Dagtocht rondje Zwolle voor senioren

Zwolle – Op dinsdag 30 oktober organiseert Driezorg een dagtocht voor senioren in en rond Zwolle. De touringcar rijdt kriskras door de stad langs oude en nieuwe wijken, de Hessenpoort en allerlei nieuwbouwprojecten.

’s Morgens drinken de deelnemers koffie in Woonzorgcentrum De Venus. De warme maaltijd vindt tussen de middag plaats in het Zonnehuis te Stadshagen. De bustocht is onder leiding van gids de heer Wichert aan het Rot. De kosten voor deze dagtocht zijn €26,50 per persoon. Neem voor aanmelding en meer informatie, ook rondom opstapplaatsen en vertrektijden, contact op met Woonzorgcentrum Fermate: telefoon 038 468 66 40. Aanmelden kan tot 16 oktober.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Voor belangstellenden, deze tocht is allang vol. Na contact gehad te hebben met Fermate blijkt dit het geval te zijn. Bij voldoende belangstelling is de datum van 20 november geprikt.


    ⚠️ Meld

  2. Inderdaad, reisje liep veel sneller vol dan verwacht, we gaan dus kijken of we hetzelfde reisje nogmaals kunnen doen. Nieuwe datum heb ik net i.o. met busonderneming geprikt op 27 november a.s. (bij voldoende deelname). Meer informatie via wzc Fermate, tel. 038 468 66 40

    ps: 20 november is er een andere dagtocht van Driezorg; een najaarstocht over de Veluwe, incl. stamppottenbuffet. Ook hier geldt; meer info via Fermate.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.