Veerallee praat over nieuwe invulling Ecodrome

Zwolle – Wijkwethouder René de Heer nodigt bewoners van de Veerallee uit voor het wijkplatform Veerallee op woensdag 10 oktober 2012. De bijeenkomst vindt plaats in het Lumeijn, Koningin Wilhelminastraat 93 en begint om 20.00 uur.

Het wijkplatform wordt geleid door voorzitter Hans Kamphuis. Jan Overweg van de Brandweer Zwolle geeft een presentatie over hoe bewoners en ondernemers bewuster kunnen worden van brandveiligheid. De nieuwe website Veerallee wordt door Marco Groten Steenwelle geïntroduceerd. Wijkwethouder René de Heer vertelt over de ontwikkelingen rond de toekomstige invulling van het Ecodrome. Verder komen actualiteiten aan de orde als “Afvalacademie”, de beloning voor deelname aan de proef omgekeerd inzamelen, het Premie Op Actie budget en planning en uitvoering van Willemsvaart fietsstraat.


De gemeente Zwolle organiseert minimaal één keer per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Het verslag is te vinden op www.zwolle.nl/zwolsewijken. Wilt u de uitnodigingen en de verslagen digitaal ontvangen? Meldt u dan aan via www.zwolle.nl/inloggen.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. tuurlijk, in heel nederland sluiten discotheken en dan gaan we er hier een beginnen. Nog meer goede ideeen?

  Mooie plek voor een Exodushuis!


  ⚠️ Meld

 2. En de snelweg is ook dichtbij niet te vergeten.
  Persoonlijk ben ik geen discotheekfreak en ik ben ook niet echt bekend met het terrein daar maar het idee is niet eens zo gek.8)

  Maar het zou me niet verbazen als er al lang plannen voor de locatie liggen.


  ⚠️ Meld

 3. denk dat er voor een discotheek nog wel aardig aan verspijkerd moet worden .Is er ook nog een plekje vrij voor het exodus huis hebben we in de woonwijken er geen last van


  ⚠️ Meld

 4. Lijkt mij geweldig wanneer het mogelijk is om er een dicotheek te realiseren, kan de jeugd tenminste in Zwolle blijven i.p.v. naar Balkbrug, Lemele enz.


  ⚠️ Meld

 5. 27 initiatiefnemers hebben interesse in het Ecodrome. Donderdag komen de partijen bijeen voor een meeting. Bestemming is voorlopig onbekend.


  ⚠️ Meld

 6. Zo dat is veel 27 initiatiefnemers. Ben benieuwd. Ik ga nog steeds voor een leuke disco. Maar ik denk dat op te veel bezwaren van de buurt zal stuiten. Jammer.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.