Jarig Anthem gaat voor 8e concertreis

Zwolle – Op 22 oktober van dit jaar viert Anthem haar drieendertigste verjaardag. Opgericht in 1979 door Martien Hovestad en Wien Breet als Christelijk Jongerenkoor Genesis, is het koor nu bekend onder de naam Anthem, koor voor kerkmuziek.

Onder leiding van Klaas-Jan de Groot is Anthem nog steeds het koor met de grootste traditie in Anglicaanse kerkmuziek in de regio Zwolle. Ter voorbereiding op de achtste concertreis zal het koor een concert verzorgen voor de thuisblijvers in de OLV Basiliek (Peperbus) te Zwolle op donderdag 18 oktober a.s. Dit concert is voor Anthem tevens een generale repetitie voor de reis naar Engeland in die gepland staat de week daarna. Organist zal zijn Harry van Wijk en de aanvang is 20.00 uur. De toegang is vrij.

Anthem attendeert u alvast op het jaarlijkse Festival of Lessons and Carols dat dit jaar op zondag 23 december 2012 zal worden uitgevoerd. Traditiegetrouw zingt Anthem in de Onze Lieve Vrouwe Basiliek (Peperbus) om 16.00 en 20.00 uur. Opnieuw is Harry van Wijk dan de organist.

Artikel delen: