Zwolle viert opening Hanzelijn

Zwolle – Zwolse koren, winkeliers, muzikanten, orkesten, kunstenaars en andere initiatieven melden zich massaal aan om zichzelf te presenteren op 8 en 9 december tijdens de Zwolse viering rondom de opening van de Hanzelijn. Omdat er op deze dagen veel bezoekers worden verwacht in Zwolle is het een mooie kans voor elke ondernemer of organisator zichzelf te presenteren bij het grote publiek.

Op dit moment stromen de aanmeldingen voor de Zwolse opening van de Hanzelijn binnen. Zwolle is het eindstation van de nieuwe treinverbinding tussen Oost en West. De viering in Zwolle wordt groots: een festivalachtige setting van iedereen, elke Zwollenaar. Grote namen als Theater Gnaffel en Theater Young Ones staan al vast. Ook doen vele muzikanten en orkesten mee, zoals Hubble Orkestar en het Hanzeorkest. Daarnaast zijn er ook verschillende initiatieven vanuit kunstenaarsbroedplaats R10 en  winkeliersvereniging de Nieuwe Markt en Sassenstraat. Vertellers Stan Fritschy en Toos Ligtenberg laten ook van zich horen.

OPROEP
Wilt u als trotse, ondernemende Zwollenaar ook deel uitmaken van het feest rondom de komst van de Hanzelijn? Dat kan! Heeft u een initiatief, neem dan contact op met Rob Bults en Jaimi Olthof via waterval@xplosief of bellen naar Xplosief via 038-3388100.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Och och, het moet ook allemaal weer zuinig >:( Ik lees enkel C-artiesten. Ik mis alleen nog onze Harm Wolters en Henri van Velzen in de line-up.
  Ik geef een gratis advies; denk b.v. aan Kdeng Kdeng (Hanzelijn) Guus Meeuwis. Dan pas zet je Zwolle op de kaart!!
  Heette dit feestje vorige week niet nog Hanzefest 😮


  ⚠️ Meld

 2. Het is niet snel goed, wordt er een gigantisch feest georganiseerd wat heeeeeeeeel veeeeeeeel geld kost, wordt er tegen aan geschopt.
  Nu wil men blijkbaar de kosten in de hand houden, weer niet goed.
  Wat een gezeur zeg, wacht toch eens af wat er komen gaat.


  ⚠️ Meld

 3. Zwolle barst van het talent en goede artiesten ,waarom dan Guus M die duizende euro’s optreed,prima zo .hebben jullie wel eens genoten van Gnaffel b.v ??Rob Bults weet echt wel wat hij doet.Dus niet zo negatief AUB


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.