Buurtonderzoek Zwolle 2012 van start

Zwolle – In week 40 wordt gestart met het Buurt-voor-buurtonderzoek. Met dit onderzoek wil de gemeente Zwolle achterhalen hoe Zwollenaren hun eigen buurt ervaren en wat er eventueel verbeterd kan worden.

Voor dit onderzoek worden bijna 25 duizend Zwollenaren benaderd om vragen te beantwoorden. Deze vragen gaan over hun eigen buurt, maar ook over hun dagelijkse leven. De vragen kunnen gaan over rommel op straat, parkeren en onderlinge betrokkenheid bij de buurt, maar ook over werk, gezondheid en vrije tijd. Deelnemers kunnen via internet met een persoonlijke inlogcode de vragenlijst invullen. Wanneer men niet via internet mee kan doen, dan kan men bij de gemeente een papieren vragenlijst opvragen, via telefoonnummer 038-498 2040. De resultaten van het onderzoek worden eind januari 2013 verwacht. De resultaten worden te zijner tijd via internet bekend gemaakt.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Ik kreeg hem binnen op 5 oktober in de mail.
  Ik hoop voor ze dat ze aan de hand van mijn geklikte unieke link konden zien in welke wijk ik woon, aangezien er nergens in het onderzoek werd gevraagd om mijn adres of in welke wijk ik woon.

  Voor vragen over het onderzoek kunt u terecht bij Onderzoek en Statistiek van de gemeente Zwolle:
  Telefoon: 038-4985152
  E-mail: burgerpanel@zwolle.nl

  Aldus de mail.


  ⚠️ Meld

 2. D.E.Krikken-Hoogendoorn heeft mij een herinnering gestuurd voor buurt onderzoek Oud- Westenholte. helaas wat ik probeer, ik kan nergens mijn opgegeven inlogcode plaatsen, het buurt nummer is 210.
  Op deze manier kan ik niet mee werken, sorry!

  vriendelijke groet,
  H.Brand


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.