de eerste rang zitten

  😉


  ⚠️ Meld

 4. De Stentortribune (922 zitplaatsen) is vanmiddag in losse onderdelen per vrachtwagen uit Spanje (Sevilla) gearriveerd bij het stadion.
  Wat een rit zeg! Ben benieuwd hoe (luxe) het er uit gaat zien. Geen idee .  ⚠️ Meld

 5. Zeg Wichert als ze Bart van Hintum maar geen penalty laten nemen op het eind van een wedstrijd.Want die knalt hij van dichtbij hard naast onoverbrugbare het doel


  ⚠️ Meld

 6. Ben effe wezen kieken bij het stadion want ik wilde wel eens weten hoe ze een betonnen constructie in vijf dagen tijd tegen een bestaande tribune zouden gaan plakken.
  Wat schetst mijn verbazing: toch weer een noodtribune met een stalen skelet net als die vorige circusstand!
  Da’s toch lekker zitten straks in februari op zo’n gammel geval, onoverdekt en voor maar 22,50 euri.(18 euri als je die flutkrant onder je kattenbak hebt liggen)
  Visser, van Wonderen en de Sensator bedankt.


  ⚠️ Meld

 7. Ik denk niet dat je ergens anders dichter op het veld zit dus 22,50 of zelfs 18 euro is helemaal niet zo gek hoor.
  M Eibrink tribune kost je ook 17,50. en dan STA je op de korte zijde.


  ⚠️ Meld

 8. Alle tribunes voor de eerste ring bij Feijenoord (in het oorspronkelijk ontwerp was dat ook leeg en de ruimte kon oa gebruikt worden voor races met motoren met die spijkerbanden) waren van het constructieprincipe stentortribune. Ik heb er regelmatig op gezeten (Maastribune bv)en nooit het gevoel gehad dat het elk moment kon inzakken.
  Waar ik wel bedenkingen bij heb is het zicht op het veld met die hoge LED reclame
  be-boarding als belemmering om de zijlijn te zien. Zo te zien is het nieuwe skelet een copie van. En een behoorlijk zicht op het hele veld bij FCZwolle-Eindhoven was een probleem, waarvan ik overigens melding heb gedaan bij de manager faciliteiten en nooit op is gereageerd .  ⚠️ Meld

 9. ericht door Zwolleeder, op 2 oktober 2012 om 15:12
  Ben effe wezen kieken bij het stadion want ik wilde wel eens weten hoe ze een betonnen constructie in vijf dagen tijd tegen een bestaande tribune zouden gaan plakken.
  Wat schetst mijn verbazing: toch weer een noodtribune met een stalen skelet net als die vorige circusstand!
  Da’s toch lekker zitten straks in februari op zo’n gammel geval, onoverdekt en voor maar 22,50 euri.(18 euri als je die flutkrant onder je kattenbak hebt liggen)
  Visser, van Wonderen en de Sensator bedankt.

  Ik ben geheel verbaasd door jouw reactie. De heren Visser en van Wonderen hebben eind vorig seizoen uitgelegd hoe en wat er zal gebeuren. In de toekomst worden de tribunes naar beneden uitgebouwd, voor dit seizoen zou er een noodtribune komen.  ⚠️ Meld

 10. waren van het constructieprincipe stentortribune. Ik heb er regelmatig op gezeten (Maastribune bv)en nooit het gevoel gehad dat het elk moment kon inzakken.

  Ooit lang geleden hebben we ook eens op een noodtribune moeten zitten bij Top Oss, daar moest iedereen gewoon blijven zitten en vooral niet springen.
  Nog verder terug in de tijd toen de hoofdtribune van pec was afgefikt is er ook een grote noodtribune gebouwd.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.