Jeugd Krav Maga lessen in Zwolle

Zwolle – Het Institute Krav Maga Netherlands (IKMN) start op maandag 5 november met Jeugd Krav Maga lessen.

Vrijwel iedereen komt voor krav maga in aanmerking, want de verdedigingstechnieken zijn ontwikkeld voor een breed publiek. Voor volwassenen is het al mogelijk te trainen op de maandag en de woensdag aan de gymzaal op de Sportlaan 10 in Stadshagen. De jeugd gaat op dezelfde lokatie trainen, elke maandag van 17.30 tot 18.30 uur. Alle jeugd van 12 tot 16 jaar is van harte welkom voor een gratis proefles op dit uur. Iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom in de volwassenen groep. 

 

Mannen, vrouwen, kinderen vanaf twaalf jaar, lichamelijk in vorm of niet; iedereen kan krav maga beoefenen. Tijdens de trainingen leren we je hoe je jezelf kunt verdedigen, bouw je je lichamelijk conditie op, en omdat we tijdens de trainingen een stevige work out geven’, verlies je ook nog de nodige kilo’s! Ook leer je om te gaan met agressie en stress en zul je merken dat je zelfvertrouwen groter wordt.
Geïnteresseerd? Wie zich aanmeldt via de contactpagina op www.institute-kravmaga.nl, mag een gratis proefles volgen. Ga ook voor meer informatie zoals de details van de lessen in alle andere lokaties van IKMN naar www.institute-kravmaga.nl.

Instituut Krav Maga Netherlands

Het IKMN is ontstaan uit een fusie tussen Contact Combat en het IKMN en is met circa 450 leerlingen een van de eerste en grootste kravmagascholen van Europa. Het IKMN staat onder leiding van hoofdinstructeurs Heath Leavitt en Alex Kuiper, twee van de hoogst gekwalificeerde instructeurs ter wereld. Leavitt en Kuiper volgen dan ook voortdurend internationale bijscholingen. De hoofdlocaties bevinden zich in Amersfoort en Nijmegen, maar deskundige en enthousiaste instructeurs verzorgen ook lessen in Apeldoorn, Leiden, Veenendaal, Wijchen, Milsbeek, Venray, Boxmeer en Ede-Wageningen. Naast recreatief krav maga, kunnen ook politie en defensie voor trainingen bij het IKMN terecht.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.