Evenement Menso Alting succesvol

Zwolle – Afgelopen woensdag 3 oktober2012 vond op het ROC Menso Alting te Zwolle het ‘GEEN WOORDEN MAAR DADEN’-evenement plaats. Dit evenement was een project voor de eerstejaarsstudenten van de sector Economie. Het doel van dit evenement was om de studenten van de sector Economie met alle opleidingen binnen de economische sector in aanraking te laten komen. Zo komen ze te weten of ze de goede opleiding hebben gekozen of dat ze toch liever een andere opleiding doen. Voor de studenten die er na dit evenement achter zijn gekomen dat ze toch liever een andere opleiding doen is een studieswitch mogelijk.

03-10-2012_geen_woorden_maar_daden.jpg

Het GEEN WOORDEN MAAR DADEN-evenement begon om 14:00 uur met een spetterende opening op het plein voor de school. Hier werden ballonnen opgelaten met kaartjes waarop een persoonlijke wens voor de medemens stond. Daarna werd het openingslint doorgeknipt door docent Janneke Dubbelhuis zodat alle bezoekers naar binnen konden. Bij binnenkomst werden er sterren uitgedeeld. Elke bezoeker kreeg drie sterren waarmee ze de verschillende stands konden beoordelen.

 

Door de overweldigende opkomst was het GEEN WOORDEN MAAR DADEN-evenement een groot succes! De versierde stands, enthousiaste eerstejaarsstudenten die de goede doelen promoten, de poffertjesverkoop, geïnteresseerde bezoekers en de variatie van de goede doelen droegen allemaal bij aan de gezellige sfeer die de middag tot een groot succes maakte.

Om 15:45 vond de spannende prijsuitreiking plaats waarbij de stand met de meeste sterren bekend werd gemaakt. Een groepje eerstejaarssecretaresses met het Ronald McDonald Kinderfonds waren de gelukkigen; zij wonnen een beker en daarnaast gaat de opbrengst van de poffertjesverkoop naar dit goede doel. Het ROC Menso Alting kijkt terug op een geslaagd evenement wat zeker voor herhaling vatbaar is.

Artikel delen: