Passie voor duurzaamheid op Windesheim

Zwolle – Op woensdag 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid. Voor Windesheim Honours College een mooie gelegenheid om samen met The Hunger Project op zoek te gaan naar mensen met passie voor duurzaamheid. Tussen 16.00 en 18.00 uur organiseert Windesheim Honours College op de Campus diverse activiteiten. Een daarvan is dare to dream, een interactieve lezing van Elisabeth Roelvink. Zij is actief binnen The Hunger Project.

windesheim_logo.gif

Met dit event laat Windesheim Honours College mensen nadenken over hun passie voor duurzaamheid. Hoewel de internationale studenten van Windesheim Honours College zeer verschillende achtergronden hebben, zetten ze zich allemaal actief in voor een betere wereld. De Dag van de Duurzaamheid biedt hiervoor de ideale gelegenheid. Eerder op die dag gaan studenten en docenten in workshopvorm op zoek naar hun eigen passie en dromen.

The Hunger Project

Dit jaar is The Hunger Project de organiserende partner. Deze stichting zet zich in voor het einde aan chronische honger, onder andere door mensen bewust te maken van hun eigen mogelijkheden. Zij hebben als doel om de kracht van mensen te mobiliseren vanuit een krachtige droom. Die droom stelt mensen in staat buiten kaders te denken en zo bij te dragen aan een betere wereld.

Opening nieuwe locatie Windesheim Honours College

 

Tijdens dit event opent Jan Willem Meinsma, lid van het College van Bestuur van Windesheim, de nieuwe locatie van Windesheim Honours College op de Campus in Zwolle.

Artikel delen: