Tips en tricks voor duurzaam ondernemen

Zwolle – Tijdens de Dag van de Duurzaamheid op woensdag 10 oktober is er veel aandacht voor duurzaam ondernemen. De kansen, winst en praktijk van maatschappelijk verantwoord ondernemen komen aan bod tijdens een inspirerende bijeenkomst voor en door ondernemers uit het MKB. Deze bijeenkomst vindt plaats in Doepark Nooterhof, Goertjesweg 1 te Zwolle van 15:00 tot 17:00. Ondernemers uit heel Overijssel zijn welkom. MVO Loont!

René de Heer, wethouder economische zaken van de gemeente Zwolle, zal als eerste spreker het belang van duurzaam ondernemen aanstippen. Op het programma staan verder twee inspirerende key notes van Daan van Vliet, voorzitter Unica Foundation en Stendert de Vries, voorzitter Hibertad. Daarnaast hebben ondernemers de mogelijkheid om met experts en collega’s van gedachten te wisselen over de kosten en baten van onder andere zonnepanelen, energiebesparing, duurzaam innoveren, de CO2 footprint en duurzame mobiliteit. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Ondernemers kunnen zich via www.mvoloont.com/agenda/dag-van-de-duurzaamheid-zwolle opgeven voor deze bijeenkomst.

Zwolle organiseert Dag van de Duurzaamheid

De bijeenkomst wordt georganiseerd door het programma MVO Loont van Natuur en Milieu Overijssel, stichting Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle, Duurzaam Zwolle, de gemeente Zwolle en de Kamer van Koophandel. De bijeenkomst vindt plaats in het kader van de nationale Dag van de Duurzaamheid, waar in Zwolle veel aandacht aan wordt besteed. In het Doepark Nooterhof worden tussen 14:00 en 22:00 talloze activiteiten georganiseerd in het kader van duurzaam denken en doen. Kijk voor meer informatie op http://www.zwolle.nl/artikel/Zwolle-laat-het-zien-op-10-10.htm

Artikel delen: