Uitreiking ‘klantvriendelijkste winkel van Zwolle 2012’

Zwolle – Op vrijdag 5 oktober zal R.E. de Heer, wethouder economische zaken, de prijs voor klantvriendelijkste winkel van Zwolle 2012 uitreiken aan Bloembinderij De Vuurdoorn, gevestigd in de wijk Berkum. Zij kregen meer dan 10% van het aantal uitgebrachte stemmen.

Meer dan 750 Zwolse burgers hebben online gestemd op een van de 25 genomineerde winkels, die er echt uitsprongen wat betreft klantvriendelijkheid. De lijst van 25 genomineerde winkels is samengesteld door ambassadeurs van City Unlimited, uit een voorselectie van meer dan 700 Zwolse winkels. De uitreiking van “klantvriendelijkste winkel van Zwolle 2012”  is een initiatief van City Unlimited – http://www.city-unlimited.com/ – , een samenwerkingsverband van de gemeente Zwolle, de Zwolse Gehandicaptenraad, MEE IJsseloevers en Mediac Reclame. De ambassadeurs van City Unlimited (allen mensen met een handicap) inventariseren winkels in Zwolle op toegankelijkheid en klantvriendelijkheid. Deze ervaringen worden weergegeven op de website http://www.uitinzwolle.nl/toegankelijkheid.

Door loting is een van de stemmers ook in de prijzen gevallen: een avondje uit, inclusief taxi, etentje en een bioscoopbezoek voor twee personen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.