Winterstop voor Muziek in de Tent

Zwolle – Na het concert van Let’s Jump, op zondag 14 oktober bij het maandelijks muziekevenement Muziek in de Tent op het Assendorperplein, komt er een korte onderbreking in de programmering. Het bestuur heeft besloten om vanaf november 2012 t/m februari 2013 een winterstop in te lassen.

In het verleden is het lastig gebleken kwalitatief goede bands aan te trekken die onder winterse omstandigheden in de muziektent wilden spelen. Het bestuur en de vrijwilligers hebben het uitgangspunt “Muziek in de Tent” hoog in het vaandel staan en willen liever niet uitwijken naar wijkcentrum De Enk. Daar komt nog bij dat het moeizaam blijft om nieuwe sponsoren aan te trekken. De organisatie moet dus ook bezuinigen. Maar vanaf maart 2013 is het wijkevenement terug met een spetterende opening van het nieuwe seizoen!! De programmeur is inmiddels al weer aan de slag met de progammering. Meedenken 

De organisatie wil een oplossing bedenken om volgend jaar in de winterperiode wel door te kunnen blijven programmeren. In het verleden iseen aantal keren de muziektent met folie ingepakt. Dit is echter heel veel werk. "Wij vragen u allen om mee te denken over een goedkope, snelle en vooral brandveilige oplossing om de tent in te kunnen pakken." Er zijn onder ons vast mensen met goede ideeën.

Artikel delen: