Be Quick ’28 zoekt nieuwe trainer voor A1

Zwolle – De succesvolle jeugdtrainer William Bakker is om persoonlijke redenen per direct gestopt als trainer/coach van A1 van Be Quick ’28 uit Zwolle.

Onder leiding van Bakker wist het A1-team in de afgelopen jaren meerdere promoties af te dwingen. Door zijn vertrek is er bij dit elftal een vacature ontstaan voor trainer/coach. De taken van Bakker worden voorlopig waargenomen door assistent-trainer Michel Westerbeek. Het bestuur van Be Quick ’28 is dan ook op zoek naar een ambitieuze trainer voor dit talentvolle A1-elftal. Be Quick ’28 A1 komt uit in de tweede divisie (landelijk) en voor in ieder geval de rest van dit seizoen zoeken wij iemand die dit team gaat trainen en coachen. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Martin Veldwijk, bestuurslid voetbalzaken (tel. 06-83532167 of email:martinslang@live.nl).

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Erg jammer voor de rood zwarten waar alle aandacht op de jeugd wordt gefocust om de malaise in de club te verbloemen. Jammer dat heer Bakker opstapt. Deze man is een persoonlijklheid om u tegen te zeggen net als zijn papietpraat. Mischien bij de zwart witten uit het tuindorp nog een plaatsje voor deze man, hij wordt er op voeten gedragen naar het schijnt


  ⚠️ Meld

 2. Welke malaise, het is heel gezellig bij Be Quick’28 en wij hebben het prima naar onze zin in de tweede klasse. En ook wij vinden William Bakker een uitstekende trainer. Wij hopen dat hij volgend seizoen weer vol energie op het trainingsveld staat bij Be Quick’28.


  ⚠️ Meld

 3. Goed dat WLZ dat meldt want in het Zwolse Sukkelkrantje was dit belangrijkste feit gewoon weggelaten. Voer voor speculaties dus.
  Beterschap William !


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.