Nieuwe tribune PEC Zwolle zaterdag klaar

Zwolle – Dinsdagmorgen is de opbouw van de nieuwe tribune van start gegaan. De ‘Stentor tribune’ wordt aan de lange zijde van het veld geplaatst, voor de Fred Patrick Tribune.

11-04-2012_noodtribune_fc_zwolle_02.jpg
Archieffoto Weblog Zwolle

Woensdagochtend zal het grootste gedeelte van de opbouw plaatsvinden. Dan wordt onder andere begonnen met het plaatsen van de eerste ijzeren geraamtes. Later in de week worden ook de kuipstoeltjes geplaatst. De verwachting is dat de tribune vrijdag helemaal klaar is, waardoor het zaterdagavond voor eerst gebruikt kan worden bij het thuisduel tegen Heracles Almelo. Het idee van deze tribune is ontstaan toen in het voorjaar op dezelde plaats een extra tribune werd geplaatst om de vele extra voetballiefhebbers voor de kampioenswedstrijd een plaats te gunnen. De tribune levert 922 extra zitplaatsen op.

Artikel delen:
Reacties 21
 1. Ah, daar istie dan hoor…:D
  Heeft inderdaad langer geduurd dan in eerste instantie werd gezegd volgens mij.

  Archieffoto, dus dit is een foto van die tribune die in april was gebouwd.
  Het eerste wat me hier opvalt is dat de voorste rij vrij laag is ten opzichte van de reclameborden.

  Misschien handig als het iets hoger komt nu?
  Verder niets mis mee, mooi dicht op het veld.
  Vullen die handel!!


  ⚠️ Meld

 2. Met witte stoeltjes wordt “de Stentor” geschreven, de rest wordt blauw.
  Verder is dit ding gewoon ook te laag-m.n. de onderste rijen-, t.o.v. de reclameborden. De eerste spanten staan en het is exact een copie van de tribune tijdens de kampioenswedstrijd.  ⚠️ Meld

 3. het heeft even geduurd omdat dit een vaste tribune wordt
  de foto die je ziet is een foto van de nood tribune van vorig seizoen
  dus een grijze muur zijn we kwijt nu de rest nog


  ⚠️ Meld

 4. Lelijk ding! Fel blauw met letters Stentor erop. Dan nog liever de grijze muren. Wat is dit afschuwlijk. We laten ons weer een slim commercieel inpakken!! En bedankt weer Van Wonderen >:(


  ⚠️ Meld

 5. Pfff, stentor zie je dan ook echt als er mensen op zitten of niet droeftoeter. Inderdaad bedankt van Wonderen! bijna 1000 plaatsen er bij. Geld in het laadje voor de club en een mooier aangezicht!


  ⚠️ Meld

 6. We laten ons weer een slim commercieel inpakken!

  Lijkt me niet meer dan logisch dat er Stentor op staat, zij betalen er namelijk ook gewoon voor. Maar dat gebeurd wel vaker als het fenomeen ‘sponsoring’ om de hoek komt kijken. Of heeft PEC zich ook commercieel in laten pakken omdat er bedrijfsnamen op het mooie shirt staan?

  Op de foto’s lijkt het erop dat de tribune niet helemaal doorloopt, maar ergens halverwege vak 19 stopt. Toch wel jammer, had dat laatste stukje dan ook benut. Nu heb je ineens zo’n leeg gat tussen de Stentor tribune en de Klaas Drost.


  ⚠️ Meld

 7. Ik schrok toch wel van een exposure van een dergelijke omvang. Het haalt de kracht van de letters “PEC Zwolle” op de tribune ook helemaal naar beneden.
  En over de sponsorshirts, ja daar heb ik ook wel een mening over. Ik heb n.l. nooit zo’n shirt willen kopen omdat ik in dit geval niet openlijk reclame wil maken voor Beaphar, en daar daar nog stevig voor moet betalen ook. Met geld toe zou ik dat nog niet dragen.
  Ik begrijp wel dat de spelers die shits moeten dragen, simpel, anders is betaald voetbal praktisch onmogelijk in Zwolle.


  ⚠️ Meld

 8. @bigge

  Ik denk niet dat je verder richting de Klaas Drost moet gaan met de tribune ivm het uitvak wat daar boven zit.
  Lijkt me geen slimme zet. 😉


  ⚠️ Meld

 9. fcz010, wat loop je toch te janken man, meeste wedstrijden zijn de tribunes vol dus wat nou exposure blah blah. Sommigen hebben gewoon altijd wat te zeiken!!

  Blij dat er weer meer mensen in het stadion kunnen, meer geld = gezondere club = betere spelers = hopelijk minder azijnzeikers!


  ⚠️ Meld

 10. Met die extra inkomsten zou ik heel graag weer een EIGEN jeugdopleiding bij PEC willen hebben. Nu is hij nl. eigendom van CSE…>:(


  ⚠️ Meld

 11. Te zot voor woorden dat iedere gek kaarten kan halen voor deze tribune. De kaarten worden opgestuurd naar je adres, je hoeft er geen clubcard voor te hebben en ook niet uit de regio te komen. Lijkt mij vragen om problemen, las dat Bloemink de beveiliging wederom vorm zal gaan geven. Wens ze veel succes daar.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.