PvdA Zwolle start activiteiten op regiokantoor Diezerplein

Zwolle – Sinds 23 juni 2012 beschikt de PvdA over een regiokantoor aan het Diezerplein 33 in Zwolle. De PvdA vergroot hiermee zijn zichtbaarheid en herkenbaar in Zwolle en de regio.

De PvdA-Zwolle is gestart met de volgende activiteiten: Senioreninloop. Elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Elke donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur (vanaf 11 oktober) een PvdA Ombudsteam. Elke vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur is er Inloop fractie PvdA. Twee vrijwilligers zijn gastvrouw voor de senioren die graag andere Zwollenaren of buurtbewoners ontmoeten voor een praatje, samen koffie drinken, een tijdschrift lezen of voorlichting over een onderwerp. Met het ombudswerk wil de PvdA-Zwolle graag weten wat er leeft en speelt en krijgt het graag vragen, klachten of signalen van individuele Zwollenaren die vast lopen of problemen hebben met ingewikkelde regelgeving, instanties of overheid. Het ombudsteam kan bemiddelen, doorverwijzen, helpen of schrijnende situaties onder de aandacht brengen bij de lokale politiek. Inloop PvdA-fractie

Ook de leden van de fractie ontvangen Zwollenaren tijdens hun wekelijkse inloop. Een fractielid ontvangt u graag met uw vragen of opmerkingen over de lokale politiek of andere zaken die u ter harte gaan.

Openstelling regiokantoor

Het regiokantoor is geopend tijdens de bovenstaande activiteiten. Individuele afspraken op andere tijdstippen zijn in overleg mogelijk.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Lijkt ineens erg op de al heel lang bestaande hulpdienst van de SP Zwolle, die overigens uitstekend functioneert.

  De SP was de enige(!) partij in Zwolle die serieus notie nam van een email over ernstige vragen mbt de zorgverlening.
  ALLE ander partijen namen niet de moeite om te reageren. Een enkele partij reageerde met slechts dooddoeners.

  De invloed en hulp van de SP-Zwolle heeft concrete vruchten afgeworpen en resultaten opgeleverd!
  Waarvoor waardering en dank.  ⚠️ Meld

 2. Laat de PvdA eerst maar eens gaan regeren en niet naar de pijpen van de VVD dansen .Samson heeft zijn kiezers veel beloofd maar denk dat hij de helft nog niet waarmaakt nu die samen met rechts gaat regeren.Zo hard hij schreeuwde bij zijn acties voor Greenpeace zo stil is hij nu.De kiezer die zwevend waren en op het laatst voor PvdA kozen hebben er zoveel spijt van dat ze hem straks de rug toekeren of hopen op weer een val van deze regering.Jammer dat ze niet het vertrouwen in Roemers gehouden hebben die had beslist niet met de VVD samen gegaan


  ⚠️ Meld

 3. Pieters.

  Is dit de wens van je gedachte? Je prijst de SP de hemel nu in,maar is het niet dezelfde SP die genadeloos is afgegaan met hun gekozen strategie tijdens de campagne?
  Was het niet daarom dat er massaal juist daarom het vertrouwen in de SP verloren is gegaan?

  En de kiezer spijt? Als ik het sterk groeiende leden aantal van de laatste maanden zie,ben ik ook van mening dat dit ook een wens is van je gedachte is.Was het niet andersom dat de VVD niet met de SP in zee wilde gaan?

  Maar wens je verder een prettige dag toe,en de tijd zal leren wat er uit gaat komen.1 ding is zeker met de SP gaat het niet worden.


  ⚠️ Meld

 4. @Pieters ; eerst maar is afwachten wat Jut&Jul klaarstomen. Mij lijkt het dat als de PvdA bijna de helft van het beloofde in de wacht sleept, ze het nog niet zo gek gedaan hebben 😉


  ⚠️ Meld

 5. Mensen ik vind het zeker een goed voornemens van de Pvda, in plaats van hier naar elkaar af te geven,mijns inziens zouden alle politieke partijen dit moeten doen, luisteren naar de burgers,dit verdienen zij. Partijen moeten niet vergeten dat zij bestaan dankzij de stemmen. Mijn oproep aan de politieke partijen is dan ook,wees zuinig met jullie achterban en vergeet hun niet! Jullie hebben deze burgers hard nodig met de eerst volgende verkiezingen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.